ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.1.2018 | 01:01

ΟΙ ΑΠΟΒΟΛΕΣ ΜΟΥ!!

Καλησπέρα σε όλους και όλες....Σήμερα αποφάσισα να μοιραστώ την δικιά μου ιστορία, η οποία είναι λιγάκι πιο διαφορετικές από τις υπόλοιπες.Σημερα λοιπόν θα σας μιλήσω για τις αποβολές που έχω κάνει. Αρχικά είμαι 46 χρόνων και με λένε Μαρία.Στα 32 μου χρόνια παντρεύτηκα ένα πολύ καλό σύντροφο, και άνθρωπο.Οι δύο μας μετά τον γάμο σκεφτήκαμε να κάνουμε προσπάθειες για να αποκτήσουμε ένα παιδάκι.Μετα από αρκετές προσπάθειες έμεινα έγκυος.Η χαρά μου μεταφέρθηκε σε εφιάλτη, εφόσον μετά από 3 μήνες κύησης άρχισα και αιμοραγουσα με σκοπό να κάνω αποβολή και να χάσω το παιδί μου.Δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που είχε γίνει.Αλλα δεν το βάλαμε κάτω με τον σύζυγό μου, και μετά από αρκετές προσπάθειες ξανα έμεινα έγκυος.Τα πράγματα κυλούσαν ομαλά, μέχρι τον 4ο μήνα, διότι ξύπνησα ένα βράδυ και είδα να αιμοραγώ.Πηγα στο νοσοκομείο και για ακόμη μια φορά έκανα αποβολή.Για 5 μήνες περίπου έπεσα σε κατάθλιψη.Δεν ήθελα να βγαίνω από το σπίτι.Σταματησα και από την δουλειά, και πραγματικά δεν ήθελα να βλέπω κανένα.Εφτασα σε σημείο να διώξω τον άντρα μου από το σπίτι, όμως αυτός δεν έφυγε έκατσε και με στήριξε.Μετα από 6 χρόνια περίπου (στα 40 μου) πήγα για εξετάσεις στον γυναικολόγο μου, και μου είπε ότι είμαι έγκυος.Πραγματικα χάρηκα τόσο μα τόσο πολύ που έβαλα τα κλάματα (από χαρά).Από την μια όμως φοβόμουν μην μου τύχει για ακόμη μια φορά το ίδιο.Ο καιρός πέρασε, και φοβόμουν για την κάθε μέρα κύησης μου.Φοβομουν να κάνω την κάθε κίνηση για να μην μου ξανατύχει πάλι το ίδιο.Εφτασα σε σημείο να είμαι τις πιο πολλές ώρες στο κρεββάτι και να ξεκουράζομαι, σε σημείο (κατά επιλογή του άντρα μου) να κάνει τα πάντα ο άντρας μου στο σπίτι, αλλά και να με φροντίζει.Μετα από μερικούς μήνες, έφερα στον κόσμο ένα υπέροχο αγοράκι, το οποίοι το έβγαλα Παναγιώτη- (διότι έκανα τάμα στην Παναγία να πάνε όλα καλά)....Δεν έκανα άλλο παιδί από τότε.Τωρα το παιδί μου είναι 5 χρόνων και κάθε μέρα μεγαλώνει περισσότερο.Βεβαια τα αγγένητα παιδιά μου δεν τα έχω ξεχάσει και ούτε πρόκειται, γιατί οσο ακόμα και να μην έχουν γεννηθεί είναι παιδιά μου... πραγματικά ο γιος μου, ξαναεφερε χαρά μέσα στην ψυχή μου.Συνεχεια του λέω....--Από εκεί που πιστεύαμε ότι δεν θα νιώσω ποτέ το συναίσθημα της μητρότητας, έτσι ξαφνικά ήρθες εσυ και με έκανες να νιώσω αυτο---Ξέρετε όμως τι είναι το καλύτερο πράγμα που μπορείς να κάνεις??????Να μην το βάζεις κάτω (ναι σε σένα που διαβάζεις αυτό το κείμενο το λέω) γιατί αν δεν το βάλεις κάτω, έχασες το παιχνίδι.Ολα θέλουν δύναμη ψυχής, για να συμβούν.......Σας ευχαριστώ πολύ όλους που διαβάσετε την ιστορία μου....Και εύχομαι σε όλους ολόψυχα να μην σας συμβεί ποτέ αυτό που είχε συμβεί σε εμένα στο παρελθόν....
8
 
 
 
 
σχόλια
Μπράβο κορίτσι μου καλό. Να χαίρεσαι το θαυματάκι σου. Είναι σκληρό αυτό που πέρασες και εσύ και άλλες τόσες γυναίκες γύρω μας. Μου έφερες δάκρυα στα μάτια. Δεν το έχω ζήσει ποτέ, έχω όμως ζήσει να μεγαλώνει ένα μωράκι στη κοιλίτσα μου και μπορώ να καταλάβω. Είδες όμως τελικά τί δώρο σου έδωσε η ζωή; Το πιο όμορφο!Θέλουμε και εμείς με τον σύντροφό μου ένα δεύτερο παιδάκι, τώρα που ο μικρός μου χρόνισε, αλλά, καθώς πλέον κλείνω τα 35, φοβάμαι πολύ ακριβώς για αυτόν τον λόγο. Χτες βράδυ έψαχνα στατιστικές κλπ, ό,τι χειρότερο και βλακώδες που θα μπορούσα να κάνω φυσικά.
Κοπέλα μου!!Σου εύχομαι αρχικά να χαιρεσαι τον μικρουλι σου...μην φοβάσαι κοπέλα μου!!!Κάνε την προσπάθειά σου, και θα δεις ότι αν πιστεύεις όλα θα πετύχουν...Εγω είχα κάνει πριν την πρώτη εγκυμοσύνη μια αποτύχεις εξωσωματική, μετα έκανα τις δύο αποβολες μου....Μην φοβάσαι κοπέλα μου, απλά εγώ δεν πρόσεχα και τόσο, απλά δεν τα δεχόταν ο οργανισμός μου (όπως μου είπε και ο γιατρός)...Ύστερα είπα ότι -εγω θα κάνω παιδί ο κόσμος να χαλάσει και αν δεν τα καταφέρω θα υιοθετήσω- Ύστερα προσπάθησα και έκανα τον Παναγιώτη, διότι έκανα προσευχή στην Παναγία...Μπορώ να πω ότι ήταν ένα θαύμα από την στιγμή που δεν δεχόταν ο οργανισμός μου παιδιά.Ολα όμως τα χρωσταω στον άντρα μου, ο οποίος με στήριξε πάρα πολύ σε αυτές τις δύσκολες στιγμές της ζωής μου, καταφέρνοντας να κάνουμε ένα ακόμα παιδί...Σου εύχομαι λοιπόν κοπέλα μου να αποκτήσεις όσα παιδιά θες...Εσύ κάνε την προσπάθεια σου...Γιατί όλα χρειάζονται μια προσπάθεια...Σου εύχομαι ότι καλύτερο στην οικογένειά σου, στην ζωή σου, και στην ζωή του μικρουλι σου...????
Υγεία σε' σένα και την οικογένεια σου εύχομαι... Να και μια υγιής οικογένεια με αγάπη και κατανόηση. Να το χαίρεσαι το κουτσούνι σου. Να έχετε μια όμορφη και ευτυχισμένη ζωή..
Σε ευχαριστώ πολύ επίσης!!!!Να σαι καλά!!Τον χαίρομαι πολύ...Τον καμαρώνω γιατί καθημερινά μεγαλωνει ακόμα πιο πολύ, και αυτό με κάνει να χαίρομαι...
Με άγγιξε πολύ η ιστορία σου παρότι δεν έχω παιδιά.Να χαίρεσαι τον Παναγιώτη σου και να τον δεις όχι όπως επιθυμείς,αλλά όπως επιθυμεί να δει ο ίδιος τον εαυτό του.Επίσης,από αυτά που έγραψες φαίνεται ότι έχεις έναν υπέροχο και πολύ υποστηρικτικό σύντροφο,κάτι το οποίο είναι μεγάλη τύχη.
Να είστε πάντα καλά εύχομαι!!!Τα λέτε όλα πολύ σωστά!!!Πραγματικά ο άντρας μου είναι τι στήριγμα μου...Αν δεν υπήρχε αυτός αυτή την στιγμή θα ήμουν κομμάτια..
Scroll to top icon