ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.5.2019 | 15:03

Τσουυυυυπ μια πεθερουλα!!!

Και εκεί που συζητάς με τον άντρα σου τσουυυυπ η πεθερούλα "Τι λέτε? Γιατι γελάτε".Και εκεί που περπατάς αμέριμνος να πας στην δουλειά σου τσουυυυπ η πεθερούλα "Που πας? Που πάτε? Που ήσασταν?".Και εκεί που μαγειρευεις στην κουζινίτσα σου τσουυυυπ η πεθερούλα "φέρε το πιρούνι,κουτάλα κλπ να το φτιάξω εγω".Και εκεί που είστε έξω σε ένα γάμο βρε αδερφέ και περνάν συγγενείς/γνωστοί που εσύ δε ξέρεις και αρχίζει η πεθερούλα να συστήνει τα μοσχαναθρεμένα της και έρχεται η άβολη στιγμη που δεν συστήνει ποτεέ εσένα σα γυναίκα του γιου της και γιατι να το κάνει άλλωστε??? Και εκεί που είσαι ευτυχισμένη με τον αντρούλι σου τσουυυυπ η πεθερούλα να ανακατευτεί σε ότι φτιάχνετε για να σε προσβάλει με το γάντι παντα βρε, και φυσικά να πάρει πιο'κει τον αντρούλι σου και να του βάλει και 2-3 λογάκια έτσι να υπάρχουν. Και εκεί που δεν έχεις καταφέρει κάτι ακόμα εσύ τσουυυυυυυπ η πεθερούλα να σου θυμίσει πως η Νιτσα-η Λίτσα και η Κίτσα τα έχουν καταφέρει και με το παραπάνω και ας ξέρει ότι θα κλαίς με μαύρο δάκρυ μετά.Και εκεί που με το ζόρι θα βγει ο μήνας οικονομικά τσουυυυυυυπ η πεθερούλα να ζητήσει δανεικα(κ αγύριστα) γιατί της φέρθηκε άσχημα η κακία της η μοίρα.Και εκεί που κοιμάστε με τον κ*λο έξω βρε αδερφέ τσουυυυυυυυυυπ η πεθερούλα να κρυφοκοιτάξει από την τρύπα του τούβλου που δε σοφάτησε καλα ο μαστρο-Κώστας ??Και εκεί που ανακοινώσεις γάμους/αρραβώνες είχες και ένα πακέτο χαρτομάντιλα να κλάψει η πεθερούλα την μοίρα που λέγαμε.Και εκεί που κάνει σα τρελή στα λόγια για τον γιό της τσουυυυπ η δύσκολη στιγμή και τον γράφει κανονικά!!Και εκεί που χρόνια δέχεσαι λόγια, παρατηρήσεις, προσβολές, ανακατέματα, υποτιμήσεις κλπ κλπ και δεν απάντησες ποτέ διότι εισαι μια κυρία για να την βάλεις στην θέση της τσουυυυπ μια πεθερούλα να κρεμάει την μούρη της όταν τα κάνει όλα αυτά και δεν αντιδράς..Κα ετσι λοιπόν φύτρωσε εκεί που σπέρνανε η πεθερούλαααααα!!!!!
5
 
 
 
 
σχόλια
Δεν πας να μείνεις στο σπίτι της "πεθερούλας" όταν ξέρεις ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί και πόσο μάλλον όταν δεν είσαι οικονομικά ανεξάρτητη. Στην κουζίνα δεν "χωράνε" δυο νοικοκυρές. Λογικό είναι στη δική της να θέλει να κάνει κουμάντο αυτή.
Βάλτε τις πεθερουλες σας, με κάποιο τρόπο, στη θέση τους, γιατί η δικιά μου η πεθερουλα έπαθε καταθλιψη από τη δικιά της πεθερουλα. Πάει αλυσίδα καμιά φορά.
Προφανώς είχες και έχεις το σύνδρομο της "καλής νύφης". Αυτά τα λήγεις από την αρχή. Ποτέ όμως δεν είναι αργά. Πατάς πόδι, βάζεις όρια, μιλάς τη γλώσσα που καταλαβαίνει ο καθένας και στην ανάγκη μοιράζεις και τελεσίγραφα. Και τα πάντα ξεκαθαρίζουν. Αλλιώς τα πράγματα θα γίνονται συνεχώς χειρότερα. Και το θράσος θα αυξάνεται. Όπως και το βόλεμα. Και μην ακούς λόγια. Μόνο από τις πράξεις θα κρίνεις. Όποιος/α δεν έχει απογαλακτιστεί σπιτάκι του/της. Με τη μανούλα και το μπαμπάκα. Ας τους παντρευτεί!
Scroll to top icon