ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.12.2017 | 13:05

Αλλαγές

Σας έχει τύχει να θέλετε να αλλάξετε ενδιαφέροντα για κάποια/ιον που ειστε ερωτευμένοι π.χ. να είστε ροκ τύπος και να ακούτε λαϊκά επειδή σας αρέσει το εκάστοτε άτομο.
7
 
 
 
 
σχόλια
Δεν προσαρμόζομαι στα γούστα του εκάστοτε ερωτικού μου ενδιαφέροντος, καθώς είμαι αυτή που είμαι και άμα αρέσω. Αν είμαι στα πατώματα όμως μετά την σφαλιάρα της απογοήτευσης, αν και ροκού, νταλγκαδιάζω τρελά με Ρίτα Σακελλαρίου και Μάκη Χριστοδουλόπουλο... :)Απορώ.... Χιχιχι
Κι εγώ κάπως έτσι το εννοώ. Κατά τα λοιπά, αν κάποιος το έχει ψάξει με τη μουσική και μου βάλει ν' ακούσω ωραία κομμάτια (πχ τζαζ) θα το δεχτώ σαν ερέθισμα κι ίσως κάποιο μ αρέσει αρκετά και τ' ακούσω και μόνη. Όπως οι πιο πολλοί, αν δεν μου βάλεις κλαρίνα, κι αν είναι εύηχο το αποτέλεσμα θα τ' ακούσω ευχάριστα.
Να μ'αγαπάς ED26 που είσαι πολύ γλυκιά. :) Δεν θα είσαι με τον άλλον αν αλλάξεις για να είστε μαζί, θα καταπιέζεσαι και δεν θα βιώσεις κανένα μαζί. Υ.Γ. Όπως μ' ενημέρωσε μια φίλη μου, ο Χριστοδουλόπουλος έχει σπουδάσει βυζαντινή μουσική. Οπότε "συγχωρείται" απ' τους πχιοτικούς( ελπίζω).
Scroll to top icon