ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.4.2019 | 18:39

Χμ

Λοιπόν... 4 μήνες έβγαινα με ένα παιδί που ήμασταν σε κοινή παρέα.. Για κανένα μήνα τράβηξε ο.τι κάναμε . Με ετζασε λέγοντας μου ότι δεν είναι σε φάση για κάτι σοβαρό κι δεν μπορεί να μου προσφέρει την ασφσλεια που εγώ φυσικά επιζητούσα.Διέκοψαμε με ομαλό τρόπο και όχι τελείως κι τις φιλικές συναντήσεις.. Και τώρα ξαφνικά μου λέει να βγούμε και μου κάνει διαφορά πλάγια πεσιματα που τρώει άκυρα κι συνεχίζει .. Εγώ είπα Ναι γιατί κατά κάποιο τρόπο θέλω να πάρω το αίμα μου πίσω για αυτό που μου έκανε το οποίο με είχε πληγώσει αρκετά.. Απλά νιώθω ότι πέφτω στο επίπεδο της λογικής ενός ποταπου ανθρώπου .. υπερισχύει όμως το αίσθημα της ικανοποίησης από αυτό της λογικής .. νιώθω άθλια .
4
 
 
 
 
σχόλια
Εγω παλι οσες φορες πηρα το αιμα μου πισω ηρεμησα. Κ δεν το βλέπω καθολου ποταπο. Το βλεπω δικαιο οταν ο αλλος δε μου χει φερθεί καλα. Πειτε με κομπλεξικια, εκδικητική δε με νοιαζει. Κατα βάθος (ισως οχι κ τοσο....) ολοι θέλουμε να δικαιωνομαστε, να εκδικουμαστε, όπως θελετε πειτε το.
Ένα μόνο σχόλιο.Λες " να μου προσφέρει την ασφσλεια που εγώ φυσικά επιζητούσα."Σκέψου πάρα πολύ προσεκτικά γιατι ΦΥΣΙΚΑ σποζητούσες ασφάλεια. Ποιά ασφάλεια είναι αυτή; Εγγυήσεις; Τι κερδίζεις στην πραγματικότητα;Σκέψου το καλά, είναι φεμινιστικό το ζήτημα.
Δε χρειάζεται να νιώθεις άσχημα για τα συναισθήματα σου, είναι ανθρώπινα. Πληγωθηκες πολύ από τον τρόπο που το έληξε, όπως αναφέρεις. Είναι φυσιολογικό να νιώθεις θυμό, είναι φυσιολογικό να θέλεις να τον εκδικηθείς, είναι φυσιολογικό να θρηνεις για ο,τι έχασες. Απλά χρειάζεται να καταλάβεις ότι ο θυμός και η εκδίκηση δε θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις, να θεραπεύσεις την πληγή, να ξεπεράσεις το χωρισμό. Θα σε κρατούν δεμένη, αγκαλιά με αυτό το τραύμα. Η λύση είναι να κόψεις κάθε επαφές, να του πεις ότι δεν επιθυμείς άλλη επικοινωνία μαζί του, πολύ δυναμικά και με αγάπη και σεβασμό προς τον εαυτό σου. Σε πλήγωσε και δεν τον θες πλέον στη ζωή σου. Είναι αρκετό!
Scroll to top icon