ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.7.2018 | 22:17

Πικρή απογοήτευση

Μου έχει καρφωθεί στο μυαλό πως μιλάει με άλλον και δεν ξέρω πως να το εξακριβώσω. Να την ρωτήσω υπάρχει περίπτωση να μου πει την αλήθεια; Έχει συμβεί σε κάποιον και πως το διαπίστωσε; Κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη.
2
 
 
 
 
σχόλια
Πώς σου έχει μπει αυτό στο μυαλό; Και να μιλάει με κάποιον συνήθως όταν είναι κάποιο άλλο πρόσωπο θα μιλάνε σε άκυρες ώρες, αργά το βράδυ θα χτυπάει μύνημα στο μεσετζερ, θα περνάει και το κινητό της μέχρι και στην τουαλέτα.Αν δεν κάνει τίποτα απ' τα παραπάνω μην τρελαίνεσαι, χαλάρωσε και μην τυφλώνεται.
Έχεις κάποια ένδειξη για όλα αυτά ή κάνεις σενάρια απο ζήλια; γιατί αν όντως έχεις χειροπιαστά σημάδια η λύση είναι απλή, της λες ειδα αυτα κ αυτά κ απαιτώ μια εξήγηση. Κ κρίνεις από την απάντηση.Αν από την άλλη μιλάς με σενάρια κ γιατί έτσι το "διεσθανεσαι" το μόνο που θα γίνει είναι να τρελαίνεσαι κ στο τέλος να την απομακρυνεις για τα καλά.
Scroll to top icon