ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.1.2018 | 10:04

Ορίστε;;;;;;

Στη δουλειά υπάρχει μια κοπέλα 35 ετών. Μου ρίχνει δηλαδή μια πενταετία. Ανύπαντρη ούτε όμορφη ούτε άσχημη ούτε λεπτή ούτε αδύνατη. Τίποτα το άσχημο αλλά και τίποτα το ιδιαίτερο όμορφο πάνω της. Δύσκολος χαρακτήρας θέλει να το παίζει αρχηγός σε όλα. Πριν ένα χρόνο που πήγα σε αυτή την εταιρία με τη μία προσπάθησε να με πλησιάσει να μάθει για εμένα που μένω τι δουλειά κάνουν οι γονείς μου αν έχω σχέση ανάκριση κανονική. Όταν δεν απαντούσα στις ερωτήσεις της ευθέως μου έλεγε "έχεις κάτι να κρύψεις; εδώ εμείς είμαστε σαν οικογένεια δουλεύουμε μαζί δεν θες να είσαι μέρος της ομάδας; αν είναι έτσι δεν βλέπω να έχεις μέλλον σε αυτή τη δουλειά κλπ" Δεν έδινα σημασία μέχρι που εχθές το μεσημέρι φεύγοντας από τη δουλειά ήρθε και μου ζήτησε να την πάρω με το αυτοκίνητο μέχρι το σπίτι μου αφού μένω κοντά στο τέρμα του τρόλεϊ για να το πάρει να πάει κι εγώ δεν ξέρω που. Δεν μπορούσα να πω όχι δεν με έβγαζε από το δρόμο μου οπότε ηρθε. Μπαίνουμε στο αυτοκίνητο αρχίζει τις ερωτήσεις ανοίγει το ντουλαπάκι να δει αν εχω καμιά τσίχλα (Καλέ 30 ετων άντρας και δεν έχεις προφυλακτικά στο αυτοκίνητο τσ τσ τσ) με παίρνει τηλέφωνο η μητέρα μου που μένει στο κάτω διαμέρισμα να με ρωτήσει αν έφαγα και μου είπε οτι αν θελω εχει μαγειρέψει να παω να φάω στο σπίτι της. Το ακούει η άλλη "καλέ η μαμά σου σε ταίζει ακόμα χαχααχα" Φτάνουμε κάποια στιγμή στο σπίτι παρκάρω και της λέω άντε σε χαιρετώ καλό απόγευμα θα τα πούμε αύριο στη δουλειά. Απάντηση της. ΚΑΛΑ ΡΕ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ; ΔΕ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΩ ΕΠΑΝΩ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΝΑ ΦΑΜΕ ΜΑΖΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΡΕ ΤΟΣΟ ΑΚΟΙΝΩΝΗΤΟΣ ΕΙΣΑΙ; ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ. Πως το διαχειρίζονται τωρα αυτό ρε παιδιά; από το πρωί είναι με τις κλώσσες τις φίλες της (έχει αυλή στο γραφείο ) και μου πετάνε συνέχεια καρφιά. Αη σιχτίρ.
6
 
 
 
 
σχόλια
Επίσης να συμπληρώσω, πως μπορεί να τα κάνει όλα αυτά γιατί της αρέσεις, αλλά με τον τρόπο της το βλακώδη γίνεται αντιπαθητική και απωθητική για σένα.
Μου τη δίνουν κάτι τέτοιοι χαρακτήρες τελείως αγενείς, θρασείς χωρίς ντροπή και όρια που από ό,τι κατάλαβα σε είδε υπερβολικά ευγενικό και διακριτικό και το εκμεταλλεύτηκε. Έμμεσα της έδωσες δικαιώματα από τη καλή και ήσυχή σου συμπεριφορά. Σε συμβουλεύω να την αποφεύγεις και με το τρόπο σου να της κόψεις τον αέρα με μια απλή τυπικότητα. Αν βλέπεις πως σε σχολιάζει με τις άλλες καρακάξες στη δουλειά, να της κάνεις παρατήρηση με ένα τρόπο αφοπλιστικό που θα τη προσβάλλεις με το γάντι, χωρίς εννοείται να τη βρίσεις μιας που είστε μαζί στον ίδιο χώρο εργασίας. Δεν χρειάζεται να είμαστε σε όλους καλοί και ευγενικοί.
Scroll to top icon