Κουβέλης: Ζητώ συγγνώμη για τις φονικές πυρκαγιές

Κουβέλης: Ζητώ συγγνώμη για τις φονικές πυρκαγιές Facebook Twitter
EUROKINISSI
6

Συγγνώμη ζήτησε για τις φονικές πυρκαγιές ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Φώτης Κουβέλης και είναι η πρώτη φορά που αυτό συμβαίνει από εκπρόσωπο της κυβέρνησης.

Ο κ. Κουβέλης σε συνέντευξή του στον ANT1 υποστήριξε ότι αν και οι ένοπλες δυνάμεις υπερέβαλαν εαυτόν, ζητώ ωστόσο συγγνώμη, είπε, ωστόσο απέφυγε να μιλήσει για ευθύνες για τις φονικές πυρκαγιές και παρείχε πλήρη στήριξη στην κυβέρνηση.

«Στρατηγικού χαρακτήρα λάθη δεν έχουν υπάρξει» τόνισε και πρόσθεσε: «Άδειασε μια ολόκληρη περιοχή στο Μάτι. Ενδεχομένως θα μπορούσε να αδειάσει χωρίς νεκρούς».

Σχετικά με το θέμα τον δύο Ελλήνων στρατιωτικών τόνισε ότι: το θέμα δεν το έχουμε ξεχάσει και πρέπει να το αναδεικνύουμε συνεχώς.

Όπως υποστήριξε ο υπουργός από μέρους της κυβέρνησης γίνονται όλες οι απαραίτητες κινήσεις άφησε ωστόσο να εννοηθεί ότι δεν υπάρχει θετική διάθεση από την τουρκική πλευρά.

Πολιτική
6

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενισχύεται η συνεργασία Ελλάδας -Γαλλίας: Δένδιας και Λεκορνού υπέγραψαν σύμβαση για 16 πυραύλους Exocet

Πολιτική / Ενισχύεται η συνεργασία Ελλάδας - Γαλλίας: Δένδιας και Λεκορνί υπέγραψαν σύμβαση για 16 πυραύλους Exocet

Τι είπε ο Νίκος Δένδιας για καινοτομία στην Άμυνα και συμμετοχή σε κοινές αποστολές - Τι είπε ο Λεκορνί για συνεργασία στην Ερυθρά Θάλασσα, ενίσχυση της γαλλικής παρουσίας στην Ελλάδα και στρατηγική παραγωγής και ανάπτυξης στρατιωτικού εξοπλισμού
LIFO NEWSROOM
Βουλή: Ένταση για το πόρισμα της προανακριτικής Τριαντόπουλου - Αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ από τη διαδικασία

Πολιτική / Βουλή: Ένταση για το πόρισμα της προανακριτικής Τριαντόπουλου - Αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ από τη διαδικασία

Όπως σημείωσε ο Σωκράτης Φάμελλος, πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, «η κυβέρνηση επιχειρεί να μπαζώσει όχι μόνο την αλήθεια για τα Τέμπη, αλλά και τη λειτουργία του Κοινοβουλίου»
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για δασμούς Τραμπ: Η ΕΕ να εκμεταλλευτεί το χρονικό διάστημα για μία win-win συμφωνία με τις ΗΠΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης για δασμούς Τραμπ: Η ΕΕ να εκμεταλλευτεί το χρονικό διάστημα για μία win-win συμφωνία με τις ΗΠΑ

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι συμφωνεί με τη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι δηλαδή υπάρχει δυνατότητα εξεύρεσης μιας «win-win» λύσης μεταξύ Ευρώπης και ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
«Η κυβέρνηση αρνείται να στείλει τους υπεύθυνους για τα Τέμπη στη δικαιοσύνη»

LiFO politics / «Η κυβέρνηση αρνείται να στείλει τους υπεύθυνους για τα Τέμπη στη δικαιοσύνη»

Ο Παύλος Γερουλάνος εξηγεί στη Βασιλική Σιούτη γιατί είναι αντίθετος σε μία προοπτική κυβερνητικής συνεργασίας του ΠΑΣΟΚ με τη Νέα Δημοκρατία και γιατί πιστεύει ότι αυτό θα «ενδυνάμωνε τα άκρα που δεν έχουν πρώτη προτεραιότητα τα συμφέροντα της χώρας, αλλά τα συμφέροντα άλλων χωρών».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

σχόλια

6 σχόλια
Με τους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ, οι λέξεις ΟΦΕΙΛΟΥΝ να χάνουν το νόημά τους.«Στρατηγικού χαρακτήρα λάθη δεν έχουν υπάρξει» τόνισε και πρόσθεσε: «Άδειασε μια ολόκληρη περιοχή στο Μάτι. Ενδεχομένως θα μπορούσε να αδειάσει χωρίς νεκρούς». Αυτό το ενδεχόμενο να αδειάσει χωρίς νεκρούς, ΔΕΝ οφείλεται σε στρατηγικό λάθος. Οφείλεται στην επιλογή των ίδιων των θυμάτων, να αγνοούν ενσυνείδητα τον κίνδυνο και να πηγαίνουν ανέμελοι για ψώνια στο Σ/Μ. Και τον έχουν βάλει τον κ. Κουβέλη στο Υπουργείο Άμυνας.
Αυτό που ζητάς συγνώμη για να τελειώνεις με τον καυγά,ενώ είσαι τέλειος και δε φταις, το κάνω κ εγώ στις σχέσεις μου. Είμαι ταμάμ για υπουργιλίκια και χάνομαι ρε γμτ.
Παρακολουθώ χαιρέκακα την κατάντια ενός ανθρώπου που επειδή είναι χαμηλών τόνων, κάποιοι φίλοι πίστεψαν πως είναι και ικανός. Έβγαινε να θυμίσω ο δημοφιλέστερος πολιτικός αρχηγός. Να ζητήσει μια συγγνώμη που δεν ψήφισε ΠτΔ καλύτερα.