ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.2.2018 | 00:15

Παιδια..για ολους εσας που νιωθετε μόνοι,χωρισατε σημερα,ειχατε μια δυσκολη μερα,πασχετε απο κατάθλιψη ενα εχω να σας πω. Σηκώθητε.Μπορείτε. ξερω οτι για πολλους απο εσας ακούγεται ουτοπικό ολο αυτο και ξερω οτι μπορεί να τα έχετε ακουσει χιλιάδες φορες ολα αυτά αλλα πραγματικά καντε το. Πηγαίνετε στο παρκο της γειτονιάς σας. Χωρις παρεα. Παρατηρηστε τα δεντρα το πρασινο τα λουλούδια..μυριστε τα κιολας. Αφηστε τα πρόβληματα σας να γινουν ο αέρας που φυσαει δυνατα. Ειναι μια καινούργια Δευτερα σημερα..καντε την.να αξίζει. Σημερα ειμαστε,αυριο δεν.ειμαστε δεν ξερεις τι σου ξημερωνει μην.αφηνετε να περνανε οι μερες ετσι..η ζωη ειναι ωραία παιδια. Παντου υπαρχουν ευκαιρίες. Εκτιμησε την ζωη που έχεις.καντο.μην το λες απλα και απλα φυγει σε κλασματα δευτερολέπτου. Το χρειάζεσαι.Εισαι μοναδικός..το.πιστεύω. αν δεν το πίστευα δεν θα το έλεγα
5
 
 
 
 
σχόλια
Ρε lifoπουλα! Τι θα γινει? Υπαρχουν εξομολογησεις που με αγγιζουν 100%. Οποιος και αν εισαι, οποια και αν εισαι σκεφτεσαι ετσι οπως θα ηθελα και εγω να σκεφτομαι. Μακαρι παιδια να σηκωθουμε. Τζαστ ντου ιτ!!! Υπαρχει λογος να υπεραναλυουμε τα θελω μας και πως και γιατι? Και τελικα? Τι? Στο μηδεν. Μηδεν προσπαθεια με 0 αποτελεσμα. (Υπερενταση απο τον καφε). Τα φιλια μου και μια καλη εβδομαδα.
Καλημέρα!!!Και εγώ δεν μπορώ να κοιμηθώ και με κόβω σερί για δουλίτσα!Πάω να φτιάξω καφε...Και που τα υπέραναλύουμε όλα τι καταλάβαμε?Καίμε τον εγκέφαλο πολλές φορές!!!
Σωστό !!! Και κρύο να κάνει , καλό ντύσιμο και μια βόλτα , ποτέ δε βγήκε σε κακό. Και όσοι μείνουν σπίτι , ας ρίξουν τον εγωισμό και ας πάρουν κανένα τηλέφωνο .Φτάνει πια με τις οθόνες , υπάρχει και φωνή . Οτι μας κάνει ευτυχισμένους...δεν είναι όλα ευρώ .
Σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που μετεδωσες την θετική σου αύρα μέσα από αυτή σου την εξομολόγηση!!! Σου στέλνω την πιο ζεστή μου αγκαλιά και την πιο γλυκιά μου σκέψη οποιο πλασματακι και να είσαι,να είσαι πάντα καλά!!! Καλή εβδομάδα και καλή δύναμη σε όλους μας ότι και να περνάμε ο καθένας μας ξεχωριστά!!! Όπως το είπε και η εξομολόγηση...Ζήστε..Δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει... Φιλάκια σε όλους σας παιδάκια!
Scroll to top icon