Ελλάδα: Οι συνταξιούχοι-«μαϊμού» ξεπερνούν τους 50 χιλιάδες

Ελλάδα: Οι συνταξιούχοι-«μαϊμού» ξεπερνούν τους 50 χιλιάδες Facebook Twitter
3

Τους 53.694 αγγίζουν οι συνταξιούχοι όλων των ασφαλιστικών ταμείων οι οποίοι δεν απογράφησαν γεγονός που δημιουργεί βάσιμες υποψίες ότι πρόκειται για συνταξιούχους – «μαϊμού». Οι συνταξιούχοι εισέπρατταν συντάξεις συνολικού ύψους 420 εκ. ευρώ ετησίως η καταβολή των οποίων ανεστάλη. 319.000 συνταξιούχοι υπέβαλαν ελλιπή στοιχεία με αποτέλεσμα αυτοί να απειλούνται με αναστολή καταβολής της σύνταξης.

3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Έλα σαχλαμάρες, η τρόικα φταίει για όλα και οι τοκογλύφοι εκβιαστές Ευρωπαίοι που για να μας δώσουν κι άλλα χρήματα ζητάνε απογραφές και άλλες γελοιότητες λες και δεν μας κυβερνάνε περήφανοι και άξιοι πολιτικοί αλλά κομματικές διαπλεκόμενες συμμορίες...
ολο αυτα ειναι μια ηλιθιοτητα.απο πρωτο χερι: παμπολοι εχουν στειελι ληξιαρχικη πραξη θανατου στον ογα (απο πρωτο χερι) αλλα ο ογα συνεχιαζει να καταβαλλει συνταξη η οποια απλα παραμενει σε λογαριασμο και αναμενει να επιστραφει (μετα απο 6 μηνες εως 2 χρονια ο ογα ξυπνα και ζητα τα αχρεωστητως καταβεβληθεντα πισω)επισης τουλαχιστον 10 υπεργηροι που γνωριζω δεν ειχαν ενημερωθει μεχρι προσφατα ουτε για την διαδικασια απογραφης ογα ουτε για την υποχρεωση να καταγραψουν αφμ και αμκα. δεν ζουν ολοι σε πολεις ξερετε.