ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.12.2017 | 07:04

Πενθος

Εχασα τον μπαμπα μου την παρασκευη. Ξεκινησε πολυ καλα ο μηνας...Ειχε καρκινο στον πνευμονα και παλευε ενα χρονο. Υπεφερε πολυ. Καλυτερα που εφυγε.Οταν το εμαθα ενιωσα ανακουφιση, σαν να εφυγαν 100 κιλα βαρος απο πανω μου.Οχι πως ηταν βαρος ο ιδιος αλλα ηταν μια κατασταση διχως γυρισμο. Ταλαιπωρηθηκε. Εκαψε το κορμι του με τις ακτινες κ τις χημειες και τιποτα δεν εγινε.Ολη πλατη του πισω ηταν μελανιασμενη απο τις θεραπειες.Ηταν αισιοδοξος και το παλεψε μεχρι τελους. Δεν τα καταφερε. Το αδικο ειναι οτι ηταν νεος..53 χρονωνΑλλα αυτο ηταν Μεχρι στιγμης εχω κλαψει αλλα δεν εχω ξεσπασει ακομα. Ισως γινει το μεγαλο μπαμ στην κηδεια, ισως αργοτερα, ισως κ ποτεΕιμαι κι ανθρωπος που τα καταπινω ολα μεσα μου. Δεν θελω να με παρει απο κατω. Απλα το χειροτερο κομματι θα ειναι οταν πλακωσουν οι συγγενεις για συμπαρασταση κι οταν επιστρεψω στη δουλεια και θα ερχονται ολοι για συλληπητηρια.Δεν θελω να με παρει απο κατω, ουτε νιωθω οτι πρεπει να φοραω μαυρα.Ειχα ιδανικη σχεση μπαμπα-κορηςΙσως δεν το χω συνειδητοποιησει ακομα.Αλλα θελοντας και μη, οταν ενα χρονο μπαονοβγαινεις στα νοσοκομεια η σκεψη οτι μπορει να τον χασεις θα ναι παντα στο μυαλο σου και εισαι πιο "προετοιμασμενος" Εγω κι ο αδερφος μου θα συνεχισουμε την καθημερινοτητα μας κανονικα..εχουμε να κανουμε κ να ζησουμε ακομα πολλα (23 εγω, 28 αυτος)Την μανα μου σκεφτομαι...
6
 
 
 
 
σχόλια
Ο χρόνος μαλακώνει τον πόνο, το μόνο που μπορώ να σου υποσχεθω. Δεν τον εξαφανίζει, αλλά τον μαλακώνει και σου αφήνει χώρο για τις όμορφες μοναδικές αναμνήσεις. Ξέρω σήμερα 10 χρόνια ακριβώς....Καλή δύναμη σε όλους σας και θερμά συλλυπητήρια.
Συλληπητήρια και εύχομαι να τον θυμάσαι στις καλύτερες στιγμές του. Παίρνει πολύ καιρό να το αποδεχθείς και θα έρθει σιγά σιγά το προσωπικό πένθος. Προς το παρόν μέρα με την μέρα. Καλή δύναμη.
Συλλυπητηρια κ καλο παραδεισο να εχει..Απο την μια στεναχωριεσαι που "εφυγε" ,απο την αλλη ομως ανακουφιζεσαι γνωριζοντας οτι θα αναπαυθει..Οταν η κατασταση ειναι μη αναστρεψιμη,δεν μπορεις να ευχεσαι να συνεχισει να παλευει γιατι ταλαιπωρειται..Συμφωνω στο οτι οταν το γνωριζεις εισαι πιο προετοιμασμενος,ωστοσο ο πονος ειναι μεγαλος οσα χρονια κ να περασουν..Ο πρωτος καιρος ειναι δυσκολος ειδικα οταν συναντας φιλους του κ συγγενεις..Αργοτερα συνηθιζεις να ζεις με αυτον τον πονο..Να στηριζετε τη μητερα σας οσο μπορειτε, γιατι παιρνει δυναμη απο εσας..Καλη δυναμη κ ζωη σε εσας.
Scroll to top icon