ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.12.2018 | 14:47

Εξομολογήσεις που γράφτηκαν για εμάς και δεν το ξέρουμε

Είναι μερικές εξομολογήσεις οι οποίες νιώθουμε πως γράφτηκαν για εμάς. Τα γεγονότα που γράφονται μοιάζουν τόσο πολύ με κάτι που έχουμε ζήσει, σε βαθμό που νομίζουμε πως εμείς είμαστε οι παραλήπτες αυτού που διαβάζουμε.Μερικές εξομολογήσεις μάλιστα περιέχουν την πρόταση "ξέρω ότι θα το διαβάσεις", χωρίς να τελειώνει το μήνυμα με κάποιο όνομα ή έστω κάποιο γράμμα του ονόματος αυτού που το γράφει ή του παραλήπτη που θέλει να το διαβάσει, οπότε αρχίζουμε να σκεφτόμαστε "βρε λες να το έγραψε για εμένα?".Σας έχει τύχει ποτέ να διαβάσετε μια εξομολόγηση και να νιώσετε πως αυτά που γράφονται προορίζονται για εσάς?
6
 
 
 
 
σχόλια
Θα στο πάω ένα βήμα παραπέρα, γιατί από τις απαντήσεις των υπολοίπων (κ παλαιότερα σε αντίστοιχες εξομολογήσεις) φαίνεται πως αυτό που λες είναι κάτι το οποίο συμβαίνει.Σκέψου να διαβάζεις μία εξομολόγηση(ή αφιέρωση ή αναζήτηση ή κάτι τέλος πάντων!) και να είναι λες και την έχεις γράψει εσύ!! Να περιγράφει μια κατάσταση συγκεκριμένη (σε δεδομένη χρονική στιγμή) που να αντικατοπτρίζει την "πραγματικότητα" που βιώνεις. Να είναι όλα αποτυπωμένα, εν τω μεταξύ, με τρόπο παρόμοιο όπως θα μπορούσε να τα έχειςαποτυπώσεις εσύ. Να αναρωτιέσαι "τι φάση παίζει τώρα", πως είναι δυνατόν αυτό;!Ίσως, δεν είναι όλα τόσο "μοναδικά" όσο νομίζουμε στο μυαλό μας. Ίσως, κάποιος ακόμα να ζεί μια πανομοιότυπη κατάσταση, όπως εσύ. Ίσως... Άπειρα ίσως!Στις λίγες γραμμές των εξομολογήσεων όλα αυτά...! Χαχ!
Η Κίνα έχει ένα δισεκατομμύριο κατοίκους. Ένα δισεκατομμύριο! Αυτό σημαίνει ότι ακόμα και εάν ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι είσαι άνθρωπος τον οποίο βρίσκει κανείς μία στο εκατομμύριο, υπάρχουν άλλοι 1.000 σαν εσένα.Στην Ελλάδα πάλι υπάρχουν μόνο άλλοι 10..
Ναι, κάποιες φορές αναρωτιέμαι αν κάτι γράφτηκε για μένα. Συνήθως δεν σχολιάζω την εξομολόγηση εκείνη. Και πολλές φορές αναφέρομαι κι εγώ σε συγκεκριμένο άτομο που ξέρω ότι διαβάζει τη στήλη. Χωρίς όμως ποτέ να τον προσβάλλω ή να δώσω πολλές πληροφορίες.
Ακόμη και αν είσαι σίγουρος/σίγουρη ότι αφορά εσένα περισσότερη στεναχώρια πρέπει να νιώσεις, γιατί δεν αποκάλυψε το τι αισθάνεται σ εσένα απλά τα δημοσιεύει εδώ για να τα βγάλει από μέσα του/της.Τουλάχιστον έτσι ένοιωσα εγώ σε αντίστοιχη περίπτωση
Scroll to top icon