ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.9.2018 | 14:10

Update

Καλησπέρα στην παρέα! Πριν από δυο εβδομάδες περίπου σας είχα ξαναγράψει για το πρόβλημα που είχα στην σχέση μου με το αγόρι μου που ζει ακόμα με το φάντασμα της πρώην και την μητέρα που δεν θέλει να με βλέπει γιατί εγώ δεν προέρχομαι από οικονομικά ευκατάστατη οικογένεια όπως η πρώην. Το αγόρι μου ενώ μετά από έναν χωρισμό μας περίπου για εναν μήνα και επανασύνδεση, δεν λεει σε κανέναν ότι είμαστε πάλι μαζί. Στα τηλεφωνα των φίλων του όταν είμαστε μαζί λεει απλά ότι είναι έξω και όχι με εμενα. Δεν θέλει καν να με συστήσει σε εκείνους παρά μόνο σε εναν και λογω του γεγονότος ότι ήρθε σ/κ από μακρια ο φιλος του και εμεις βλεπόμαστε μόνο σ/κ. Χτες εφτασε ο κόμπος στο χτένι. Δεν άντεξα αλλη μια φορά να με κρύβει μπροστά στα ματια μου. Τσακωθήκαμε ασχημα και του ζήτησα να τελειώσουμε. Κουράστηκα να ντρεπεται για μένα.Έχω πετύχει ολομόναχη τα πάντα στην ζωη μου. Σπουδες,μεταπτυχιακά, δουλειές. Να ντρέπεται όμως για μένα καποιος τοσο, ποτε..Πονάω. Θα περάσει όμως...Ετσι δεν είναι?
3
 
 
 
 
σχόλια
Μπράβο σου που το τελείωσες ! Ο άνθρωπος αυτός μόνο κακό ψυχολογικό μπορούσε να σου κάνει , να βρεις κάποιον που να σε θέλει γιαυτο που είσαι και άσε τον άλλον να βάλει τα χρήματα εκει που ξέρει!
Scroll to top icon