ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.10.2018 | 18:38

Ανασφάλειες

Τι άσχημο να μην έχεις νιώσει ποτέ όμορφη!Μοιάζω με μια ηθοποιό,την Ευγενία Σαμαρά,η οποία ενώ είναι όμορφη και μου έχουν πει και εμένα ότι είμαι όμορφη,δεν μπορώ να το πιστέψω και να πιστέψω γενικά στον εαυτό μου.Νομίζω ότι έχω δυσμορφική διαταραχή γιατί κοιτιέμαι στον καθρέφτη και βλέπω ένα τέρας.Έχω πάει και σε ψυχολόγο αλλά δεν με βοήθησε.Πώς έχετε ρε παιδιά αυτοπεποίθηση?Πώς αποκτάται?Θέλω πολύ να νιώσω άνετα με το σώμα μου και να μην εστιάζω σε τέτοιες βλακείες αλλά απλά δεν μπορώ!Όσοι το έχετε καταφέρει παρακαλώ δώστε μου μια συμβουλή γιατί είμαι μικρή για να περάσω όλη τη ζωή μου νιώθοντας έτσι.
3
 
 
 
 
σχόλια
αχ αυτο το θεμα! Μπορω να σε καταλαβω! Ημουν ετσι για δυο συνεχομενα χρονια! Πραγματικο μισος ομως! Εκανα τρελα πραγματα! κοιταζομουν στον καθρεφτη και εβλεπα ΟΛΑ τα ελαττωματα μου! εβγαζα συνεχεια βιντεο για να δω πως ειμαι και μετα τα εσβηνα! Πολλες φορες εκλαιγα και λυπομουν τον εαυτο μου! Ελεγα παντα<< γιατι να εχω μικρα ματια>> <<γιατι οι κολλητες μου να εχουν>> <<ειναι τοσο αδικο>>... παραπονιομουν για τα παντα! Ελεγα πως παντου ημουν μετρια! ΠΟΤΕ,ελεγα, δε θα ειμαι καλη σε κατι! Ξερεις κατι ομως? Το ξεπερασα! Πηγα σε ψυχολογο και με βοηθησε εννοειται και αρκετα αλλα σε οποιον ειδικο και να πας αν εσυ δεν εισαι ετοιμος να νιωσεις καλα με τον εαυτο σου δε θα γινει ποτε! Εγω το ξεπερασα φετος το καλοκαιρι! Δεν περιμενα ποτε πως θα ερθει αυτη η μερα! Πηγα ομαδαρχισσα σε μια κατασκηνωση(την καλυτερη) και γνωρισα νεα ατομα προσεχα παιδια χορευα ολη μερα εκανα τις καλυτερες φιλιες και ενω δεν ειναι κατι το πολυτελες...ειναι το αγαπημενο μου μερος! Αυτο ηταν το καθοριστικο! Σου προτεινω να δοκιμασεις καινουρια πραγματα και ισως να βρεις αυτο που θα σε βοηθησει να αλλαξεις! Πλεον με κοιταω στον καθρεφτη και νιωθω ομορφη..κοιταω τους ανθρωπους στα ματια και επιτελους βγαζω φωτογραφιες και εκτος απο το θεμα της εμφανισης απεκτησα αυτοπεποιθηση στα παντα! Εννοειται πως καποιες φορες μου περναει απο το μυαλο καποια σκεψη ή το overthinking για το τι σκεφτονται οι αλλοι για εμενα οταν συζηταω αλλα δεν το επιτρεπω να με κυριευσει! Be yourself and be proud of it!
Scroll to top icon