Ο Τσακαλώτος απάντησε στην κριτική της ΝΔ παρομοιάζοντας τη Τζούλια Ρόμπερτς με την κυβέρνηση

Ο Τσακαλώτος απάντησε στην κριτική της ΝΔ παρομοιάζοντας τη Τζούλια Ρόμπερτς με την κυβέρνηση Facebook Twitter
EUROKINISSI
3

Στην τελική φάση εισέρχεται η συζήτηση και ψήφιση του νομοσχεδίου για το κλείσιμο του προγράμματος δημοσιονομικής στήριξης και το Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο, στη Βουλή με τους τόνους να ανεβαίνουν μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης χωρίς όμως να λείπει και του χιούμορ.

Συγκεκριμένα, με την Τζούλια Ρόμπερτς παρομοίασε την κυβέρνηση ο υπουργός Οικονομικών.

«Τη Τζούλια Ρόμπερτς μπορεί να την ερωτευτεί και ο Μπραντ Πιτ και ο Κουασιμόδος», ήταν το λογοπαίγνιο του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου στο σχόλιο του Άδωνι Γεωργιάδη και του Κώστα Τασούλα της ΝΔ ότι η πρώτη κυβέρνηση της αριστεράς δέχεται τα συγχαρητήρια του ΓΓ του ΝΑΤΟ.

«Εγώ πάντα με το ΝΑΤΟ ήμουν αλλά έπρεπε να έρθει η κυβέρνηση της πρώτης φοράς αριστερά για να μας δώσει ο γραμματέας του ΝΑΤΟ συγχαρητήρια. Μέχρι να έρθει η αριστερά ποτέ γραμματέας του ΝΑΤΟ δεν έδωσε συγχαρητήρια στον Έλληνα πρωθυπουργό, το ζήσαμε κι αυτό με την κυβέρνηση της πρώτης φοράς αριστερά», είπε χαρακτηριστικά.

Νωρίτερα, σφοδρές επικρίσεις διατύπωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ 'Αδωνις Γεωργιάδης ο οποίος, χαρακτήρισε «τεράστιους πολιτικούς απατεώνες» την κυβερνητική πλειοψηφία και αναφέρθηκε στις διατάξεις για το υπερταμείο, το Μεσοπρόθεσμο, τα διόδια, την συμφωνία με την πΓΔΜ. Ο κ. Γεωργιάδης επέκρινε προσωπικά τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτος λέγοντας του ότι έκανε πολιτική καριέρα με τους αγανακτισμένους και επέκρινε και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο οποίος, όπως είπε, δέχεται σήμερα τα συγχαρητήρια του ΝΑΤΟ.

«Γίνονταν μάχες για το αγγλικό δίκαιο του PSI, προδότες μας ανέβαζαν προδότες μας κατέβαζαν. Σήμερα όχι μόνο αγγλικό δίκαιο έχετε αλλά παρέχετε και 25 δισ. περιουσία του δημοσίου ως εγγυήσεις του υπερταμείου. Αισθάνεστε την ανάγκη να ζητήσετε σήμερα συγνώμη; Εσείς κύριε υπουργέ των Οικονομικών ήσασταν στο τραπεζάκι με τους αγανακτισμένους και κάνατε πολιτική καριέρα με το δεν χρωστάω δεν πληρώνω. Θα ήταν γενναία πολιτική πράξη να ζητήσετε συγνώμη», είπε ο 'Αδωνις Γεωργιάδης.

Και πρόσθεσε: «πως αισθάνεστε δε τώρα που ο κ. Τσίπρας αγωνίζεται να κάνει μια συμφωνία με τα Σκόπια με αποκλειστικό σκοπό την ένταξή τους στο ΝΑΤΟ; Εσείς που λέτε στη συνεδριακή απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ ότι η ατλαντική συμμαχία πρέπει να καταργηθεί; Πρέπει όλοι να καταλάβουν πόσο τεράστιοι πολιτικοί απατεώνες είστε. Έπρεπε να έρθει η πρώτη κυβέρνηση αριστεράς να μας δώσει συγχαρητήρια η ατλαντική συμμαχία. Ο λαός θα σας δώσει σύντομα την απάντησή του για την προσβολή στη συλλογική του μνήμη».

 
Πολιτική
3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Κωνσταντοπούλου καταθέτει μήνυση και αγωγή κατά της Κανέλλη: «Μου ρίχνουν λάσπη οι επαναστάτες του καναπέ»

Πολιτική / Η Κωνσταντοπούλου καταθέτει μήνυση και αγωγή κατά της Κανέλλη: «Μου ρίχνουν λάσπη οι επαναστάτες του καναπέ»

Ανακοίνωσε ότι καταθέτει μήνυση και αγωγή εναντίον της κυρίας Κανέλλη, κατηγορώντας την για συκοφαντικά ψεύδη και επίθεση με σκοπό να αποδυναμώσει την πολιτική της δράση
LIFO NEWSROOM
Εξαιρούνται οι αμυντικές δαπάνες από το Σύμφωνο Σταθερότητας -«Κρίσιμο βήμα για την ασφάλεια της ΕΕ» λέει ο Μητσοτάκης

Πολιτική / Εξαιρούνται οι αμυντικές δαπάνες από το Σύμφωνο Σταθερότητας -«Κρίσιμο βήμα για την ασφάλεια της ΕΕ» λέει ο Μητσοτάκης

«Αυτό θα επιτρέψει στα κράτη-μέλη να αυξήσουν σημαντικά τις αμυντικές τους δαπάνες, αλλά με ελεγχόμενο τρόπο και υπό όρους», ανέφερε η φον ντερ Λάιεν, προσθέτοντας ότι η Επιτροπή θα προτείνει ένα ευρύτερο πακέτο εξατομικευμένων εργαλείων, προσαρμοσμένων στις ανάγκες κάθε χώρας
LIFO NEWSROOM
Σε δημόσια διαβούλευση νομοσχέδιο για τις δημοτικές επιχειρήσεις ύδρευσης – αποχέτευσης

Πολιτική / Σε δημόσια διαβούλευση νομοσχέδιο για τις δημοτικές επιχειρήσεις ύδρευσης – αποχέτευσης

Στο πλαίσιο των ρυθμίσεων, προβλέπεται επιδότηση έως 70% των ληξιπρόθεσμων οφειλών των Δ.Ε.Υ.Α. προς τους παρόχους ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και η θέσπιση κοινού κανονιστικού πλαισίου λειτουργίας, τιμολογιακής πολιτικής και σχεδίων ασφάλειας τροφοδοσίας νερού
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης: Σκοπός να έχουμε 900 λεωφορεία έως τα μέσα του 2025 και πιο συχνά δρομολόγια

Πολιτική / Μητσοτάκης: Σκοπός να έχουμε 900 λεωφορεία έως τα μέσα του 2025 και πιο συχνά δρομολόγια

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε το αμαξοστάσιο των Οδικών Συγκοινωνιών ( ΟΣΥ ) στον 'Αγιο Ιωάννη Ρέντη όπου στεγάζονται καινούργια ηλεκτρικά λεωφορεία και λεωφορεία φυσικού αερίου
LIFO NEWSROOM
Αλέξης Τσίπρας: Ξεκινάει διαλέξεις και σεμινάρια στο πανεπιστήμιο Χάρβαρντ

Πολιτική / Αλέξης Τσίπρας: Ξεκινάει διαλέξεις και σεμινάρια στο πανεπιστήμιο Χάρβαρντ

«Ως πρωθυπουργός συμμετείχε και βίωσε μερικές από τις πιο καθοριστικές στιγμές στην ιστορία της Ευρώπης του 21ου αιώνα», αναφέρει στην ανακοίνωσή του το κορυφαίο πανεπιστήμιο
LIFO NEWSROOM
Ο Γιάννος Παπαντωνίου διαγνώστηκε με επιθετικό καρκίνο του προστάτη

Πολιτική / «Δεν είναι μακριά η ώρα του αποχαιρετισμού» ― Ο Γιάννος Παπαντωνίου διαγνώστηκε με επιθετικό καρκίνο του προστάτη

Σύμφωνα με ανακοίνωση ο Γιάννος Παπαντωνίου «προσεβλήθη από επιθετικό καρκίνο του προστάτη, που συνδυάστηκε με σοβαρό πρόβλημα στην σπονδυλική στήλη, το οποίο τον οδήγησε σε πολύωρες διαδοχικές χειρουργικές επεμβάσεις και σε αναπηρική καρέκλα»
LIFO NEWSROOM
Κόκκινο παγκάκι: Η πρωτοβουλία ενάντια στη βία κατά των γυναικών που εγκαινιάσθηκε στην ιταλική πρεσβεία

Πολιτική / Κόκκινο παγκάκι: Η πρωτοβουλία ενάντια στη βία κατά των γυναικών που εγκαινιάσθηκε στην ιταλική πρεσβεία

Η υπουργός Οικογένειας και Κοινωνικής Συνοχής Σοφία Ζαχαράκη ανέφερε σε μήνυμά της ότι στα μέτρα μέριμνας για την υποστήριξη των θυμάτων της έμφυλης βίας περιλαμβάνονται πολλοί σταθμοί και 44 ασφαλή καταφύγια,
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για σεισμούς στη Σαντορίνη: «Υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία πως δεν θα οδηγηθούμε στο κακό σενάριο»

Πολιτική / Μητσοτάκης για σεισμούς στη Σαντορίνη: «Υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία πως δεν θα οδηγηθούμε στο κακό σενάριο»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην κυριακάτικη ανάρτησή του αναφέρεται στο θέμα των σεισμών στις Κυκλάδες, καθώς επίσης στην αύξηση των μισθών, αλλά και στο μεταναστευτικό
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Αυτα δημιουργουν οι μηχανισμοι της νομεκλατουρας, καπιταλιστικοι σοσιαλιστικοι ή κομμουνιστικοι. Ανθρωποι ανιδεοι να εκπαιδευονται στα κορυφαια ιδρυματα του κοσμο και μετα να μην ξερουν που πανε τα τεσσερα.