ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.6.2018 | 23:16

Κιλα

Είμαι 54 κιλά με ύψος 1.55 και σήμερα μια "φίλη" μου μου είπε ότι κανονικά έπρεπε να είμαι 10 κιλά κάτω από το ύψος μου, για να θεωρουμαι φυσιολογική! Ηταν υπερβολική?
5
 
 
 
 
σχόλια
O αμφιβόλου προελεύσεως τύπος "ύψος-100cm-10 κιλά= ιδανικό βάρος", έχε κάψει κόσμο και κοσμάκη.Φυσιολογικός δεν είναι ο τρόπος σκέψης της και ναι, ήταν υπερβολική καθώς ΚΑΙ αγενής. Και εσύ όμως οφείλεις να εκπαιδεύσεις τον εαυτό σου να μην τσιμπάει στην πρώτη ανοησία που σου ξεφουρνίζει ο κάθε τυχαίος.
Τα κιλά σου είναι απολύτως φυσιολογικά.. Έχει να κάνει σε μεγάλο βαθμό σε ποια σημεία το σώμα σου αποθηκεύει λίπος. Ανεξαρτήτως κιλών όλοι πρέπει να ασκούμαστε τακτικά κατά μέσω όρο τρεις φορές την εβδομάδα. Μην ξεχνάς την ενυδάτωση, όχι μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες, απέφυγε το πολύ αλάτι, την ζάχαρη, τα επεξεργασμένα τρόφιμα και δώσε έμφαση στους καλούς υδατάνθρακες, την πρωτεΐνη και τα προϊόντα ολικής. Δεν υπάρχει λόγος να χάσεις κιλά το τονίζω! Η καλή διατήρηση της υγείας, ωστόσο και της σωματικής ευεξίας μας αφορά όλους..
Ναι ήταν υπερβολική. Άμα αρέσεις στον εαυτό σου όπως είσαι μην ακούς κανέναν, απλά ζηλεύουν και κάτι πρέπει να πουν για να νιώσουν καλύτερα για τον εαυτό τους

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon