ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.1.2019 | 17:24

Είμαι της τελευταίας στιγμής...

Γεια σας. Η κλασσική άποψη για την παραπάνω φράση είναι οτι αποτελεί δείγμα τεμπελιάς. Ενδεχομένως να ισχύει αλλά είναι κάτι που δυσκολεύομαι να αντιμετωπίσω από την 1η δημοτικού μέχρι και τώρα στην 1η μου εξεταστική στο πανεπιστήμιο. Παρά λοιπόν το γεγονός ότι πάντα τα άφηνα όλα για την τελευταία στιγμή και κυρίως το διάβασμα του σχολείου, συνήθως η πίεση στο τέλος με έκανε αρκετά παραγωγικό. Ακόμη και στις πανελλήνιες, ενώ δεν κουράστηκα ιδιαίτερα β λυκείου και τη μισή γ μέχρι το φεβρουάριο, τους τελευταίους 3 μήνες με ΠΟΛΥ άγχος και πίεση πέτυχα αυτό που ήθελα, να περάσω δηλαδή σε μια αρκετά υψηλή σχολή. Από τότε που ξεκίνησα όμως να σπουδάζω δεν έχω διαβάσει σχεδόν ποτέ από μόνος μου, παρά μόνο για κάποιες υποχρεωτικές εργασίες τις οποίες και έκανα πάντα τη νύχτα πριν τις παραδώσω, ακόμη κι αν είχα 2 βδομάδες χρόνο.Αυτό ίσως αποδίδει σε σχετικά εύκολους στόχους, όταν όμως δυσκολεύουν και δε φτάνει η τελευταία στιγμή; Τι κάνεις εκεί;Πολύ απλά δεν μπορώ να βρω κίνητρο για μην κάνω κάτι τελευταία στιγμή και ΔΕ μου αρέσει αυτό. Δε μπορώ να το αντιμετωπίσω όσο κι αν προσπαθώ και ψάχνω μια λύση επειγόντως.(Ελπίζω να μην είμαι ο μόνος με αυτό το θέμα..)
2
 
 
 
 
σχόλια
Δεν είσαι ο μόνος όχι. Δυστυχώς κι εγώ αυτό κάνω, βάζω ένα πρόγραμμα στο μυαλό μου και το επόμενο πρωί όλο βρίσκω λόγους να το αποφύγω και να το καθυστερήσω και σε όλες τις υποχρεώσεις μου λειτουργώ καλύτερα υπό πίεση. Ο μόνος τρόπος είναι να πιέσουμε τους εαυτούς μας πολύ και να στρωθουμε. Κουράγιο!!!
Scroll to top icon