ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.5.2018 | 00:37

Ηθικό δίλημμα

Έχω χάσει 36 κιλά και η αλλαγή στην εικόνα μου είναι σαφώς μεγάλη. Τα έχασα μόνη μου χωρίς τη βοήθεια ειδικού και χωρίς συγκεκριμένη διατροφή.Ένας φίλος που ασχολείται με μάρκετινγκ με έφερε σε επαφή με γνωστό ινστιτούτο αδυνατίσματος. Μου προσφέρουν πολλά χρήματα για να χρησιμοποιήσουν φωτογραφίες μου "πριν και μετά". Χρήματα που τα βγάζω σε 6-7 μήνες δουλεύοντας 8ωρο και φυσικά τα έχω ανάγκη.Αλλά...να πουλήσω τον αγώνα μου; Να επιτρέψω να κοροϊδέψουν γυναίκες σαν εμενα οτι υπάρχουν μαγικές λύσεις; Να εκτεθώ δημοσίως; Δεν ξέρω, μου φαίνεται ανήθικο αλλά τόσα χρήματα χωρίς κόπο...είναι δελεαστική πρόταση...Προς το παρόν την εχω απορρίψει αλλά με τρώει. Σκέφτομαι πόσα θα έκανα με αυτό το ποσό. Α! Δίνουν έξτρα για εμφάνιση σε εκπομπή αλλά αυτό δεν το σκέφτομαι καν.
1
 
 
 
 
σχόλια
Δύσκολα βάζεις. Γενικά κοροϊδεύουν πάρα πολύ στα κέντρα αδυνατίσματος. Κι ενώ όντως η δική σου συνεισφορά θα ήταν κάτι μικρό στο ήδη υπάρχον σύστημα... Δεν παύει να το ενισχύει. Έστω λίγο.Εννοείται αν νιώσεις ότι θα κάνεις κάτι ανήθικο δεχόμενη τα χρήματα, μην το κάνεις για να 'χεις το κεφάλι σου ήσυχο. Αλλιώς προσωπικά, δεν θα σε κατέκρινα αν δεχόσουν εύκολα χρήματα που μπορούν να σε βοηθήσουν στην ζωή σου.
Scroll to top icon