ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.8.2018 | 12:52

Αθάνατη Ελλάδα ξανά.

Το ότι έχω μήτρα δεν σημαίνει πως θέλω να την χρησιμοποιήσω για αναπαραγωγή. Απελπιστική κατάσταση να αποφασίζουν άλλοι αυθαίρετα για το τι θέλεις. Αφήστε τον κόσμο να αποφασίσει αν θέλει παιδάκια ή όχι, υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που δεν θέλουν να κάνουν οικογένεια. Πότε θα μάθετε μερικοί πως αυτός δεν είναι στόχος όλων των ανθρώπων; Μάλλον ανήκετε σε όσους αναρωτιούνται γιατί παντρεύεται ένα ζευγάρι αν δεν θέλει παιδιά, το φυσιολογικό είναι να ψοφάει για απογόνους. Μια γιαγιά με ρώτησε μια φορά σε ένα χωριό πως θα ταΐζω την οικογένεια όταν κάνω και την λυπήθηκα δεν της είπα πως δεν θέλω παιδιά. Και τι θα πει δεν έμαθα να μαγειρεύω; Για εκείνον γιατί δεν ρωτάτε αν έμαθε; Αλλά όχι αυτή είναι γυναικεία υποχρέωση, σωστά; Τόσα ζευγάρια που ξέρει μόνο η γυναίκα να μαγειρεύει δεν μας ενοχλούν, αλλά σας βεβαιώ γνωρίζω και ζευγάρια που γίνεται το αντίθετο. Ναι μου αρέσει ο μουσακάς και τον αγοράζω από ένα μαγειρείο, δεν το ήξερα ότι απαγορεύεται να αγοράζεις και να τρως κάτι όταν δεν ξέρεις να το φτιάχνεις μόνος σου. Νόμιζα πως γι' αυτό είναι τα φαγάδικα. Συγγνώμη ξέχασα, επιτρέπεται μόνο αν είσαι άντρας τότε δεν μιλάει κανείς. Έχουμε δρόμο ακόμη αλλά είναι μακρύς και δύσβατος, μια ανάσα από την ανατολή τι περιμένεις.
7
 
 
 
 
σχόλια
Είσαι επιεικώς υπερβολική και μέσα στα νεύρα χωρίς ουσιώδη λόγο.Κανένας δεν θα ασχοληθεί και πιστεψε με δε τους καιγεται καρφι αν εσύ θες να κάνεις παιδιά η όχι η αν θα μαγειρέψεις μουσακά η αν παραγγείλεις σουβλάκια.Ο κόσμος έχει τα δικά του προβλήματα και έγνοιες και κοιτάζει πως να τα καταφέρει σ αυτή τη ρημάδα τη ζωή.Αν τώρα κάθεσαι και ακούς κάθε ξεχασμένη γιαγιουλα που η μόνη της ασχολια είναι η εκκλησία,η θρησκεία και οτιδήποτε έχει να κάνει με την ηθική αυτής ε τότε είσαι αξία της μοίρας σου
Γεια σου ^_^Σε περίπτωση που είσαι η κοπέλα που εγραψε την εξομολόγηση "απορίες", σου προτείνω να χαλαρωσεις. Ο κόσμος ειναι γεμάτος με ανθρωπους που διαφωνούν μαζι μας και που έχουν διαφορετικές απόψεις από εμάς. Είσαι ελευθερη να μην κάνεις παιδιά και να βρεις εναν συντροφο που δεν θα απαιτεί να ξέρεις να μαγειρευεις . Τωρα με το τι λέει η καθε τυχαία γιαγιούλα και το πως θέλει την γυναίκα η κυρ-Μητσος δεν έχει νοήμα να ασχολείσαι. Οπως επίσης δεν εχει νοημα να ασχολείσαι με το αν μια γυναίκα θέλει να μαγειρευει για την οικογενεια της γιατι ετσι νιωθει καλά. Η κοινωνία/πολιτεία σου αναγνωριζει το δικαιωμα να κανεις οτι σου καπνισει, επομενως εκμεταλλευσου το και μην κάνεις την τριχα τριχια.
Και όσον αφορα τον σεξισμό, πιστεψε με, το βλέπεις πολυυυυ επιφανειακά. Μπορεί κάλλιστα κάποιος να σου μαγειρευει, να πλένει τα πιάτα ,να σκουπιζει το σπίτι και ταυτόχρονα να μην σεβεται τις γυναίκες. Αν δεν βγαζει νοημα αυτο που εγραψα το αναλυω.
Scroll to top icon