ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.6.2018 | 17:23

δεν μου καθεται ο αντρας μου

Γέννησα πριν 3 μήνες (και προφανως πλεω σε πελαγη ευτυχιας).Λογω καποιων προβληματων στην εγκυμοσυνη η τελευταια φορα που εκανα σεξ με τον αντρα μου ηταν πριν 9 μηνες... Για μενα η ολη φαση της αποχης αποδειχτηκε τελικα πολυ πιο δυσκολη απ οτι για εκεινον (ασχετως με το οτι αξιζε τον κοπο οσο τιποτα αλλο εχω κανει εβερ και οτι θα το ξανακανα αλλες χιλιες φορες). μεσα σε ολη την υπολοιπη χαρα και προσμονη για το μωρο ταυτοχρονα δεν εβλεπα την ωρα να περασει ο καιρος και να επιστρεψουμε στα δικα μας, περνουσα ωρες να φαντασιωνομαι κινκι καταστασεις.Λογω της αυπνιας, του αγχους και της γενικης κουρασης του να εισαι νεος γονιος δυστυχως ομως αυτη η στιγμη δεν εχει ερθει.Του το εχω συζητησει καποιες φορες και μου λεει πως εχω δικιο και πως θελει και αυτος, στην πραξη ομως ακομα περιμενω. Γενικα εχουμε πολυ καλη σχεση, πραγματικα πιστευω οτι φταινε ολα τα προαναφερθεντα και οχι κατι μεταξυ μας. Παρολα αυτα τσαντιζομαι, πιεστηκα παρα την κουραση και εχασα ολα τα κιλα της εγκυμοσυνης και παραπανω ακομα και νιωθω μια χαρα εμφανισιακα, παρολα αυτα δεν καταφερνω να του κινησω το ενδιαφερον. Εχω τρομακτικη αναγκη και να ξαναερθουμε κοντα σαν ζευγαρι και να ξεδωσω μετα απο τοσο καιρο αναμονης. Νιωθω οτι εχω γινει πιο παρθενα και απ την Παναγια την ιδια, ταυτοχρονα οι ορεξεις μου ολο και αγριευουν. Το οτι εγινα μαμα δεν σημαινει οτι δεν θελω ταυτοχρονα να με βαλει κατω ο αντρας μου και να μου αλλαξει τα φωτα. Πληρως μυθος οτι οι γυναικες ειναι αυτες που αρνουνται σεξ στους αντρες γιατι δεν το εχουν αναγκη τοσο...
9
 
 
 
 
σχόλια
And now my take ιζ ότι κι'εγω με την εγκυμοσύνη αντιμετώπισα το δίλημμα μην πειράξω κάτι πήγαμε κ στον γυναικολόγο κ μας είπε κάποιες στάσεις να τις αποφεύγουμε οπότε κ ξεσκιζομασταν μέχρι προ της αφίξεως. Μετά μας είπε για ένα δίμηνο να απέχουμε γτ γέννησε με φυσιολογικό κ μετά αφού επανηλθαμε η αίσθηση είναι αλλιώς κ δεν θέλω. Να σημειωθεί ότι είμαστε κ οι δύο σε καλή φυσική κατάσταση, οπότε δεν είναι εκεί το θέμα, αλλά περισσότερο στο ότι εγώ δεν την βλέπω σαν το μ0¥νι π θέλω να σκίσω, αλλά περισσότερο ως την μάνα του παιδιού μου κ δεν θέλω να κάνουμε "κινκιες". Ακούω παράπονα αλλά σκέφτομαι ότι με αυτό το στόμα φιλάει το παιδί μας κ με αυτό το στήθος το ταιζει
Σε καταλαβαινω, απ την αλλη ομως καταλαβαινω την γυναικα σου περισσοτερο. Τραβηξε ολο το ζοριλικι της εγκυμοσυνης και της γεννας σωματικα και ψυχολογικα, και ειναι πολυ στεναχωρο σαν σκεψη μετα απο ολο αυτο να μην σε θελει ο αντρας σου οπως πριν ενω για σενα δεν εχει αλλαξει κατι. Προσπαθησε να διαχωρησεις τον ενα ρολο με τον αλλο στο μυαλο σου, μπορει να ειναι η καλυτερη μανα στο παιδι σου και ταυτοχρονα το πο*τανακι σου στο κρεβατι, δεν αποκλειει το ενα το αλλο. Μπορω να φανταστω οτι αυτο γινεται αιτια για προβληματα και απιστιες και απο τις 2 πλευρες σε πολλους γαμους.Τραβα κανε της κινκιες λοιπον αφου απ οτι εχω καταλαβει το θελει :) .Εμεις το ειχαμε συζητησει πριν κανουμε παιδι και δεν τιθεται τετοιο θεμα απο πλευρας του, στο κεφαλι του δεν ειμαι βεβαια, αλλα οσο σιγουρη μπορει να ειμαι ειμαι. Το θεμα ειναι οτι δεν μπορει να διαχειριστει καλα την νεα κατασταση/ κουραση/ αγχος με αποτελεσμα να μην ειναι σε μουντ. Αυτο ελεγα και παραπανω, εφοσον και εγω με πιο δυσκολο προγραμμα κανω την προσπαθεια να ειμαι ενταξει και σε αυτον τον τομεα της σχεσης μας το βρισκω πολυ αδικο και αποκαρδιωτικο να μη την κανει και αυτος. Ειναι λιγο dealbreaker απο πλευρας του εφοσον το εχουμε συζητησει στο παρελθον και νιωθω λιγο μ*λακας.
Απαντώ λίγο καθυστερημένα. Ο διαχωρισμός αγία-πόρνη είναι ξεκάθαρα ένα δημιούργημα αιώνων πατριαρχικών προτύπων (κοπέλα για σεξ και κοπέλα για σπίτι/ σεξ vs. έρωτας/ σώμα vs πνεύμα και λοιπά ιουδοχριστιανικά...) κι εφόσον ο άντρας σου δεν έχει κάτι τέτοια στο μυαλό του οι ρυθμοί σας θα επανέλθουν.Όπως το βλέπω έχετε το τρίτο σενάριο στα χέρια σας και αφού επιπλέον εκείνος έχει βαρύνει (κι από κιλά όπως κι από ευθύνες) χρειάζεται ένα παραπάνω σκούντηγμα για να επανέλθει ο έλεγχος που αυτή τη στιγμή μοιάζει να του έχει ξεφύγει. Θαύμασέ τον, κολάκεψέ τον και δώσε του κίνητρα να χάσει κιλά στους επόμενους 3 μήνες (ανταμοιβές δηλαδή, να ποντάρεις στους θετικούς ενισχυτές κι όχι στις συνέπειες). Μετά το εξάμηνο λογικά το μωρό κοιμάται όλη τη νύχτα (ή περίπου) και θα έχετε λίγο ελεύθερο δικό σας χρόνο. Καλή επιτυχία!
H πίστη στην υπεραξία του διαλόγου...Μια κοινωνική προσφορά για τους αναγνώστες μας λοιπόν.Πιθανά σενάρια:1.-Πες μου βρε άντρα μου τι έχει αλλάξει και δεν γ@μιόμαστε πια όπως παλιά;-Τι να σου πω ρε γυναίκα. Είδα το μουνί σου να ξεσκίζεται με μια ματωμένη γκουμούτσα 3.5 κιλά να βγαίνει από μέσα σαν το Alien και ξενέρωσα τη ζωή μου. Αμφιβάλλω αν θα σε ξαναδώ ποτέ όπως πριν. Αλλά μην ανησυχείς. Τώρα το'βγαλα από μέσα μου και νιώθω πρίμα!2.-Πες μου βρε άντρα μου τι έχει αλλάξει και δεν γ@μιόμαστε όπως παλιά;-Κοίτα να δεις Μερόπη. Τότε που ο γιατρός στον πρώτο υπέρηχο κατά την 8η βδομάδα σύλληψης μας είπε να προσέχουμε εγώ έπαθα τραμπάκουλο μην σου κάνω και κάνω και του μωρού κανα κακό με την μαλαπέρδα μου που είναι 15 μέτρα στο μυαλό μου (και μόνον). Αλλά επειδή έχω κι εγώ ανάγκες βρήκα εκείνη την Κατινίτσα στη δουλειά που μου κουνιόταν κιόλας και ανακουφιζόμουν εκεί. Ε και μιας και το πιάσαμε είμαι κομπλέ και δεν έχω και καμμιά πρεμούρα. Πού ν'αντέξω κιόλας ο χριστιανός και 2 γυναίκες σεξ και ξενύχτια με το μωρό. 3.-Πες μου βρε άντρα μου τι άλλαξε και δεν γ@μιόμαστε όπως παλιά;-Ρε Μερόπη δεν μας παρατάς κι εσύ με τα ψυχολογικά σου και τα ορμονικά σου; Έχω να κλείσω μάτι ένα χρόνο και δεν μου βγαίνουν και τα τάληρα για το γάλα του παιδιού, την κούνια, την κοπέλα για μετά την άδεια μητρότητας, τον εξοπλισμό κλπ κλπ κλπ. Έτσι μου'ρχεται να πάω να ρίξω μια βουτιά από το παράθυρο που ήθελα και παιδί ο πανίβλακας. Έτσι σκατά που νιώθω αμφιβάλλω αν θα ξαναγ@μήσω ποτέ...Ειλικρινά δηλαδή αν της απαντήσει κάτι που περιφερειακά και γύρω γύρω θα φέρνει στα παραπάνω πιστεύεις θα βοηθηθεί; Ή θα διαλύσουν το σπίτι τους κι η ίδια την ψυχολογία της ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ;Κάποια πράγματα δεν βοηθιούνται με λόγια αλλά με πράξεις. Τα πολλά λόγια κι η αξία του διαλόγου ως "μαγικό ραβδάκι" για τις σχέσεις είναι απλώς η πλύση εγκεφάλου της αμερικάνικης κουλτούρας που μας έχει εντυπωθεί από τις ταινίες. Όσοι είμαστε άνω κάποιας ηλικίας ξέρουμε πως η πραγματική ζωή λειτουργεί διαφορετικά.
Να σαι καλα, γελασα πολυ με το σχολιο σου :) .Η περιπτωση μου εμπιπτει ξεκαθαρα στο 3ο σεναριο, υποθετω πως εχεις και εσυ παιδι(α) αν κρινω απ την κατανοηση της καταστασης. (αναρωτιεμαι εντωμεταξυ γιατι ολοι βιαζονται να βαλουν το κερατο στην εξισωση.)Γενικα με πιανει ωρες ωρες το παραπονο, και απο προηγουμενες σχεσεις, εχω δει πως οι αντρες απο ενα σημειο και μετα επαναπαυονται στην οικειοτητα μιας σχεσης και σταματανε να προσπαθουν ιδιαιτερα. Θα μου πεις τωρα γενικολογια του κ*λου και θα χεις και δικιο, για την δικη μου εμπειρια μονο μπορω να μιλησω. Εμενα η ορεξη μου για σεξ και φλερτ και ολο αυτο το μπουκετακι παραμενει αμειωτη μετα απο 5 χρονια σχεση, για τον αντρα μου δεν μπορω να πω το ιδιο. Τσαντιζομαι γιατι δεν ειναι ευκολο μεσα σε μια ιδιαιτερως κουραστικη καθημερινοτητα και με την κοιλια σφαγμενη να τρεχω και γυμναστηριο για να μην γινω απ αυτες που επειδη εκαναν παιδι εχουν παρει 40 κιλα, ουτε να προσπαθω φιλοτιμα να μην του γκρινιαζω για παραδειγμα που παραταει μονιμως το χεσμενο παμπερ στο μπανιο και βρωμαει ολο το σπιτι. Το οτι εχει παρει τα διπλα κιλα απο μενα κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης που το βαζεις? Δεν με νοιαζει το αισθητικο καθολου, αλλα οταν εχεις παρει 15 κιλα προφανως δεν εχεις διαθεση να κουνηθεις, ποσο μαλλον να γ*μησεις, τα σκουπιδια βγαζει εξω και λαχανιαζει.Λιγη προσπαθεια γκοντ νταμ ιτ, δε μπορει να σε καλομαθαινει και μετα να σου το στερει! Κατσε να δεις θα με κραξουν πως ειμαι και αχαριστη, πραγματικα θεωρω απαραιτητη προυποθεση το σεξ- και μαλιστα καλο- στην σχεση μου.Σνιφ Πσ: παιδια χαλαρωστε δεν γεννησα με φυσιολογικο, ολα καλα εκει κατω, δεν πασχει απο ptsd ο συζυγος.
Εγω, δίχως να είμαι ειδική, μπορώ να σκεφτώ δυο ενδεχόμενα: 1. ειδικα αν ειναι το πρωτο σας παιδί ή αν ηταν μεσα την ωρα του τοκετού, σε βλέπει αρκετά "μαμα" πια.Και ισως εχασε το ερωτικό του ενδιαφέρον. Και 2. Ίσως ολο αυτο το διάστημα να υπηρξε κατι αλλο στη ζωή του. Μην το αποκλίσεις, απλα ψαξτο. Εύχομαι να πάνε ολα καλα και να βρείτε τους ρυθμούς σας.
Έχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο. Ελπίζω κι εύχομαι ο άντρας σου απλώς να αντιμετωπίζει με κάποιο δέος την αλλαγή στην ζωή σας και να μην βρήκε αφορμές. Πιστεύω όμως ότι εσύ ξέρεις καλύτερα κι αφού δεν αναφέρεις κάτι μάλλον όλα καλά και θέλει ξεκούνημα.Γιατί δεν τον βάζεις ΕΣΥ κάτω; Με την έννοια της πρωτοβουλίας και του αιφνιδιασμού. Στείλε του email με πονηρά βίντεο στη δουλειά του. Στείλε του SMS με φαντασιώσεις σου. Βάλε του ραβασάκια στον καθρέφτη το πρωί για το τι περιμένεις το βράδυ. Τέτοια πραγματα. Δείτε ερωτικές ταινίες μαζί.Και εκμεταλλευτείτε έστω και τα μικρά διαλλείματα για quickies. Μάξιμουμ πάθος σε μίνιμουμ χρόνο. Τα προκαταρκτικά θα τα έχετε κάνει στο μυαλό σας ήδη αν κάνεις όλα αυτά που λέω. ;)
Scroll to top icon