Mε άδεια χέρια επιστρέφει ο Σαρρής από τη Μόσχα

Mε άδεια χέρια επιστρέφει ο Σαρρής από τη Μόσχα Facebook Twitter
6

Μηδενικά αποτελέσματα είχαν οι προσπάθειες του υπουργού Οικονομικών της Κύπρου στη Μόσχα να εξασφαλίσει τη βοήθεια της Ρωσίας στις κρίσιμες στιγμές που περνάει η χώρα του.

Όπως υποστηρίζει το Reuters επικαλούμενο δύο πηγές κοντά στις συνομιλίες, δεν υπήρξε συμφωνία ούτε για την επιμήκυνση του ήδη υφιστάμενου δανείου από τη Ρωσία. Μικρό ήταν, σύμφωνα τουλάχιστον με τις ίδιες πηγές, και το ρωσικό ενδιαφέρον για επενδύσεις στις κυπριακές τράπεζες ή χρεόγραφα έναντι εσόδων από τα κοιτάσματα.

Από την πλευρά του ο κ. Σαρρής είπε ότι από τους Ρώσους του ανακοινώθηκε ότι δεν εξετάζουν κάτι περισσότερο από διευκολύνσεις για το ήδη υφιστάμενο δάνειο που έχουν δώσει στην Κύπρο. Ο υπουργός Οικονομικών της Κύπρου είπε ακόμη ότι η χώρα του δεν ζήτησε ποτέ δάνεια από τη Μόσχα επειδή αυτό θα επιβάρυνε το δημόσιο χρέος.

6

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ουκρανία: Ο Τραμπ προτείνει «ταχύ τερματισμό» του πολέμου χωρίς αναφορά σε εδαφική ακεραιότητα

Διεθνή / Ουκρανία: Ο Τραμπ προτείνει «ταχύ τερματισμό» του πολέμου χωρίς αναφορά σε εδαφική ακεραιότητα

Κείμενο απόφασης 65 λέξεων για «ταχύ τερματισμό» του πολέμου χωρίς αναφορά στον σεβασμό της εδαφικής ακεραιότητας της Ουκρανίας φέρνει η κυβέρνηση Τραμπ στην Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ
LIFO NEWSROOM
Σουδάν: Ασθένεια εξαπλώνεται μέσω του νερού - Τουλάχιστον 24 νεκροί

Διεθνή / Σουδάν: Ασθένεια εξαπλώνεται μέσω του νερού - Τουλάχιστον 24 νεκροί

Το ξέσπασμα της επιδημίας ακολούθησε επιδρομή drone στον κεντρικό ηλεκτροπαραγωγικό σταθμό Ουμ Νταμπακάρ, που προκάλεσε μεγάλο πρόβλημα ως προς την πρόσβαση σε πόσιμο νερό στην πόλη Κόστι
LIFO NEWSROOM