Η Κάια Γκέρμπερ περιγράφει την «τέλεια μέρα» της και λέει πως τρώει καθημερινά μακαρόνια

Η Κάια Γκέρμπερ περιγράφει την «τέλεια μέρα» της και λέει πως τρώει καθημερινά μακαρόνια Facebook Twitter
2

Η Κάια Γκέρμπερ, η 16χρονη κόρη της Σίντι Κρόφορντ και του Ράντι Γκέρμπερ, είναι αυτή τη στιγμή το πιο πολυσυζητημένο ανερχόμενο μοντέλο της γενιάς της, με συμμετοχές σε επιδείξεις του οίκου Chanel, διαφημιστικές καμπάνιας για τον Calvin Klein ενώ ετοιμάζει και την προσωπική της συλλογή ρούχων με τον Karl Lagerfeld. 

Ωστόσο, εκτός πασαρέλας, η καθημερινότητά της δεν διαφέρει πολύ από εκείνη μιας οποιαδήποτε έφηβης, με τη διαφορά πως η Κάια είναι ήδη άκρως επιτυχημένη, πλούσια και με διάσημους γονείς. 

Το 16χρονο μοντέλο περιέγραψε στο Harper's Bazaar πως μοιάζει μια τυπική μέρα της καθημερινότητάς της και αποκάλυψε όσα κάνει από το πρωί που ξυπνάει στο σπίτι της στο Μαλιμπού μέχρι το βράδυ που πέφτει ξανά για ύπνο. 

foot position

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kaia (@kaiagerber) στις


«Το δικό μου τέλειο Σάββατο σημαίνει πως δεν χρειάζεται να βάλω ξυπνητήρι. Το όνειρό μου είναι να καταφέρω να κοιμηθώ μέχρι τις 9. Μπορώ να ετοιμαστώ μέσα σε 5 λεπτά αλλά το να σηκωθώ από το κρεβάτι μού παίρνει αιώνες. Συνήθως κάθομαι ξαπλωμένη και χαζεύω στο Instagram, ακούγοντας μουσική. Μου αρέσουν οι Stormzy και Skepta, αλλά όταν ξεκινάω τη μέρα μου συνήθως επιλέγω κάτι πιο έντονο, όπως η Billie Eilish», λέει η Κάια. 

just a couple of dads

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kaia (@kaiagerber) στις


Τις περισσότερες φορές το πρωινό ξύπνημα ακολουθεί μια οικογενειακή βόλτα με τα ποδήλατα στην παραλία, ενώ για πρωινό τρώει μπέιγκελ. «Έχω λατρεία με το πρωινό. Ξυπνάω πεινασμένη, οπότε πάντα τρώω ένα μπέιγκελ. Μας αρέσουν πολύ οι πρωινές βόλτες με το ποδήλατο αλλά συνήθως πρέπει να περιμένουμε τον Presley να ξυπνήσει επειδή είναι ο "υπναράς" της οικογένειας», προσθέτει η ίδια. 

i just don’t see the resemblance

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kaia (@kaiagerber) στις


Το μεσημέρι μπορεί να πάει για φαγητό με φίλους και το απόγευμα του Σαββάτου κάθεται να διαβάσει για το σχολείο- φοιτά στο Malibu High School όπου παρακολουθεί τα μαθήματα διαδικτυακά. «Δεν μπορώ να κάνω και πολλά μες στην εβδομάδα και το Wi-Fi στα αεροπλάνα είναι πολύ ενοχλητικό. Μου αρέσουν πολύ τα μαθηματικά αλλά τα παράγωγα είναι φοβερά δύσκολα», παραδέχεται η 16χρονη. 

rise and shine

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kaia (@kaiagerber) στις


Ένα από αυτά που αποκαλύπτει και κάνουν εντύπωση, δεδομένης της αδύνατης σιλουέτας της, είναι πως λατρεύει τα μακαρόνια και πως τρώει ανελλιπώς κάθε μέρα. «Δεν υπάρχει μέρα που να μην φάω μακαρονάδα. Οι πένες με σάλτσα βότκας είναι το αγαπημένο μου φαγητό και ένα από αυτά που ξέρω να μαγειρεύω μόνη μου. Είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις να φτιάχνεις μακαρόνια γιατί μπορείς να το κάνεις οπουδήποτε στον κόσμο κι αν βρίσκεσαι. Είναι εύκολο, γρήγορο και αρέσει σε όλους», εξηγεί η Κάια. 

so how’s ur thanksgiving going

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kaia (@kaiagerber) στις


Μετά το δείπνο, συνήθως κάθεται με την υπόλοιπη οικογένεια και βλέπουν όλοι μαζί ταινία, αλλά μέχρι τις 9 έχει πέσει ξανά στο κρεβάτι της. «Πέφτω για ύπνο όσο νωρίτερα μπορώ. Δεν κοιμάμαι καλά όταν ταξιδεύω, οπότε δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να κοιμάσαι στο κρεβάτι σου. Όταν ξεκίνησα το μόντελινγκ, η μητέρα μου πάντα μου έλεγε, "Θα ονειρεύεσαι να πέσεις νωρίς κρεβάτι". Δεν την πίστευα, αλλά μετά από τον πρώτο μου μήνα στη μόδα, πλέον την πιστεύω», καταλήγει η Κάια Γκέρμπερ. 

@chanelofficial haute couture. thank you Karl!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kaia (@kaiagerber) στις

me and my hair for @versace_official by #stevenmeisel! beyond honored to be a part of this ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kaia (@kaiagerber) στις

It's Viral
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ: Η έντονη ερωτική τους χημεία κατά τη διάρκεια της κοινής τους εμφάνισης

It's Viral / Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ: Η έντονη ερωτική τους χημεία κατά τη διάρκεια της κοινής τους εμφάνισης

Κατά τη διάρκεια της πρώτης κοινής τους εμφάνισης μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου τους, το πρώην ζευγάρι φέρεται να μην «μπορούσαν να κρατήσουν τα χέρια τους μακριά ο ένας από τον άλλον».
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Πρέπει να συνεχίσουμε να πιστεύουμε ότι είναι όμορφη και έχει ωραίο σώμα επειδή είναι η κόρη διάσημου μοντέλου για να μη θεωρηθούμε κομπλεξικοί ή μπορούμε να εκφράσουμε ελεύθερα την άποψή μας; Αφήνω ασχολίαστο το γεγονός ότι είναι υπερβολικά μικρή για αυτόν τον χώρο.
Άσχημη δεν τη λες, αν και φυσικά δεν είναι η καρακαλονη η μάνα της..απλά έχει το συν ότι θυμίζει τη Σιντυ, και το μεγάλο συν ότι είναι υπερβολικά αδύνατη, άρα ιδανική για να αναδεικνύει τα ρούχα. Έχεις όμως δίκιο, τόσες είναι αδύνατες ψιλολιγνες, αλλά δεν έχουν διάσημους γονείς!..Όσο για τον χώρο, η κερβερος επιβιώσασσα Σιντυ την έχει από πολύ κοντά:)