ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.4.2019 | 17:45

Tell me why

Ημασταν περιπου μαζι 10 μηνες. Με χωρισε με αφορμη. Ερωτευμενη φουλ εγω.Δε σταματησε ποτε να μου στελνει, να μου ζηταει να βρεθουμε κ ολα τα συναφη. Ξεκινησε νεα ιστορια με μια κοπελα απ τη δουλεια του (που οταν εγω ελεγα οτι του την πεφτει ημουν τρελη). Και συνεχισε να μου στελνει, να μου πουλαει ερωτες και αγαπες, να μου φερνει δωρα-εκπληξη κατω απ' το σπιτι...Πριν 2 μηνες του εκανα ξεκαθαρο οτι δε διατιθεμαι να ζω ολο αυτο εφοσον μονο στα μηνυματα και στα τηλεφωνα παρακαλαει ενω ειναι με αλλη και δεν ειναι καν στη ζωη μου. Δεν το δεχτηκε φυσικα. Τον εκανα μπλοκ απο ολα τα σοσιαλ.Οποτε τις προαλλες αρκεστηκε σ ενα παραδοσιακο sms. Για να μου πει κατι εντελως ασχετο.Απαντηση δεν πηρε.Το θεμα μου ειναι: ΓΙΑΤΙ; Γιατι το συνεχιζει; Αφου δε θελει τιποτα απο μενα, δε θελει να ειναι εδω, ειναι με αλλη, γιατι το συνεχιζει; Ενω τον αγνοω. Με φθειρει ανεπανορθωτα ολο αυτο.
2
 
 
 
 
σχόλια
Ήθελε να προχωρήσει αλλά μάλλον είναι ακόμη συνδεδεμένος συναισθηματικά μαζί σου και δεν μπορεί να πάρει την απόφαση να ξεκόψει εύκολα. Πρόβλημα του. Δυστυχώς όπως λες, σε φθείρει αυτή η κατάσταση. Μπλόκαρε και τον αριθμό του αν χρειαστεί. Χρειάζεται να κόψεις τελείως την επαφή μαζί του, να αντιληφθεί ότι σέβεσαι και προστατεύεις τον εαυτό σου.
Scroll to top icon