ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.2.2019 | 14:47

Συγγραφέας

Έχω την αίσθηση ότι κάποιος ογκόλιθος της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας βρίσκει σα διασκέδαση να γράφει στις εξομολογήσεις. Υπάρχει ένα συγκεκριμένο ύφος που το ψηλαφώ, αλλά δεν μπορώ να κάνω τη σύνδεση. Μακάρι κάποια στιγμή να αποκαλυφθεί.
8
 
 
 
 
σχόλια
Αν είναι κάποιος από τους συγγραφείς που έχουν δώσει συνέντευξη στη LIFO για τη στήλη του εντύπου που τιτλοφορείται << Οι Αθηναίοι>> καλό θα ήταν.Έχουν δώσει σπουδαίοι συγγραφείς συνεντεύξεις για τη συγκεκριμένη στήλη.Αλλά δε νομίζω να μπαίνουν εδώ μέσα αυτοί οι άνθρωποι. Μου φαίνονται σοβαροί.Κάτι μπεστσελερίστες και μπεστσελερούδες παίζει να μπαίνουν εδώ μέσα δυστυχώς.
Aπ' ό, τι φαίνεται οι "φτασμένοι" συγγραφείς είναι πιο σοβαροί από τους υπόλοιπους! Μου θυμίζει Orwell αυτό "κάποια ζώα είναι πιο ίσα απ'τα τα άλλα"...!
O Έρικ Άρθουρ Μπλαιρ, γνωστός περισσότερο με το συγγραφικό του ψευδώνυμο Τζωρτζ Όργουελ, ήταν Βρετανός συγγραφέας, λογοτέχνης και δημοσιογράφος. Το έργο του χαρακτηρίζεται από ξεκάθαρο πεζό λόγο, συνειδητότητα των κοινωνικών ανισοτήτων, αντίθεση στα ολοκληρωτικά καθεστώτα και αφοσίωση στο δημοκρατικό σοσιαλισμό.κάτι έμαθα κι απόψε..
Scroll to top icon