ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.1.2019 | 01:32

Μια ζωή

Είναι ένα πρόσωπο στο στενό οικογενειακό περιβάλλον που δηλητηριάζει εδώ και χρόνια τους ανθρώπους γύρω της. Η τακτική είναι πάντα η ίδια. Παίρνει μερικά πραγματικά στοιχεία βάζει και δικά της και το πασάρει όλο μαζί σαν να είναι ένα και γίνεται πολλές φορές πιστευτή. Παράδειγμα, μπορεί να μάθει ότι ο γιός της μάλωσε με τη γυναίκα του. Θα βρει τρόπο να της πει ότι ο γιός της είπε πως μάλωσαν (που είναι αλήθεια) και ότι σιχαίνεται και να κοιτάζει την γυναίκα του. Μπορεί να αναφέρει και άλλα πραγματικά γεγονότα για να γίνει πιο πειστική και να τα "ανακατέψει" με άλλα που πληγώνουν. Μια φορά η κόρη είπε ότι είναι κουρασμένη αλλά θα πάει να βοηθήσει μια φίλη που μετακόμιζε. Πήγε είπε στη φίλη να αφήσει ήσυχη την κόρη της γιατί βαρέθηκε να την ακούει ότι ταλαιπωρείται εξ αιτίας της. Αυτή η γυναίκα έχει χωρίσει ζευγάρια και έχει καταστρέψει φιλίες. Έχει βάλει κόσμο και κοσμάκη να μαλώσουν και το χειρότερο είναι ότι αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις σε όσους δεν την γνωρίζουν από κοντά. Ένα παιδί της μόνο κρατάει επαφές το οποίο έχει πάρει δυο διαζύγια και από τότε είναι μόνος. Στον άντρα της δεν μιλάει κανένα από τα αδέρφια του εδώ και χρόνια. Τώρα πάλι κατάφερε να κάνει ζημιά δεν την σταματάει τίποτε και κανένας αυτό θα κάνει μέχρι να πεθάνει.
1
 
 
 
 
σχόλια
Πρωινά κουτσομπολιά!! Γιουπι!!! Οχι... Κάτσε λίγο... Πότε το έγραψες;Αχ... Στη 1:32 το έγραψες καλέ;Μα τι καλός είσαι, που μας σκέφτεσαι να έχουμε έτοιμο θέμα με τον καφέ μας...!Σ' αγαπώ, φιλενάδα!Και για να είμαι και εντός θεματος: "Η γυναίκα αυτή είναι τοξική".(Εντάξει το καταπιαμε και σημερα)
Scroll to top icon