ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.4.2018 | 16:14

η μανα μου αρνειται να κανει μπανιο

κουραστηκα να ψαχνω μια λυση και ειπα απλα να το πω να ξελαφρωσω εγω,εδω και καιρο εχω καταλαβει (δια της οσμης) οτι η μανα μου δεν κανει μπανιο.ειναι χηρα εδω και πολλα χρονια αλλα νεα ακομα (60), στην αρχη της το ειπα με ευγενικο τροπο οτι κατι μυριζει (ισως φταιει το απορυππαντικο ή οτιδηποτε αλλο) φανηκε να εκανε για λιγο και ξανα τα ιδια.δεν μιλαμε για μερες.....μιλαμε για βδομαδες! μονο λουζεται!με οσους μπορεσα να το συζητησω μου ειπαν οτι δεν προκειται να αλλαξει.
8
 
 
 
 
σχόλια
Προφανώς δεν είναι καλά ψυχολογικά και έχει παραμελήσει τον εαυτό της.Σε αυτή την περίπτωση δε νομίζω ότι σπόντες περί απλυσιάς βοηθάνε.Πολλές φορές οι άνθρωποι κοιτάνε αλλά δεν βλέπουν,ακούνε αλλά δεν αφουγκράζονται.Θα βοηθούσε περισσότερο αν εσύ -ή όποιος από το ευρύτερο οικογενειακό/συγγενικό περιβάλλον είναι κάπως κοντά της-ασχολειθείτε λίγο μαζί της,κουβεντιάσετε/την παροτρύνεται να γεμίζει όσο μπορεί την καθημερινότητά της με δραστηριότητες (ώστε να νιώσει λίγο καλύτερα και να περιποιηθεί και τον εαυτό της) και γιατί όχι,να της αγοράσετε στις εκπτώσεις ένα σετ με αφρόλουτρο,κρέμα σώματος και άρωμα!Γυναίκα είναι,δε νομίζω να μην το εκτιμήσει!
Ντροπή να γράφονται τέτοια παρορμητικα σχόλια τη στιγμή που δεν γνωρίζουμε την ψυχολογική κατάσταση της γυναίκας.Καταλαβαινω βέβαια ότι είναι πιο εύκολο να πετάξει κανείς κάτι καυστικό έτσι για να περάσει η ώρα από το να το κουράσει στην ανάλυση,αλλά σε τέτοια ζητήματα ρε παιδιά που δεν ξέρετε τι υπάρχει από πίσω,μην σχολιάζετε καθόλου καλύτερα.Ακομη και το μπάνιο που θεωρείτε αυτονόητο,για ένα άτομο με κατάθλιψη είναι σαν να του ζητάς να ανέβει το Έβερεστ.Εξομολογουμενη καταλαβαίνω πώς μπορείς να νιώθεις,εάν η μητέρα σου δεν το έκανε ανέκαθεν αλλά άρχισε να μην πλένεται το τελευταίο καιρό, ίσως να οφείλεται σε κάποιο βαθύτερο αίτιο.Πεισε την να πάτε κάπου να μιλήσετε.
Συμφωνώ απόλυτα,απαράδεκτο σχόλιο,για έναν άνθρωπο που ίσως περνά κάποια μορφή κατάθλιψης και δεν είναι σε θέση να κάνει ούτε αυτά που για τους υπόλοιπους είναι αυτονόητα.
Scroll to top icon