ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.1.2018 | 15:16

Πριν απο 2 χρονια

ειχα αφησει τον εαυτο μου, τον ειχα παραμελησει σε θεμα διατροφης και ειχα παρει πολλα κιλα λογω ψυχολογιας κυριως. Με αφορμη λοιπον ενα κακοβουλο σχολιο ενος γνωστου μου για τα κιλα μου που ακουσα τελειως τυχαια αποφασισα να ξαναδωσω σημασια στον εαυτο μου και αρχισα να προσεχω λιγο τη διατροφη μου. Μετα απο καποιους μηνες οπου ειχα χασει τα πρωτα κιλα χωρις ιδιαιτερη προσπαθεια, αποφασισα να αφοσιωθω σε εμενα και ετσι ξεκινησα σοβαρη διατροφη και γυμναστικη. Με πολυ πεισμα και τη στηριξη δικων μου ανθρωπων καταφερα μεσα σε αυτα τα 2 χρονια να χασω συνολικα 45 κιλα και να εχω ενα υγιες και γυμνασμενο σωμα με το οποιο νιωθω καλα και πανω απο ολα νιωθω εγω ομορφα μεσα μου..οχι τοσο επειδη μου αρεσει πλεον το σωμα μου αλλα επειδη τα καταφερα και βγηκα πιο δυνατη μεσα απο αυτη τη διαδικασια! Θελω λοιπον να πω οτι εγω αλλαξα εμφανισιακα και ας μην πιστευαν καποιοι σε εμενα αλλα αυτος που μιλησε ασχημα για τα κιλα μου δεν αλλαξε μυαλο. Τον ευχαριστω για τοτε γιατι ηταν μια αφορμη να ταρακουνηθω και πλεον με κοιτα με σεβασμο για αυτο που καταφερα. Απλα οταν βλεπετε καποιον να μην ειναι καλα και αυτο να φαινεται στην εμφανιση του μη του δινετε μια να παει παρακατω, παρτε τον απο το χερι και πειτε εγω ειμαι εδω να βοηθησω και ΜΠΟΡΕΙΣ να το κανεις! Μη χανεται ποτε την ελπιδα σας και να πιστευετε στον εαυτο σας και στις ικανοτητες σας! Αυτα ειχα να πω και ειδικα σε ανθρωπους που ισως βρισκονται σε παρομοια θεση με τη δικη μου τοτε και χρειαζονται στηριξη. Μια αποφαση ειναι και θα αλλαξει η ζωη σας, θα νιωσετε εσεις καλα με τον εαυτο σας..δε θα το κανετε για κανεναν αλλο!
9
 
 
 
 
σχόλια
Αρχικα, πρεπει να πω συγχαρητηρια για το κειμενο σου.. ειναι απιστευτο! Ακομη, πιο πολλα μπραβο για το κατορθωμα σου καθως και για αυτο που αποκομισες απο την ολη προσπαθεια και διαδικασια! Αλλαξες για σενα ! Διανυω κατι αντιστοιχο. Ειμαι 22 και λογω μια αγχωδους διαταραχης και κακης κυριως ψυχολογιας αφησα εντελως τον εαυτο μου ηθελα μονο να τρωω , να σκεφτομαι και να κοιμαμαι. Εφτασα σε ενα βαρος που δεν ειχα ΠοΤΕ! Συνολικα πηρα 12-14 κιλα! Περυσι δεν με ενοιαζε γιατι παλευα για μια θεση στο πανεπιστημιο! Και τελικα ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ! Μπηκα εκει που ηθελα. Το σωμα μου ομως αλλαξε. Εβαλα κιλα σε σημεια που δεν ειχα ποτε. Στεναχωρηθηκα και ακομα στεναχωριεμαι. Εδω και 3 εβδομαδες ακολουθω προγραμμα διατροφολογου. Το τηρω πιστα και πινω πολυ νερο. Εκπλησσομαι με τη θεληση μου καθε μερα. Ακομα βεβαια δεν εκανα γυμναστικη αλλα θα το κανω και αυτο σοβαρα. Θελω να επανελθω και να φτασω εκει που ποτε δεν ημουν. Θελω να αλλαξω . Δεν εχω βεβαια να χασω τα ιδια κιλα με εσενα αλλα αυτο στην τελικη δεν εχει και τοσο σημασια. Η ψυχολογια, τα κινητρα, η θεληση ηταν αυτα που σε οδηγησαν στο σημερα. Μακαρι να τα καταφερω . θα δωσω οτι καλυτερο μπορω. Η εξομολογηση σου ειναι σαν να βγηκε απο μεσα μου. Μου δινει δυναμη! Θα χαρω πολυ αν απαντησεις. Θα ηθελα να σε ρωτησω καποια πραγματα. Ειναι απιστευτο πως μια αγνωστη κοπελα μεσα απο ενα κειμενο με εκανε να την νιωσω τοσο πολυ και εβαλε ενα λιθαρακι στην προσπαθεια μου! Ευχαριστω!
Χαιρομαι πολύ που καταφερα μεσα από αυτό το κειμενο να σου δωσω δυναμη για τη συνεχεια της προσπαθειας σου και είμαι σιγουρη ότι θα τα καταφερεις και με το παραπανω. Μπορεις να με ρωτήσεις για ο,τι σε απασχολει και βοηθησω οσο μπορω.
Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση! Η αληθεια ειναι πως με την προσθηκη αυτων των κιλων εφτασα σε σημειο να κοιταω το προσωπο μου και να λεω " πωπω πως εγινα ετσι" .Μπορει να ακουγεται καπως, οταν ομως εχεις συνηθισει να σε βλεπεις σταθερα και μεσα σε ενα συντομο χρονικο διαστημα αλλαζεις ειτε παχαινοντας ειτε αδυνατιζοντας σου κακοφαινεται. Με απασχολει το στηθος μου το οποιο και μου αρεσε πολυ πριν βαλω τα κιλα. Φυσικα , μεσα στο χρονο το στηθος μου αλλαξε λογω των κιλων. Μεγαλωσε , χαλαρωσε καταλαβαινεις. Μπορει να επανελθει? Ειδικα, με τη γυμναστικη πιστευεις θα μπορεσω να το επαναφερω; Ειμαι μικρη και δεν θελω να πιστεψω οτι δεν θα μπορεσω να επαναφερω το σωμα μου στα αρχικα του επιπεδα και επειτα να προχωρησω περισσοτερο. Θα χαρω να ακουσω την εμπειρια σου και αποψη σου πανω σε αυτο. Αντιμετωπισες κατι αντιστοιχο στην προσπαθεια σου;
Καταρχην θελω να σου πω ότι σε αυτή την ηλικια το σωμα μπορει να αλλαξει πολύ πιο ευκολα από μια μεγαλυτερη ηλικια οποτε μην αγχωνεσαι μπορεις να φτιαξεις ένα σωμα καλυτερο από αυτό που ειχες πριν..αυτο εξαρτάται από το που θελεις να φτασεις. Οσο αναφορα τα σημεια που σε ενοχλουν περισσοτερο όπως το στηθος θα φτιαξουν όλα σιγα σιγα με υπομονή και επιμονη στη γυμναστικη. Δεν ξερω αν εχεις στο μυαλο σου τη γυμναστικη σε γυμναστηριο ή μονη στο σπιτι αλλα και στις δυο περιπτώσεις θα το καταφερεις και δινοντας μεγαλυτερη εμφαση σε ασκήσεις στηθους. Μην απογοητευτείς αν δεν εχεις αμεσα αποτελέσματα, το μυστικο βρίσκεται στην υπομονή ώστε με το καιρο να ανεβαινεις επιπεδο και να παιρνει νεα μορφη το σωμα σου.
Εχεις απολυτο δικιο οσον αφορα τη γυμναστικη. Σε κινητοποιει ωστε να μην παραιτηθεις ! Εχω γραφτει στο γυμναστηριο. Δεν γυμναζομουν ομως μεχρι τωρα και νιωθω λιγο αβολα η αληθεια ειναι , καθως ειμαι αρχαρια. Εχω βεβαια στο μυαλο μου το γυμναστηριο να το συνδυασω με τρεξιμο εξω και ασκησεις στο σπιτι επιπλεον . Καθε αρχη και δυσκολη. Ευχομαι να ανταμειφθω οπως εσυ!
Εχεις λοιπον τα καταλληλα εφοδια για μια νεα αρχη. Σου ευχομαι καλη επιτυχια και μη ξεχνας να χαμογελας κάθε μερα είναι βασικο συστατικο της επιτυχιας!:-)
Και εγω σε ξανασυγχαιρω για την θεληση σου και επιμονη στο στοχο σου που καταφερες να τον πραγματοποιησεις. Ευχομαι τα καλυτερα και μια ζωη σε ενα σωμα δυνατο και υγιες!
Scroll to top icon