?Ouch!: Η Βάνα Μπάρμπα μόλις απάντησε στον Μαστοράκη που την «έκραξε» για την σεξουαλική παρενόχληση από τον Γουάινσταϊν

?Ouch!: Η Βάνα Μπάρμπα μόλις απάντησε στον Μαστοράκη που την «έκραξε» για την σεξουαλική παρενόχληση από τον Γουάινσταϊν Facebook Twitter
2

Το σκάνδαλο σεξουαλικών παρενοχλήσεων του Χόλιγουντ έφτασε στην Ελλάδα χάρη στη Βάνα Μπάρμπα και κατάφερε μέσα σε 24 ώρες να μετατραπεί σε ξεκατίνιασμα μέσω τηλεόρασης και social media.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Βάνα Μπάρμπα έγινε με δήλωση της η πρώτη ελληνίδα θύμα του Χάρβεϊ Γουάινσταϊν...

Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο Star πως είχε χρειαστεί να αντιμετωπίσει τον Αμερικανό παραγωγό την περίοδο που συμμετείχε στην ξενόγλωσση ταινία «Μediteraneo».

«Όταν μας έδωσαν το πρόγραμμα κι αρχίσαμε τη διαφήμιση της ταινίας Mediteraneo, μετά από δύο ημέρες μου ζητήθηκε να πάω να συμφάγω με ένα παραγωγό που δεν τον ήξερα και χωρίς να ερωτηθώ καν. Ήταν απαίτηση δεν ήταν ερώτηση. Χαίρομαι που είχα το σθένος και είπα όχι. Βέβαια αυτό μου κόστισε. Πρώτα απ' όλα ο ίδιος έστειλε ένα χαρτί ότι εγώ πρέπει να φύγω, ότι δεν μπορώ να ξαναδουλέψω στην Αμερική και η ίδια η ατζέντισσα μου είπε τώρα "ηθελέστα και παθέστα"», δήλωσε η Βάνα Μπάρμπα.

Όπως είπε, γνώρισε τον Γουαϊνστάιν σε ένα πάρτι στο Μπέβερλι Χιλς, και η ίδια τον χαρακτηρίζει «φυσιογνωμία περίεργη, αγριευτική και χυδαία». «Τον γνώρισα στο Μπέβερλι χιλς που γίνονταν τα πάρτι. Μια φυσιογνωμία περίεργη αγριευτική και χυδαία, από τότε μου είχε μείνει αυτό. Έβλεπα έναν άνθρωπο που δεν σε πρόσεχε, δεν σε σεβόταν, δεν κοιτούσε στα μάτια, δεν ήταν ευγενής. Ήταν ένας άνθρωπος που απλά διέταζε», σημείωσε η ηθοποιός.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις της, η αξιοπρέπεια και το ήθος που επέδειξε τότε, ήταν τελικά αυτά που της κόστισαν μια διεθνή καριέρα. «Όλα εδώ πληρώνονται τελικά, μπορεί εμένα να μου κόστισε μια καριέρα στην Αμερική άλλα τελικά η αξιοπρέπεια και το ήθος είναι σημαντικό πράγμα και έτυχε να πέσω σε αυτόν τον άνθρωπο. Δηλαδή αν είχα φάει μαζί του ή αν είχα βρεθεί μαζί του, οι πόρτες θα άνοιγαν διάπλατα. Ήταν καθαρά σεξιστική επιλογή δική τους. Ήταν υποταγμένο ένα σύστημα ολόκληρο σ' αυτόν τον άνθρωπο», κατέληξε η Βάνα Μπάρμπα.

Τα παραπάνω έκαναν τη Βάνα Μπάρμπα Νο1 θέμα συζήτησης στο ελληνικό Twitter για πολλές ώρες - αν και η αλήθεια είναι πως η εξομολόγησή της αντιμετωπίστηκε με δυσπιστία και καχυποψία.

Δημοσίως, λίγη ώρα αργότερα, την αμφισβήτησε ο Νίκος Μαστοράκης - με τρόπο όχι και τόσο κομψό γράφοντας:

«ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ, ΜΠΑΡΜΠΑ

Στο βαγόνι των (παρ' ολιγον) κακοποιημένων και η Βάνα. Παρ' ολιγον να της την πεσει ο Γουαϊνστιν (οχι Γουαϊνσταϊν ρε χαμένα των ειδήσεων) επειδη παρ' ολιγο να πάει να φαει μαζι του, όπως την ειχαν διαταξει, παρ' ολιγον να κάνει καριέρα στο Χολιγουντ, όλα ρε γαμωτο παρ' ολιγον.

Και όλα αυτά οχι απλώς απο δεύτερο αλλα από... τριτο χερι. Η εθνική μας Βάνα βρήκε ευκαιρία για δημοσιότητα με μια ιστορία που (γνώμη μου) δεν έγινε ποτέ, όπως ποτε ατζέντης δεν θα έλεγε, πολύ περισσότερο δεν θα έγραφε, "δεν θα δουλέψεις ξανά σ' αυτη την πολη" — μια φράση που είναι πασίγνωστη αλλά που ΚΑΝΕΙΣ δεν τολμά να την υπογράψει.

Όσο για την καριέρα που ατύχησε λογω... ηθικής, σκέτες λαϊκίστικες μπαρούφες γιατί καμία σταρ δεν έγινε επειδή ενέδωσε και όσες δεν ενέδωσαν, ποσως αυτο εμπόδισε την καριέρα τους.

Ανάμεσα στο σταριλίκι και τη Μπάρμπα, μεσολάβησε απλώς ένα κενό... παρ' ολίγον ταλέντου. Εκείνες που εκμεταλλεύονται τον θόρυβο γύρω από τις αληθινά σεξουαλικά κακοποιημένες γυναίκες, για να βγάλουν λίγη δημοσιότητα, είναι στην ίδια κατηγορία με τον Χαρβεϋ. Πρέπει να ξέρεις πότε να κλείνεις τη Βάνα...».

Τα νέα έφτασαν στη Βάνα...

 

«Δεν πειράζει παιδιά, είναι ένα ατυχές σχόλιο. Είναι άνθρωπος σε μεγάλη ηλικία τώρα. Μπορεί να παθαίνει και κανένα αλτσχάιμερ καμιά φορά. Ξέρω 'γω τι γίνεται; Ο Νίκος είναι ένας άνθρωπος καταξιωμένος, σημαντικός, έχει προσφέρει πολλά στην ελληνική τηλεόραση. Υπάρχουν και καλές και κακές στιγμές στους σπουδαίους ανθρώπους.

Δεν με στεναχωρεί τίποτα. Τον θεωρώ σπουδαίο άνθρωπο και δεν μπορώ να πω κάτι κακό για τον κ. Μαστοράκη. Ποτέ δεν θα το έκανα γιατί εκτιμώ το έργο του. Μπορεί να βρέθηκε σε μια κακή στιγμή ρε παιδιά. Δεν κατακρεουργούμε τους ανθρώπους για κάτι κακό που μπορεί να πούνε ή κάτι λίγο ενοχλητικό», είπε η Βάνα Μπάρμπα και είπε πως σήμερα θα είχε σπάσει τα μούτρα στον Χάρβεϊ.

 

 

It's Viral
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ: Η έντονη ερωτική τους χημεία κατά τη διάρκεια της κοινής τους εμφάνισης

It's Viral / Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ: Η έντονη ερωτική τους χημεία κατά τη διάρκεια της κοινής τους εμφάνισης

Κατά τη διάρκεια της πρώτης κοινής τους εμφάνισης μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου τους, το πρώην ζευγάρι φέρεται να μην «μπορούσαν να κρατήσουν τα χέρια τους μακριά ο ένας από τον άλλον».
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Λεει η Μπαρμπα : "Πρώτα απ' όλα ο ίδιος έστειλε ένα χαρτί ότι εγώ πρέπει να φύγω, ότι δεν μπορώ να ξαναδουλέψω στην Αμερική και η ίδια η ατζέντισσα μου είπε τώρα "ηθελέστα και παθέστα"», δήλωσε η Βάνα Μπάρμπα.Πως τεκμηριωνεται αυτη η πληροφορια ;;; Ποιο ειναι το ονομα του δεκτη αυτου του χαρτιου ;;; Και γιατι δε το αναφερει για να αποδειξει αυτα που λεει ;;;