ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.1.2018 | 16:40

Τι να κανω;

2012...Τον είχα γνωρίσει στις διακοπές μου σε μια παραλια! Μολις τελειωσαν οι διακοπες μας,ανταλλαξαμε τηλ και fb για να μην χαθουμε(τοτε μεναμε σε διαφορετικες πολεις)! Ήμουν 16,ήταν 29... τα πηγαίναμε παρά πολύ καλα σαν φίλοι! Μιλούσαμε ώρες ατελείωτες,συζητούσαμε,γελούσαμε,με συμβούλευε,με μαλωνε! Κάποια στιγμή το φέρε έτσι η ζωή και ξανβρεθηκαμε μετά από 3 ολόκληρα Χρόνια!... Έκτοτε βγαίναμε συνέχεια για καφέ και ποτό και περνούσαμε πολύ καλα.. με φλέρταρε και τον φλερταρα,μου άρεσε και του άρεσα! Όμως δεν ήθελα να προχωρήσω,λόγω διαφοράς ηλικίας.. είχα Γενικά πολλούς ενδοιασμούς για κάτι τέτοιο! Μετά, μπήκα σε μια σχέση και έτσι χαθήκαμε τελείως! Πριν 11 μήνες ,τον συνάντησα τυχαία στο μετρό.. βγήκαμε,ήπιαμε, περασαμε τελεια,οπως πρωτα, και ετσι, μου θύμισε πως ειναι να είσαι χαρούμενη ξανά! Μετα απο εκεινην την μερα,ειμαστε μαζι..μεχρι σήμερα..και Είμαι πραγματικά ευτυχισμένη! Περνάω από τις ωραιότερες φάσεις της ζωής μου,με έναν άνθρωπο που παντα ονειρευομουν..Όμως υπάρχει κάτι που με στοιχειώνει!... πριν λίγες μερες συνάντησα εναν πρώην μου που ημασταν μαζι στο λυκειο και για να μην τα πολυλογω,τα κορμιά ξύπνησαν από μόνα τους...και καταλήξαμε να κάνουμε παθιασμένο σ3× ! Δεν γνώριζε ότι είχα σχέση,μέχρι που με είδε μαζί του σε ένα εστιατόριο! Εκείνη την στιγμή ένιωσα πως το αγορι μου θα τα καταλάβαινε όλα... από εκείνη την μέρα εκείνος με ενοχλεί με τηλεφώνηματα (δεν απαντάω ποτε) ,θυμίζοντας μου με αυτον τον τροπο τι κάναμε! Νιώθω τυψεις .. αισθανομαι πως τα κατεστρεψα ολα! Δεν θελω να τον χασω! Τι να κανω; να μιλήσω στο αγόρι μου;
5
 
 
 
 
σχόλια
Να κόψεις καταρχήν Μαντάδες και Δημουλίδηδες και μπούρδες του στυλ "τα κορμιά ξύπνησαν από μόνα τους" - σιγά μην έγινε και χωρίς να το καταλάβεις. Και σιγά μην σε "στοιχειώνει", καμία τύψη δεν είχες για το παθιασμένο κέρατο που του φόρεσες. Το μόνο που σε καίει, είναι το γεγονός ότι σε πέτυχε ο άλλος στο εστιατόριο, μην χάσεις το σιγουράκι.
Δε θα μπω στη διαδικασία να κρίνω την επιλογή σου, θα σου πω μονάχα να του κάνεις τη χάρη και να μη του πεις τίποτα, είτε αποφασίσεις να συνεχίσεις μαζί του, είτε όχι. Το κέρατο είναι καρφί στην καρωτίδα, πονάει διαολεμένα και δε σ' αφήνει ν' ανασάνεις. Το κουβαλάς για χρόνια και οι συνέπειές του επηρεάζουν κι άλλους ανθρώπους, που συνήθως δε φταινε σε τίποτα. Κακός δαίμονας.Όσο κι αν σε τρώνε οι τύψεις -στο ξαναλέω, ως θύτης και θύμα- μην του πεις τίποτα. Δε φαντάζεσαι πόσο καλό θα του κάνεις.
Απάντησε στον δεύτερο και πες του ότι ήταν μία φάση και να νιωθει τυχερός που την έζησε μαζί σου. Και προσευχήσου να μην τον φάει η ζήλια.Προσωπικά λυπάμαι το αγόρι σου, δε σου αξίζει. Για να φας ένα πούτσο, τώρα κλαίγεσαι μη το μάθει. Ελπίζω να έχεις τα κότσια να μη του το πεις και κάθε μέρα να είναι μια εξιλέωση για σένα. Και να εύχεσαι ότι στην περίπτωσή σου karma is not a bitch.
Scroll to top icon