ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.5.2019 | 17:34

Κορίτσια κόψτε τις κλάψες

αυτές δεν αρέσουν στα αγόρια ούτε οι ανασφάλειες. Καμία μας δεν είναι τέλεια, εγώ έχω πολύ πισινό και μεγάλο στήθος αλλά έχω και μερικά παραπανίσια κιλά ε και τι έγινε; Το αγόρι μου με λατρεύει όπως είμαι και ζηλεύει γιατί έχω τρελή αυτοπεποίθηση και αρέσω και σε άλλα αγόρια. Εγώ του την έπεσα τον είδα και μου άρεσε πάρα πολύ, δεν ήταν καλή η στιγμή γιατί είχα τα μαλλιά μου άνω κάτω και φορούσα μια παλιά φόρμα αλλά του μίλησα.Τον ρώτησα αν είναι χωρίς κορίτσι και αν του αρέσουν οι στρουμπουλές και άργησε να βρει τη μιλιά του με κοιτούσε αλλά μετά είπε "πεθαίνω" και από εκείνη την ημέρα είμαστε μαζί τρία χρόνια πέρασαν.
5
 
 
 
 
σχόλια
Ξέχασες κάτι στον τιτλο: κορίτσια και αγόρια κόψτε τις κλαψες. Κατά τα αλλα, δεν μπορούμε όλοι να είμαστε το ίδιο και ούτε χρειάζεται στο κάτω κάτω. Η αυτοπεποίθηση σίγουρα δουλεύεται, αλλά αν υπάρχουν και άλλα θέματα, είναι πολύ πιο δύσκολο.
Scroll to top icon