«Ναι, οι Μουσουλμάνοι είναι διαβολικοί. Σκοτώστε τους όλους.»

«Ναι, οι Μουσουλμάνοι είναι διαβολικοί. Σκοτώστε τους όλους.» Facebook Twitter
3


[O Erik Rush, σχολιαστής στις ειδήσεις του δικτύου FOX]

Ενώ συνεχίζεται η ροή πληροφοριών για τα γεγονότα στη Βοστόνη, πολιτικοί σχολιαστές (δεξιών φρονημάτων) και διάφοροι ειδήμονες συνεχίζουν τα κακεντρεχή και απαράδεκτα σχόλια τους.

Σύμφωνα με το Salon, ο Jim Hoft, ένας μπλόγκερ που γράφει στον ιστότοπο Gateway Pundit κατηγόρησε ευθέως τον Ομπάμα για την τραγωδία στη Βοστόνη γράφοντας: «Ο χειρότερος πρόεδρος όλων των εποχών. Η τρομοκρατική επίθεση στη Βοστόνη σφραγίζει την πλήρως αποτυχημένη πορεία του Ομπάμα».

Ο Patrick Dollard του ιστότοπου Breitbart News πόσταρε στο Twitter τα εξής: «Με τον George Bush η χώρα ήταν ασφαλής για οχτώ χρόνια, ενώ ο Ομπάμα απέτυχε για ακόμη μια φορά, όπως αποδεικνύουν οι βομβιστικές επιθέσεις στη Βοστόνη».

«Ναι, οι Μουσουλμάνοι είναι διαβολικοί. Σκοτώστε τους όλους.» Facebook Twitter

Ενώ ένας σχολιαστής του δικτύου FOX, ο Erik Rush, πόσταρε στο Twitter το εξής σχόλιο, το οποίο αμέσως μετά διέγραψε: «Ναι, οι Μουσουλμάνοι είναι διαβολικοί. Σκοτώστε τους όλους.»

«Ναι, οι Μουσουλμάνοι είναι διαβολικοί. Σκοτώστε τους όλους.» Facebook Twitter
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

Διεθνή / Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

«Με τον αριθμό των επισκεπτών να αυξάνεται στα ύψη σε κορυφαίους προορισμούς όπως η Βαρκελώνη και η Βενετία, οι ντόπιοι το λένε δυνατά και καθαρά: Αρκετά», γράφει η αμερικανική εφημερίδα - Τι επισημαίνει για την περίπτωση της Ελλάδας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
"Τα χειρότερα σχόλια που γράφτηκαν για την τραγωδία στη Βοστόνης;" Βγες μια τσάρκα στην ελληνική ιντερνετόσφαιρα να μαζέψεις άφθονη σιχασιά, με πρώτο-πρώτο τον Πιτσιρίκο όπως πάντα.
Τριζουν τα κοκκαλα του Luther King και Malcolm X, φιλτατε Erik Rush...Αλλα μαλλον το αμερικανικο ονειρο σε εκανε να 'ασπρισεις' ή να ξεχασεις οτι μερικες δεκαετιες πριν επρεπε να καθεσε στα πισω καθισματα στο λεωφορειο...