Κόκκαλης: Mπορεί να είναι αριστερός κάποιος που ασχολείται με επιχειρήσεις

Κόκκαλης: Mπορεί να είναι αριστερός κάποιος που ασχολείται με επιχειρήσεις Facebook Twitter
EUROKINISSI
5

Απάντηση στις επικρίσεις των τελευταίων ημερών για την υποψηφιότητα του με τον ΣΥΡΙΖΑ, επιχειρεί να δώσει ο Πέτρος Κόκκαλης, που τονίζει ότι «δεν επιλέγουμε ούτε τους γονείς μας, ούτε τους προγόνους μας, ούτε την τάξη μας», προσθέτοντας πως κάποιος που ασχολείται με επιχειρήσεις «μπορεί να είναι αριστερός».

Ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Πειραιά και υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει πως ο ίδιος δεν διαθέτει «καμία offshore ούτε στον Παναμά, ούτε πουθενά».

Μιλώντας στην Εφημερίδα των Συντακτών, ο κ. Κόκκαλης εξέφρασε την υπερηφάνειά του για την οικογένειά του: «τον παππού, τον πατέρα και τη μητέρα μου», προσθέτοντας ότι «η λάσπη που εκτοξεύεται δεν συνάδει με ένα κόμμα του μεγέθους της ιστορίας της ΝΔ, ούτε με τη λογική μιας σύγχρονης δυτικής κοινωνίας, όπου κάθε άνθρωπος κρίνεται ως προσωπικότητα και όπου το τεκμήριο της αθωότητας ισχύει, πολλώ δε μάλλον όταν όλα αυτά έχουν κριθεί από τη Δικαιοσύνη».

Μόλις έγινε γνωστή η υποψηφιότητα Κόκκαλη, η ΝΔ έσπευσε να κατηγορήσει τον ΣΥΡΙΖΑ για απροκάλυπτη σχέση με τη διαπλοκή, για να εισπράξει την απάντηση της Κουμουνδούρου πως η Πειραιώς λειτουργεί ως φερέφωνο του επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη. 

Ερωτηθείς για τον κ. Μαρινάκη, ο κ. Κόκκαλης αναγνώρισε ότι το τεκμήριο αθωότητας «φυσικά και πρέπει να ισχύει και για τον Βαγγέλη Μαρινάκη που δεν μπορεί να κατηγορείται ως χονδρέμπορος ναρκωτικών, είναι εξίσου απαράδεκτο εφόσον δεν έχει βγει καμιά απόφαση περί αυτού».

«Υπάρχει μια ακραία πολιτικοποίηση. Εγώ δεν μπορώ να ασκώ πολιτική σύμφωνα με το πως ξυπνάει ο Βαγγέλης Μαρινάκης και με ποιόν θέλει να τσακωθεί» τόνισε, επισημαίνοντας πως η περιστασιακή συνεργασία του με τον εν λόφω εφοπλιστή δεν υπήρξε ποτέ καλή.

Για την αποχώρησή του από τον συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη «Πειραιάς-Νικητής», είπε ότι αρνήθηκε να προβεί σε «δήλωση μετανοίας, δηλαδή δήλωση φρονημάτων» που του ζητήθηκε. 


Κλείνοντας, χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ κόμμα - «φαινόμενο», που εντάσσεται στη «μακρά εκσυγχρονιστική πορεία της ελληνικής Αριστεράς. Κλήθηκε να κυβερνήσει μια χώρα που το προηγούμενο πολιτικό προσωπικό την είχε οδηγήσει σε οικτρή κατάσταση, την κράτησε "όρθια"».

Πολιτική
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενισχύεται η συνεργασία Ελλάδας -Γαλλίας: Δένδιας και Λεκορνού υπέγραψαν σύμβαση για 16 πυραύλους Exocet

Πολιτική / Ενισχύεται η συνεργασία Ελλάδας - Γαλλίας: Δένδιας και Λεκορνί υπέγραψαν σύμβαση για 16 πυραύλους Exocet

Τι είπε ο Νίκος Δένδιας για καινοτομία στην Άμυνα και συμμετοχή σε κοινές αποστολές - Τι είπε ο Λεκορνί για συνεργασία στην Ερυθρά Θάλασσα, ενίσχυση της γαλλικής παρουσίας στην Ελλάδα και στρατηγική παραγωγής και ανάπτυξης στρατιωτικού εξοπλισμού
LIFO NEWSROOM
Βουλή: Ένταση για το πόρισμα της προανακριτικής Τριαντόπουλου - Αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ από τη διαδικασία

Πολιτική / Βουλή: Ένταση για το πόρισμα της προανακριτικής Τριαντόπουλου - Αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ από τη διαδικασία

Όπως σημείωσε ο Σωκράτης Φάμελλος, πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, «η κυβέρνηση επιχειρεί να μπαζώσει όχι μόνο την αλήθεια για τα Τέμπη, αλλά και τη λειτουργία του Κοινοβουλίου»
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για δασμούς Τραμπ: Η ΕΕ να εκμεταλλευτεί το χρονικό διάστημα για μία win-win συμφωνία με τις ΗΠΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης για δασμούς Τραμπ: Η ΕΕ να εκμεταλλευτεί το χρονικό διάστημα για μία win-win συμφωνία με τις ΗΠΑ

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι συμφωνεί με τη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι δηλαδή υπάρχει δυνατότητα εξεύρεσης μιας «win-win» λύσης μεταξύ Ευρώπης και ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
«Η κυβέρνηση αρνείται να στείλει τους υπεύθυνους για τα Τέμπη στη δικαιοσύνη»

LiFO politics / «Η κυβέρνηση αρνείται να στείλει τους υπεύθυνους για τα Τέμπη στη δικαιοσύνη»

Ο Παύλος Γερουλάνος εξηγεί στη Βασιλική Σιούτη γιατί είναι αντίθετος σε μία προοπτική κυβερνητικής συνεργασίας του ΠΑΣΟΚ με τη Νέα Δημοκρατία και γιατί πιστεύει ότι αυτό θα «ενδυνάμωνε τα άκρα που δεν έχουν πρώτη προτεραιότητα τα συμφέροντα της χώρας, αλλά τα συμφέροντα άλλων χωρών».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Αντιπολιτευτικά πυρά για το «κυβερνητικό φιάσκο ΕΟΔΑΣΑΑΜ»: «Εντείνουν την καχυποψία των πολιτών»

Πολιτική / Αντιπολιτευτικά πυρά για το «κυβερνητικό φιάσκο ΕΟΔΑΣΑΑΜ»: «Εντείνουν την καχυποψία των πολιτών»

Από «ιερό ευαγγέλιο εθνικής αυτογνωσίας» μετατράπηκε σε φιάσκο της κυβέρνησης, λέει το ΠΑΣΟΚ - «Η κυβέρνηση επιχειρεί δολοφονία χαρακτήρα εναντίον όσων έψαχναν την αλήθεια εδώ και δύο χρόνια», λέει ο ΣΥΡΙΖΑ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
"Κλείνοντας, χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ κόμμα - «φαινόμενο», που εντάσσεται στη «μακρά εκσυγχρονιστική πορεία της ελληνικής Αριστεράς. Κλήθηκε να κυβερνήσει μια χώρα που το προηγούμενο πολιτικό προσωπικό την είχε οδηγήσει σε οικτρή κατάσταση, την κράτησε "όρθια" ""... και καταφερε να τα κανει ο λ α χειροτερα κατα την διαρκεια της δικης του τετραετιας". Αυτο φανταζομαι οτι ειναι η συνεχεια της δηλωσης, αλλιως δουλευομαστε μεταξυ μας...
Και θεούσος μπορεί να είναι ο Αριστερός άμα του κάμει κέφι.The Head of Christ, also called the Sallman Head, is a 1940 portrait painting of Jesus of Nazareth by American artist Warner Sallman (1892–1968). As an extraordinarily successful work of Christian popular devotional art,[1] it had been reproduced over half a billion times worldwide by the end of the 20th century.[2] Enlarged copies of the work have been made for churches, and small pocket or wallet-sized prayer cards bearing the image have been mass-produced for private devotional use.[1][3] The painting is said to have "become the basis for [the] visualization of Jesus" for "hundreds of millions" of people.[4][5]https://en.wikipedia.org/wiki/Head_of_Christ
Εννοειται πως επιλέγουμε την τάξη μας.γι αυτο τόσοι κ τόσοι,που ανήκουν στην εργατική τάξη,υποστηρίζουν τα συμφεροντα της απερ μιντλ κλας ή κ της αμέσως επόμενης,ζώντας στην φαντασίωση πως ανήκουν εκει.το ιδιο ισχυει κ αντίστροφα.