ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.11.2018 | 02:18

Πρώην

Έχω ξαναγράψει άλλες 2 φορές εξομολόγηση για τον πρώην μου . Το ξέρω μπορεί να γίνομαι γραφική, αλλά θέλω τη γνώμη σας. Είχαμε 4 χρόνια σχέση από απόσταση, υπήρξε γενικά μεταξύ μας πολλή αγάπη και έρωτας. Αλλά χωρίσαμε λόγω της απόστασης . Μου είπε να μην ξαναεπικοινωνησω μαζί του γιατί του το κάνω πολύ δύσκολο. Ότι με αγαπάει πάρα πολύ, αλλά δεν αντέχει άλλο να είμαστε μακριά. Επιπλέον μου είπε ότι είναι πιο ήρεμος όταν δεν μιλάμε. Οπότε θέλοντας και μη σεβάστηκα την επιλογή του. Δεν ξαναμιλησαμε από τότε. Έχει περάσει 1,5 μήνας. Η κολλητή μου που σπουδάζει στην ίδια πόλη με εκείνον μου είπε ότι τον είδε με άλλη κοπέλα, αλλά δεν είδε κάτι πονηρό. Απλά τους είδε έξω μαζί.Παιδιά δεν μπορώ να τον βγάλω από το μυαλό μου. Το κενό μέσα μου ολοένα και μεγαλώνει. Δεν κοιμάμαι πλέον τα βράδια. Έχω βγάλει ακμή από τη στενοχώρια. Θέλω τόσο πολύ να τον πάρω τηλέφωνο να τον ακούσω. Να του πω πόσο τον αγαπάω και πόσο μου λείπει. Σε 10 μέρες θα είχαμε επέτειο. Τι λέτε να επικοινωνήσω μαζί του;
19
 
 
 
 
σχόλια
Μμμ...θελει σκέψη. Από την μια μπορεί να πληγωθείς λέγοντας σου κάτι απτην άλλη να χαρείς που το ακούς άλλη μια φορά. Είναι σκληρό να σου λυπεί.. να θέλεις να τον δεις από κοντά έστο και ένα δευτερόλεπτο! Να πονάει η καρδιά σου που είναι μακριά το άτομο που νοιάζεσαι παρα πολύ ! ΑΧ Η ζωή είναι μικρή, παρτίδα τηλέφωνο, πεστου ότι τον αγαπάς, δες τι θα σου πει και απαντά με ψηχρεμία. Να κανείς ότι σου λέει η καρδιά σου αλλά μερικές φορές το μυαλό έχει το πάνω χέριΞέρεις και εγώ έχω παρόμοιο πρόβλημα,το δίκη σου είναι χειρότερο αλλά τέλος πάντων
Από τους δυο ο ένας το αντιμετωπίζει πιο ψύχραιμα και ο άλλος υποφέρει περισσότερο. Αλλά είναι και τέσσερα χρόνια και δε διαγράφονται με ένα «μη με ξαναενοχλησεις». Εγώ στη θέση σου θα έστελνα όπως έχω κάνει μικρότερη και φυσικά έφαγα τα μούτρα μου γιατί επέμενε στη θέση του. Αλλά δεν άντεχα να μη μάθω τι κάνει και φυσικά η στάση του με βοήθησε στον να τον ξεπεράσω γρηγορότερα γιατί ήταν τόσο απότομος που λειτούργησε ο εγωισμός μου μετά. Όποτε αν δεν αντέχεις στείλε, θα πονέσεις μετά αλλά θα σε βοηθήσει να συνέλθεις πιο γρήγορα. Τώρα αν ταραχτει εκείνος δεν πειράζει θα το αντέξει!
Ως συνήθως, αντισυμβατικά όπως με έχετε συνηθίσει, θα πάρω αυτή την γραμμή και θα την "τρέξω" εξομολογούμενη. Σεβάστηκες αυτό που ζήτησε. Υποφέρεις. Δεν έχει κάτι άλλο στα σκαριά "πονηρό" και μου φαίνεται πάρα πολύ λογικό να κουράστηκε 4 χρόνια εκ του μακρόθεν χωρίς πλάνο κοινής διαβίωσης.Τώρα κάτσε βάλε κάτω ένα πλάνο πώς θα μπορούσατε να είστε στο ίδιο μέρος. Σκέψου, κατέβασε λύσεις, όποιος θέλει βρίσκει. Και ΟΤΑΝ θα το έχεις βρει μέσα στις 10 μέρες που θα είχατε επέτειο, στείλε του ένα γράμμα (γράμμα, χειρόγραφο, παραδοσιακό) με το ταχυδρομείο που θα του εξηγείς πώς νιώθεις, πως τον καταλαβαίνεις, πως δεν είχες κάνει αυτά που έπρεπε να είχες κάνει (έχει κι εκείνος ευθύνη αλλά προς το παρόν θα εστιάσουμε στη δική σου ευθύνη μπας και προωθηθεί η κατάσταση μέσω της φιλοτίμησης), και θα προτείνεις το πλάνο σου. Ακόμα και να μην θέλει τίποτα, ακόμα κι αν το έχει βάλει πίσω του και δεν πρόκειται να γυρίσει, θα εκτιμήσει ότι δεν παρέδωσες τα όπλα κι ότι ένιωσες τι πήγε στραβά, ότι τον κατάλαβες. Και θα συγκινηθεί. :)
Παραδοσιακό γράμμα. Θα φαίνονται και τα δάκρυα σου πάνω στο χαρτί. Γτ στάνταρ θα κλαίς γράφοντας το.. εγώ θα σκλαβονομουν πάντως. Α ρε καραβάνια..Αυτό που σ έχει πει παντως ισχύει να το ξέρεις. Αν αγαπάς κάποιον αλλά δεν μπορείτε να είστε μαζί η επικοινωνία πληγώνει πολύ. Κι εγώ δεν θέλω να έχω επαφές μετά. Αλλά δεν σημαίνει ότι δεν τον καίει. Ίσα ίσα.
Να'στε καλά παιδιά. :)Το παραδοσιακό γράμμα επίσης επιτρέπει ο άλλος να το λάβει μεν, αλλά να μην το ανοίξει να το διαβάσει ποτέ. Άπαξ και σκίσει τον φάκελο για να το διαβάσει συναινεί στην επικοινωνία. Παίρνει μια απόφαση, να μάθει τι θέλει το άλλο μέρος της εξίσωσης να του πει.Δεν είναι το ίδιο με το γραπτό μήνυμα (που φαίνεται αδιάβαστο κι "ενοχλεί" την οθόνη), κι επιπλέον το αν διαβάστηκε ή δεν διαβάστηκε το παραδοσιακό γράμμα δεν γίνεται τελικά ποτέ γνωστό, εκτός αν το σκέλος στο οποίο απευθύνθηκε *θέλει* να το μάθει ο αποστολέας σε δεύτερο χρόνο.Aκόμα και να το αρωματίσεις επιτρέπει, δίνοντας έτσι multisensorial υπόσταση στο πράγμα. ;)Δεν το'πα τυχαία για το παραδοσιακό γράμμα. Η επικοινωνία έχει χάσει μερικά αβαντάζ με την ψηφιοποίηση (βέβαια έχει κερδίσει άλλα, c'est la vie)
Εξομολογούμενη εδώ. Του έστειλα κάποια πράγματα του που είχα με το ταχυδρομείο, ως δέμα. Και του άφησα ένα σημείωμα μέσα. Μία πρόταση είχα γράψει. Δεν έλαβα ποτέ απάντηση. Πάνε 2 εβδομάδες, ίσως και λίγο παραπάνω, που έγινε αυτό.
"Θα σ'αγαπώ για πάντα..." Μπορεί να σας φαίνεται πολύ μελό και υπερβολικό.. Αλλά έτσι νιώθω.. αυτή τη στιγμή σας γράφω και έχουν βουρκώσει τα μάτια μου.
Αχ βρε κορίτσι μου, εδώ εγώ κι έχω σχεδόν βουρκώσει, σε νιώθω. Καθόλου μελό, καθόλου υπερβολικό. Άμα νιώθεις, νιώθεις. Δεν υποτιμούμε το συναίσθημα του άλλου εδώ. Τι να σου πω... Η αγάπη δεν φεύγει έτσι, επειδή αποφασίσαμε να φύγει. Φεύγει, και πού πάει άραγε; Ίσως η φράση σου μπορεί να ερμηνευτεί με δύο τρόπους:1.Σε αφήνω να φύγεις ΑΛΛΑ θα σε αγαπώ για πάντα, στο πίσω μέρος της καρδιάς. ή2.Θα σε αγαπώ για πάντα αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω ΧΩΡΙΣ να κάνεις κι εσύ κάτι. Ποιός ξέρει πώς ερμηνεύτηκε...Όπως κι αν ερμηνεύτηκε όμως, εσύ κέρδισες από αυτή την υπόθεση. Πλούτισες. Και κάποια στιγμή θα το καταλάβεις καλύτερα αυτό που σου λέω, όταν θα κοιτάς πίσω. Όλα καλά να σου πάνε, σου εύχομαι. Και να γιάνει η καρδιά σου, με όποιον τρόπο κι αν έρθει αυτό. Μην την γεμίσεις πίκρα. Αγάπησες, μεγάλο πράγμα.
Δεν ξέρω τι να πω βρε Onia..Oσοι με ξέρουν λένε ότι είμαι "σκληρός χαρακτήρας", δεν είμαι ίσα ίσα.. .. αυτό είναι απλά το "safe mode" μου.:(.Καλύτερα να μην ξέρω τπτ παρά να χάσω το μυαλό μου.αφιερωμένο σε tarin, onia και Καραβάν.https://youtu.be/k9YJXXdg8akμπορεί να "λιπάνθηκαν" και τα δικά μου μάτια λίγο..
Καλέ πολύ καλό το μουσικό ιντερμέτζο, ευχαριστούμε! <3Δεν είσαι σκληρός. Δεν χρειάζεται κάποιος να είναι όλο κλάψα για να είναι ευαίσθητος, δεν φαίνεται από κει η ευαισθησία. ;)
Όσο αισθήμα κι αν υπάρχει, χρειάζεται και οι δύο να πιστεύουν σε μια σχέση και να είναι πρόθυμοι να δουλεύουν γι' αυτήν. Αλλά χωρίς πίστη και εμπιστοσύνη έχω να πω ότι όσο πιο πολύ θες τον άλλον, τόσο πιο μαρτυρικό είναι.Οπότε ασ' το να πάει. Όταν έχουμε την σχέση κοιτάμε τι κάνουμε. Εκεί είναι η μαγκιά.
Όχι, άμα θέλει θα σε ψάξει. Είναι καλύτερα να μη ξανασχοληθεις. Δεν αξίζει για κανέναν να είσαι στη τσίτα και να στενοχωριέσαι. Θα σου περάσει. Στη αρχή είναι δύσκολα αλλά μετά συνηθίζεις. Το έχω περάσει κ σε καταλαβαίνω. Μη αναλώνεσαι σε κάτι που δεν υπάρχει προοπτική.
Scroll to top icon