ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.10.2017 | 01:28

Το κλαμπ

Καταρχάς να πω πως δεν εχω παει ποτέ επειδή δεν το ήθελα και γενικα άντε να πήγα σε μια καφετέρια το καλοκαίρι, τοσο εξτριμ ειμαι. Σύντομα εχει γενέθλια μια φιλη μου και κανόνισε να παμε σε κλαμπ με παρέα που δεν γνωρίζω. Θα ηθελα να πάω αλλά νιώθω λες και θα μπω σε καζάνι της κολάσεως! Και δεν θα ξέρω και κανέναν εκτός απο την φίλη μου! Υπερβολική; Εντάξει δεν ειμαστε ολοι για όλα καταλάβετε το και αυτό. Το θέμα μου ειναι πως νιώθω σαν εξωγήινη ώρες ώρες και δεν ξέρω αν πρεπει να πιεστω και να παω ή καλύτερα να κατσω σπιτι μου. Το σκέφτομαι και τρομάζω μην γελάσετε! Τι λετε να κανω; Κλείνω ως προς το να μην παω αλλά δεν ειμαι και 100% σίγουρη. Help?
3
 
 
 
 
σχόλια
Απορια μιας 30χρονης: υπάρχουν ακόμα κλαμπς?? Καιρό εχω να ακούσω για αυτα :P Πήγαινε για την εμπειρια! Κατά πάσα πιθανότητα χάλια θα ναι. Η φιλη σου μην περιμενεις να ασχοληθεί και πολύ μαζι σου. Εφόσον θα ναι κι αλλά ατομα θα μοιράσει τον χρονο της. Στην καλύτερη. Στην χειρότερη θα σε έχει γραμμενη ολο το βραδυ. Εκτός αν έιναι κολλητη. Τους αλλους της παρέας δύσκολο να τους γνωρίσεις και να συζητήσεις κανονικά μέσ το μπαχαλο. Αυτό που μενει ειναι να πας να πιεις το ποτάκι σου, να χορέψεις και ισως και να φλερταρεις. Εγω λέω να πας για να το ζήσεις κι αυτό.
Μην νιώθεις άσχημα, σε καταλαβαίνω απόλυτα. Απλώς νιωθεις πως αυτός ο τρόπος διασκέδασης δεν σε εκφράζει. Όπως είπες δεν είναι όλοι για όλα. Δεν γνωρίζω την ηλικία σου ή το πόσο στενές φίλες είστε με την κοπέλα, όμως θεωρώ ότι αν είναι μια καλή σου φίλη ή έστω ένας άνθρωπος που εκτιμάς και η φιλία σας έχει κάποιο νόημα για σένα, είναι πιο σωστό να μην λείψεις από κοντά της την ημέρα των γενεθλίων της. Οι φίλοι θέλουν να έχουν την συντροφιά σου και στις όμορφες και στις δύσκολες στιγμές. Από την άλλη αντιλαμβανομαι ότι μάλλον είσαι μικρή ηλικιακά, και σύμφωνα με τα λεγόμενά σου, δεν έχεις δοκιμάσει ακόμη αυτού του είδους την ψυχαγωγία, ίσως κάτι σε φρενάρει. Μπορεί όμως να σου αρέσει αν το ζήσεις από κοντά. Δώσε μια ευκαιρία σε αυτό και μπορεί να περάσεις πολύ όμορφα τελικά. Μια νύχτα είναι στο κάτω κάτω, και αν δεν σου αρέσει μην ξαναπάς στο μέλλον... δεν τρέχει και τίποτα. Αν πάλι με την φίλη σου είστε πολύ δεμένες ή τέλος πάντων υπάρχει καλή συνεννόηση μεταξύ σας, κι εσύ δεν αντέχεις καθόλου δύο τρεις ώρες σε κλαμπ, τότε εξήγησέ της πως νιώθεις άβολα και δεν θα περασεις καλά και μην πας. Ίσως πάλι να είναι και θέμα παρέας. Όταν δεν είσαι με κάποιον δικό σου, με κάποιον που περνάς καλά, τότε οπουδήποτε κι αν πάτε δεν θα περάσεις πραγματικά καλά! Πάντως άκουσέ με, μην αφήνεις τις στιγμές να περνάνε. Διασκέδασε και μην αποστασιοποιείσαι από ανθρώπους που έχεις επιλέξει να έχεις κοντά σου. Μην τα παίρνεις όλα τόσο σοβαρά και μην σκέφτεσαι υπερβολικά την κάθε σου κίνηση. Αρκεί να περνάς ωραία χωρίς να πιέζεις τον εαυτό σου. Ό,τι κι αν επιλέξεις να περάσεις όμορφα εύχομαι!
Scroll to top icon