ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.11.2018 | 00:48

Έφτασα 26...

και μπορώ να πω στο τομέα που είμαι πλέον ακατάλληλος και άχρηστος είναι οι σχέσεις με το άλλο φύλο ! Ποτέ δεν υπήρξα σε κάποια σχέση (ούτε για τα μάτια έστω λίγες μέρες), ουσιαστικά ούτε και σε ένα απλό φλερτ. Και βέβαια τα χρόνια περάσανε και για να πεις ότι κάνεις τώρα την αρχή χωρίς να έχεις και κάποια γνώση - κατάρτιση αν όχι μάταιο είναι πολύ δύσκολο να αποδώσει καρπούς η προσπάθεια. Ευτυχώς που σε εργασιακό επίπεδο έχω μια πολύ φυσιολογική αλληλεπίδραση μια και έχω μια επικοινωνιακή άνεση.Εξ' άλλου οι περισσότερες πια κοντά στην ηλικία μου αν μη τη άλλο θέλουν και έναν άνθρωπο που εκπέμπει σε αυτό το τομέα και μια αυτοπεποίθηση, σιγουριά και μια άλφα εμπειρία. Λογικότατο μου ακούγεται. Ούτως ή άλλως αισθάνομαι ότι δε ταιριάζω έστω και για παρέα με κοπέλες ηλικιακά κοντά και έχει φανεί και στη πράξη αυτό όποτε το έχω προσπαθήσει.Οπότε, αν κάποια στιγμή δώσει ο Θεός και καταφέρω να βρω κάποια κοπέλα, ας είναι και αρκετά μικρότερη (5-6 χρόνια) αν ταιριάζουμε στα βασικά θα προσπαθήσω να κρατήσω τη σχέση και το μάτι να μην παίζει από εδώ και από εκεί. Δεν είμαστε και για μαλακίες σε αυτά. Μια φορά σου κάθεται το τυχερό !
1
 
 
 
 
σχόλια
Φιλτατε, δεν θέλει προσπάθεια. Πρέπει να βγαίνει φυσικά. Άμα είναι να προσπαθείς και να πρέπει να φορέσεις χαλινάρι και παροπιδες για να μην παίζει το μάτι, άστο. Δεν είναι για να ζοριζεσαι αυτά τα πράγματα.
Scroll to top icon