ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.5.2018 | 13:14

Απιστία

Εχω διαβασει διαφορα κατα καιρους και εχω ακουσει πολλους ανθρωπους να μιλαμε περι του θεματος βεβαια ο καθενας εχει διαφορετικη γνωμηΕγω αυτο που εχω να πω ειναι οτι εφοσον εισαι σε σχεση και κανεις τη παραποντια σου αλλα δεν ηταν κατι σοβαρο οφειλεις να κανεις οτιδηποτε περναει απο το χερι για να μη το μαθεις ο συντροφος σου. Αλλοι λενε οτι πρεπει να εισαι ειλικρινης και να πεις τι εκανες αλλα να ζητησεις συγνωμη. Ε οχι παιδια οχι. Να τη βρασω τη συγνωμη. Γιατι να συγχωρεσω; Αυτο ειναι ακρως εγωιστικο κατ'εμε. Απο την αλλη εφοσον εχεις σχεση αλα εχεις και συναισθηματικη παραλληλη σχεση με καποιον τοτε απλα πρεπει να εισαι ενταξει και να το ληξεις.
1
 
 
 
 
σχόλια
Οι μαλάκες που λενε ότι πρεπει να το λες και να ζητας συγνώμη ειναι είτε ηθικολογοι της κακιάς ώρας που θελουν να ξορκίζουν το κακό μη τους ευρει ή ενοχικά σκουλήκια που θελουν να πασαρουν το προβλημα στο συντροφο για να ξαλαφρώσουν.Κάνεις την κουτσουκέλα; ληξτο και σήκωσε το βαρος των ενοχών σου. Ή τις ευθύνες σου αν μαθευτεί.
Scroll to top icon