ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.10.2017 | 12:29

Δεν νιωθω καλα

Καλημερα παιδια!! Εγω ειμαι η Μαριλενα ειμαι 21 χρονων και πρωτη φορα επιχειρω να πω κατι που με απασχολει γραπτως σε ενα site.Συνηθως οτι προβλημα εχω το συζηταω με τα κοντινα μου προσωπα . Ομως σημερα ενιωσα την αναγκη να παρω και μια δευτερη γνωμη απο καποιους αλλους ανθρωπους. Το προβλημα που εχω ειναι οτι μεσα μου νιωθω ενα βαρος ενα κενο ορισμενες φορες. Λες και κατι δεν γινεται σωστα. Δουλευα ενα διαστημα μετα σταματησα γιατι κουραζομουν. Γενικα δυσανασχετω με ολα. Νιωθω μια εσωτερικη θλιψη. Δν ξερω τι θα κανω με τη ζωη μου.Δεν βγαινω πολυ εξω ενω θα ηθελα. Εχω χασει την αισιοδοξια μου και το ενδιαφερον μου για τη ζωη . Μου εχουν συμβει και καποια δυσαρεστα πραγματα στο παρελθον αλλα δεν θελω να τα χρησιμοποιω σαν δικαιολογια για να μη προχωραω. Απλα με κρατανε πισω.Η μαλλον εγω τα αφηνω να με κρατανε πισω!!Αγχωνομαι και φορτωνω τυψεις τον εαυτο μου για ολα. Και τον τελευταιο καιρο σαν να μην εφταναν αυτα εχω γινει αρρωστοφοβικη. Ειλικρινα σκαω μεσα μου κανω τις χειροτερες σκεψεις πολυ ματαιοδοξια. Νιωθω φοβο αγχος πιεση. Αυτη τη στιγμη που μιλαω ποναω σε 2-3 σημεια και βαζω στο μυαλο μου το κακο. Οι δικοι μου ανθρωποι μου μιλανε προσπαθουν να με συνεφερουν απο αυτη τη παρανοια αλλα εγω ειναι σαν με καποιο τροπο να βασανιζω τον εαυτο μου και να αυτοτιμωρουμαι. Θελω να φυγουν οι κακιες σκεψεις και αυτο το μαρτυριο γιατι υποφερω μεσα μου. Καποιες φορες λεω μπας και εχω μια mini καταθλιψη; μηπως να παω σε καποιο ψυχολογο; δν ξερω.. ειμαι σε αδιεξοδο.. συγγνωμη για το στεναχωρο αυτο μηνυμα μου! Απλα ηθελα να τα βγαλω απο μεσα μου! Να ειστε ολοι καλα!
3
 
 
 
 
σχόλια
Θα εδινα τα παντα να ημουν παλι στην ηλικια σου ! Εχεις την ευκαιρια να φτιαξεις τη ζωη σου οπως τη θελεις , να τη χαλασεις γιατι δε σου αρεσει πια , να τη ξαναφτιαξεις γιατι θα εχεις μεγαλωσει και θα εχεις δει τα πραγματικα σου θελω !! ΜΗ σπαταλας το χρονο σου αδικα με παιχνιδια του μυαλου σου ! Βγες εξω και στυψε τη πετρα ΤΩΡΑ !Ο χρονος περναει και καποια στιγμη γυριζεις πισω κοιτας και εχουν περασει ηδη τα χρονια !! Το θεμα ειναι να τα εχεις ζησει !!! ( και μια ασχετη συμβουλη : καπου μετα τα 25 ξεκινα να φορας κρεμα ημερας !)
Και εδώ τα ίδια, ακριβώς όπως τα γράφεις, παραίτηση από τη ζωή...αχ ρε συνάνθρωπε (εχω και ιδιαίτερη αγάπη στο όνομά σου γιατί Μαριλένα λένε μια αδελφική φίλη :), γι αυτο θα σου μιλήσω σαν να μιλούσα σε εκείνη). "Δε θέλω καρδιά μου να κλαίς για όσα για όσα περάσαμε χθες, χαλάσανε τόσα πολλά μα βρες μονοπάτι ξανά...." Να σου πω κάτι η ζωή είναι όμορφη και μικρή, αλλά και άσχημη και ατελείωτη. Μερικές φορές δεν μας φτάνει και άλλες πάλι μας περισσεύει και δεν ξέρουμε τη να την κάνουμε. Κάποτε την είχαμε ερωτευθεί και δεν βλέπαμε τα στραβά της τώρα κάτι άλλαξε ε? Ναι...το ξέρω, αλλά να σου πω έτσι όπως ξαφνικά τη σιχαθήκαμε έτσι θα την ξαναερωτευτούμε..στην επόμενη γωνία ίσως, λέω ίσως υπάρχει ένας διακόπτης (ναι έτσι ένας τρόπος εύκολος και απλός...ένας έρωτας, μια επιτυχία, μια σοκολάτα ξεχασμένη στο ντουλάπι) που τσουπ τον πατάς και ανοίγει η σκοτεινή καταπακτή της φυλακής μας και ξεχύνεται άπλετο το φως που θα λιώσει το παγωμένο χαμόγελο, που θα γιατρέψει τους πόνους του σώματος και της ψυχής (αυτά τα ατέλειωτα βράδια που κουλουργίαζεσαι σαν μπάλα λες και σε έχουν δείρει αόρατα χέρια). Μην βάζεις τον εαυτό σου στη γωνία και τον κλωστάς, εξάλλου είναι ο μόνος σου σύμμαχος και αυτή τη μάχη...Δεν ξέρω τελικά αν αυτά τα έγραψα για σένα, για τη φίλη μου τη Μαρλέν, για μένα, ή για όποιον άλλο νιώθει πως βυθίζεται σε έναν ασπρόμαυρο κόσμο, αλλά όπως και να χει να ξέρεις ότι τα διαμάντια σχηματίζονται κάτω από την πίεση του βουνού
Και γω έχω το ίδιο πρόβλημα. Και με πιάνουν και μένα πόνοι απ το άγχος σε διάφορα σημεία. Το μυαλό τα προκαλεί όλα αυτά. Πρέπει να βρεις τρόπο να ξεφεύγεις από τις σκέψεις.
Scroll to top icon