Πολύ Κακές Κριτικές: Καίγοντας, επιτέλους, το 'Κάψε το Σενάριο'

Πολύ Κακές Κριτικές: Καίγοντας, επιτέλους, το 'Κάψε το Σενάριο' Facebook Twitter
53

Έχω την εντύπωση ότι καμία κριτική, όσο κακή κι αν είναι, δεν θα καταφέρει να αποτυπώσει πλήρως το μέγεθος της αποτυχίας του "Κάψε το Σενάριο", σε σχέση με το δικό μου (χάλια πιθανότατα) χιούμορ. 

 

Πέρσι το επιχειρήσε η Αστερόπη Λαζαρίδου. Να μερικά αποσπάσματα:

Η αποτυχημένη απόπειρα για stand-up comedy στην τηλεόραση με αστεία του Δημοτικού άντε και του Γυμνασίου, μόνο νεύρα μπορεί να μας προκαλέσει. [...] Το αξιοθαύμαστο σε όλο αυτό κι ενώ ήδη νιώσεις να σου έχει μουδιάσει ο εγκέφαλος, είναι ότι το κοινό χαχάνιζε. Ίσως βέβαια απλά να ήταν χαρούμενο επειδή μπήκε στον κόπο να βγει απ' το σπίτι και να μπει σε ένα τηλεοπτικό στούντιο. Όπως όταν πηγαίνεις σε μία παράσταση που πλήρωσες για να δεις αλλά δεν σου άρεσε και για να μην κλάψεις τα λεφτά σου, λες με μισοκακόμοιρο ύφος «εεε, είχε κάποια καλά στοιχεία, δεν ήταν και άσχημη», κτλ. Ποιος ξέρει;

Το χειρότερο είναι ότι κάτι τέτοια τηλε-concepts γίνονται στο όνομα του πολύπαθου «νεανικού κοινού» της τηλεόρασης, ότι δηλαδή κάποιος πιστεύει ότι μ' αυτά γελάνε τα πιτσιρίκια που είναι πλέον το αγαπημένο target group της διαφημιστικής πίτας. Σίγουρα, έχουμε όλοι παρόμοιες ιστορίες από το Δημοτικό, όταν περνάγαμε εξαίσια στα διαλείμματα με καλαμπούρια του τύπου «έχεις λαγό; -έχει ουρά;». Αυτό που παραμένει άγνωστο, είναι γιατί η τηλεόραση πρέπει να δώσει χώρο και χρόνο σε κάτι τέτοιο. Κι ύστερα όλο και περισσότεροι εν δυνάμει τηλεθεατές γυρίζουν την πλάτη στο καμένο σενάριο και κατεβάζουν καταπληκτικές αμερικανικές και βρετανικές σειρές...

Φέτος πρόσθεσε το λιθαράκι του και ο Κοσμάς Βίδος, γράφοντας την περασμένη Κυριακή στο Βήμα:

«Σενάριο» χωρίς χιούμορ

«Εχω πέντε αισθήσεις, όχι όμως και την αίσθηση του χιούμορ» είχε πει με άκρως χιουμοριστική διάθεση ο αμερικανός θεατρικός συγγραφέας Εντουαρντ Αλμπι. Τα λόγια του θυμήθηκα κατά τη διάρκεια του βασανιστικού δεύτερου επεισοδίου τού «Κάψε το σενάριο». Ενώ παρακολουθούσα τις άκαρπες προσπάθειες πέντε νέων να μας κάνουν να γελάσουμε σε μια σύγχρονης κοπής επιθεώρηση από την οποία απουσίαζε εντελώς το βασικό συστατικό του είδους: το χιούμορ.

Είχα αναφερθεί και πέρυσι στην ατυχήσασα κατά τη γνώμη μου εκπομπή, και αν επανέρχομαι είναι κυρίως για να εκφράσω την απορία: ποιος φαεινός εγκέφαλος αποφάσισε την επανάληψη μιας παραγωγής που και δεν έφερε υψηλά νούμερα και κατά γενική ομολογία πρόκειται για ό,τι πιο σαχλό έχουμε δει τα τελευταία χρόνια; Ακούγομαι αυστηρός, στην πραγματικότητα όμως εξάντλησα την επιείκειά μου και τις αντοχές μου παρακολουθώντας τη σειρά με προσοχή και προσπαθώντας να ανακαλύψω πού ήταν το αστείο σε αυτή τη συρραφή αδέξια γραμμένων και ερμηνευμένων σκετς, πρωτόγονων αυτοσχεδιασμών, πιθηκισμών, παιδαριωδών μιμήσεων. Επληξα και εκνευρίστηκα.

Η stand-up comedy, γιατί αυτό (προσπαθούν να) κάνουν τα παιδιά τού «Κάψε το σενάριο», χρειάζεται ηθοποιούς-performers με ιδιαίτερες δεξιότητες: αμεσότητα, φαντασία, ταχύτητα στη σκέψη και στον τρόπο με τον οποίο αντιδρούν, ευκολία - ευελιξία στην επικοινωνία και στον διάλογο, ταλέντο στην υποκριτική, τη μιμική, ενίοτε στο τραγούδι, το θάρρος (και το καλώς εννοούμενο θράσος) που θα τους επιτρέψει να απογειώσουν την παράστασή τους χωρίς αναστολές και κρατήματα, αλλά και το μέτρο που θα βοηθήσει ώστε να μη γίνουν γελοίοι.

Πόσα τέτοια «πολυεργαλεία» υπάρχουν στην Ελλάδα; Μπορώ να θυμηθώ τον Γιώργο Μαρίνο, τον Χάρρυ Κλυνν, τον Τζίμη Πανούση και τον Λάκη Λαζόπουλο, τέσσερις καλλιτέχνες καθένας εκ των οποίων υπηρέτησε το είδος με τον δικό του τρόπο γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία - χωρίς αυτό να σημαίνει ότι άρεσαν όλοι σε όλους. Κοινό χαρακτηριστικό τους η οξύνοια με την οποία συνέλαβαν τον παλμό της εποχής τους (τον Μαρίνο βοήθησαν και τα εξαιρετικά κείμενα του Γιάννη Ξανθούλη) για να τον μεταμορφώσουν σε παρλάτες που διασκέδαζαν και προβλημάτιζαν.

Σε αντίθεση με τέτοιους καλλιτέχνες, που κατάφεραν να φτάσουν το μαχαίρι στο κόκαλο, τα παιδιά τού «Κάψε το σενάριο» μένουν στην επιφάνεια των πραγμάτων, αναλώνονται σε φωνασκίες και μούτες, με τη σάτιρά τους να στερείται ουσίας, ψυχής και έμπνευσης. Είναι ακατάλληλα για το είδος; Φταίει η δύσκολη εποχή μας που μπλοκάρει ακόμη και τους πιο δημιουργικούς ανθρώπους; Μήπως η stand-up comedy είναι ένα είδος που δεν ταιριάζει στην τηλεόραση; Οποια και αν είναι η απάντηση, σημασία έχει το αποτέλεσμα: το (χαμηλό) 18,9% στις θεαματικότητες και το σχόλιο φίλου που αποφάνθηκε: «Αυτό δεν είναι "Κάψε το σενάριο", είναι "Σπάσε την τηλεόραση"».

53

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πολύ Κακές Κριτικές: 50 Shades of Grey - ένα κακογραμμένο πατσαβούρι

Mικροπράγματα / Πολύ Κακές Κριτικές: 50 Shades of Grey - ένα κακογραμμένο πατσαβούρι

"Αυτό δεν είναι βιβλίο. Είναι καταγραφή ενός υγρού ονείρου μιας δωδεκάχρονης που πάτησε το λάθος βίντεο στο YouPorn, γραμμένη με τη γλώσσα μιας πουριτανής που προσπαθεί να κάνει cybersex."
ΑΡΗΣ ΔΗΜΟΚΙΔΗΣ

Mικροπράγματα / Πολύ Κακές Κριτικές: ο Κοσμάς Βίδος για το βιβλίο του Αρναούτογλου.

Μερικές φορές κάποιες κριτικές είναι τόσο εύστοχα βιτριολικές, τόσο αστεία κακές που αξίζουν πολύ περισσότερο απ' ό,τι το πολιτιστικό αγαθό που κρίνουν. Αυτές οι κριτικές κερδίζουν επάξια τη θέση τους στα ΜΙΚΡΟΠΡΑΓΜΑΤΑ και στη νέα μικρο-στήλη Πολύ Κακές Κριτικές.
ΑΡΗΣ ΔΗΜΟΚΙΔΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

19 σχόλια
Για να βοηθήσω λίγο τον προβληματισμένο φίλο που θέλει στοιχεία ταυτότητας πριν κρίνει μια άποψη.Αν η Lifo ήταν βιβλιοθήκη, ο Άρης θα ήταν ο τυφλός βιβλιοθηκάριος.Αν η Lifo ήταν γοτθικό κάστρο, ο Άρης θα ήταν ο Ιγκόρ.Αν η Lifo ήταν παραλία, ο Άρης θα ήταν ένα μικρός αστερίας εκεί που σκάει το κύμα.Αν η Lifo ήταν εθνική οδός, ο Άρης θα ήταν η πινακίδα "βενζινάδικο σε 2 χιλιόμετρα".Αν η Lifo ήταν ο ουρανός πάνω από την Αθήνα, ο Άρης θα ήταν ένα σύννεφο 500 χιλιόμετρα προς τα βόρεια.
Σε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα φτιαγμένο για συνταξιούχους και γυναίκες σε εμμηνόπαυση, καλό θα ήταν να είμαστε πιο επιεικείς για κάτι που, αν μη τι άλλο, είναι διαφορετικό και απευθύνεται σε νέους. Όσο για τον Βίδο, επειδή τυγχάνει να διαβάζω το Βήμα, να το πω πως είναι από τις στήλες που ούτε αγγίζω;
Το δεύτερο επεισόδιο όχι αστείο δεν ήταν αλλα σου προκαλούσε οίκτο. Και αν κάποιος ρε παίδες θέλει να κρίνει κάτι γι αυτό που είναι η μονη απάντηση είναι δες και το Σουλειμαν. Κι αυτός που ακόμα πιστεύει ότι τα παιδιά έχουν ταλέντο ας ξαναβαλει εκείνο το σκετς με τις στάσεις του σεξ κι ας επανέλθει. Πρέπει να έχεις σοβαρότατη έλλειψη ταλέντου για να δεχτεισ να παίξεις κάτι τέτοιο. Ανεκδιηγητοι, μόνο με το ηλίθιος και πανηλιθιος συναγωνίζονται στα ίσα
εγώ πάλι, χωρίς να το έχω δει στην τηλεόραση, έχοντας παρακολουθήσει αποσπάσματα στο γιουτούμπ, είδα μερικούς αρκετά ικανούς ανθρώπους να επιδίδονται σε αυτοσχεδιαστικά γυμνάσματα. Η παραγωγή χιούμορ δεν ήταν τόσο το ζητούμενο, όσο μία περιστασιακή παρενέργεια. Αλλά ήταν ένα πράμα καλαίσθητο, καλοστημένο και ισορροπημένο, αρετές που απουσιάζουν από οποιαδήποτε εκπομπή της τηλεόρασης∙ αν απομονώσεις τον ήχο μιας οποιασδήποτε εκπομπής -είτε σειρά, είτε αυτά τα σόου, είτε ειδήσεις- ακούς ακατάσχετους ακατάληπτους ήχους. Μπροστά σ' αυτή τη γελοιότητα λοιπόν, τολμώ να πω ότι το "κάψε το σενάριο" έχει μια μουσικότητα. Επίσης, σχολιάζοντας για το χιούμορ, έχετε χάσει τα αυγά και τα καλάθια. Χιούμορ κάνει ο Αρκάς. Χιούμορ κάνουν οι Matt Stone & Trey Parker (Southpark), και πολλοί άλλοι συντελεστές αγγλόφωνων σειρών. Η ελληνική τηλεόραση -και θέατρο- απέχει παρασάγκας από το χιούμορ. Θα ήταν σκόπιμο λοιπόν ο κριτικός να μη μπαίνει στο τρυπάκι να κρίνει το χιούμορ, αν δε μπορεί να δώσει πιό εμπεριστατωμένη κριτική.Μια που έφτασα και στην έννοια κριτική: το να εκτοξεύεις ένα μάτσο αφορισμούς, το να λες "δε μ' αρέσει το ένα και δε μ' αρέσει το άλλο" δεν είναι κριτική. Εγώ δε βλέπω πως, φερ' ειπείν, παραπέμπει το "κάψε το σενάριο" σε επιθεώρηση, παρατηρώ ότι αποφεύγει όλα εκείνα τα στοιχεία που κάνουν την επιθεώρηση απεχθή στα μάτια μου -υπερβολικές ερμηνείες, καρικατουρίστικοι χαρακτήρες, μονόπλερη αφιλοσόφητη σάτυρα ανθρώπου που δεν έχει αμφισβητήσει ποτέ τον εαυτό του. Γιατί λοιπόν, κριτικέ, με κοροϊδεύετε έτσι κατάμουτρα, λέτε και τρώω κουτόχορτο; Δεν κάνετε τίποτα παραπάνω από το να παραθέσετε μια κατευθυνόμενη άποψη. Και όπως θα 'πρεπε να ξέρετε, οι απόψεις είναι σαν τις κωλοτρυπίδες: όλοι έχουν. Η Κριτική, λοιπόν, πρέπει να υπερβαίνει και λίγο την άποψη. Τουλάχιστον συμβαδίζει το κείμενο με τον τίτλο: είναι μία πολύ κακή κριτική.
Σε μια τηλεόραση που επικρατούν ο σουλειμάν και ο τηλεκύβος, για μια παρέα νέων που προσπαθούν αυτοσχεδιάζοντας να μας χαρίσουν λίγο χαμόγελο, έβγαλε ο τύπος (ο Κοσμάς Βίδος, του Βήματος) όλα του τα εσώψυχα. Σιγά αγοράκι μου, που εξάντλησες και την επιείκεια σου...Περαστικά
Πόση κόμπλα κουβαλάς, αναρωτιέμαι. Φταίει αυτός επειδή το physique του θυμίζει Green; Που τον μιμείται βρε ειδικέ; Πες και σ'εμάς τους ηλίθιους...Στην κακία πρώτες είστε όλες βλέπω - και εκεί σταματάει η δημιουργικότητά σας!
Ένα τέτοιου είδους stand up comedy show on TV, θέλει χρόνο ώστε οι παρουσιαστές του να πιάσουν τον παλμό και να γίνουν εύστοχοι και δυνατοί σε αυτό το πολύ δύσκολο είδος comedy. Η αγγλία έχει παράδοση στο stand up και δεν μπορούμε να συγκρίνουμε κάτι τόσο δουλεμένο με ένα βρεφικό ανάλογο εδώ στην ελλάδα. Δεν γελώ με όλα τα αστεία (πιθανώς να γελώ με πολύ λίγα) αλλά υποστηρίζω την διαφορετική προσπάθεια και δεν μου αρέσουν καθόλου οι κριτικές που απλά κράζουν, just because they can. Οποιος δεν θέλει, ας δει ειδήσεις και τούρκικα που έχει και πολλές επιλογές.
...ή να κατεβάσει ξένες κωμικές σειρές, όπως πολύ εύστοχα αντιπροτείνουν και στα παραπάνω άρθρα. Νομίζω πως χάσαμε λίγο τον ειρμό του προβληματισμού.
Είμαστε συγχωριανοί!? :)Δεν λέω αλλά ίσως λίγη υπομονή. Πάντως μου έχει καθήσει stand up comedy live, τόσο uncomfortable που δεν ξέραμε από που να φύγουμε (και που να κοιτάξουμε βασικά..!)
Ακριβώς αυτό θα έλεγα, θέλει χρόνο. Να σας θυμίσω ότι και το Αλ Τσαντίρι news στην αρχή είχε το Λαζόπουλο να κάθεται σε καρέκλα και να λέει τις ειδήσεις με γυφτικη προφορά, ήταν χάλια, όλοι πέσανε να τον φάνε, σιγά σιγά φορμαριστικε και έγινε τεράστια επιτυχία. Δε λέω για τώρα που τη βγάζει με βιντεακια με χοντρές που πέφτουν αλλά τότε είχε φανεί ότι απλά ήθελε χρόνο.
Συμφωνώ με όλους τους παραπάνω. Και εμενα μου αρέσει και γελάω, και εγώ θεωρώ ότι δεν είναι ότι πιο καλογυαλισμένο, αλλά αυτή η επίθεση δεν νομίζω ότι είναι αναγκαία. Την Παρασκευή αυτό θέλουμε να κάνουμε στο κάτω κάτω, να γελάσουμε με κάτι αστείες γκριμάτσες και τραγούδια που δεν το παίζουν σοφιστικέ και με νόημα. Στο κάτω κάτω τα παιδιά κάνουν αυτό που διαφημίζουν και μπράβο τους.
Κατ' αρχήν ας είμαστε λίγο δίκαιοι. Δεν είναι κριτική του Άρη αυτή, μετέφερε τις κριτικές άλλων. Το ποια είναι η γνώμη του ίδιου του Άρη για το "Κάψε το σενάριο" είναι άλλη υπόθεση κι είναι καθαρά υποκειμενική.Στο προκείμενο: ομολογώ πως φέτος μοιάζει να έχει κάνει μία "κοιλιά" η εκπομπή. Και πάλι, όμως είναι πολύ καλύτερη από τα τούρκικα που έχουν κατακλύσει τα κανάλια, τις ειδήσεις, ή το Λαζόπουλο, ο οποίος το έχει ξεφτιλίσει πια. Συν του ότι δίνει δουλειά σε τεχνικούς και νέους ηθοποιούς σε μία εποχή όπου ο κόσμος κυνηγάει τις δουλειές με το ντουφέκι. Οπότε, όπως είπε και κάποιος παραπάνω, let's give them a break!
Δεν συμφωνώ - όλα τα παιδιά έχουν ταλέντο, αυθορμητισμό και χημεία μεταξύ τους. Εντάξει, καμιά φορά μπορεί να είναι σαχλά μερικά αστεία αλλά α)είναι αναπόφευκτο όταν δεν έχεις κείμενο να πατήσεις β)απευθύνονται σε ηλικές 12-18, ας μην περιμένουμε διανοουμενίστικο χιούμορ. Τώρα που το σκέφτομαι το προτείνω και σε μεγαλύτερες ηλικές γιατί έχουν ένα βασικό πλεονέκτημα: το χιούμορ τους δεν είναι επιθετικό, εξυπνακίστικο και λαϊκίστικο. Γκώσαμε πια απο Κανάκηδες και Λαζόπουλους!
Χωρίς να θέλω να συμμετάσχω στην συζήτηση του αν είναι καλά ή όχι σε αυτό που κάνουν τα παιδιά (δεν το έχω δει, αλλά όντας καμμένος από τύπου "Σφηνάκια" ανάλογα πειράματα, δεν θα το επιχειρήσω), θέλω να διαφωνήσω κάθετα με τις εκτιμήσεις περί κοινού ηλικιών 12-18: (1)Από πότε ο δωδεκάχρονος και ο δεκαοκτάχρονος έχουν την ίδια αίσθηση χιούμορ; (2)Στα δεκάξι μας η παρέα γελούσε και με Στάθη Ψάλτη (ωιμέ, δηλώνω ένοχος, κύριε πρόεδρε) αλλά και με Monty Python· πώς κατάληξε σήμερα η αναζήτηση του ευρηματικού χιούμορ μη αναμενόμενη όμως; (3)Σε τι φέρνει αντίρρηση αυτό που μόλις είπες ("για μικρούς καλά είναι") με αυτό που διαπιστώνεται από τους προλαλήσαντες τηλεκριτικούς;Φιλικά,Απλά μερικές σκέψεις.
Από την εμφάνιση του "whos line is it anyway" έως και σήμερα, δυστυχώς, δεν υπήρξαν όλα τα στοιχεία που να μπορέσουν να συνθέσουν έναν πυρήνα που προκαλεί γέλιο.Ακόμα και οι ίδιοι οι Αμερικανοί πρωταγωνιστές, σε μετέπειτα προσπάθειες τους, δεν έβγαζαν τόσο γέλιο.Αναρρωτιέμαι λοιπόν, μήπως ο νούς του ανθρώπου είναι πεπερασμένος στο χιούμορ για κοινό. Ή αν το κοινό έχει αλλάξει τρόπο αντίληψης.
"Ποιος φαεινός εγκέφαλος αποφάσισε να συνεχιστεί αυτό που κατά γενική ομολογία είναι ό,τι πιο σαχλό έχουμε δει τα τελευταία χρόνια;" Θα τολμήσω να απαντήσω υποθέτοντας ότι κάποιος εγκέφαλος σκέφτηκε : "18,9% τηλεθέαση , τα βγάζουμε τα λεφτά μας , θα έχουν και καμιά 20αριά άτομα δουλειά κ φέτος , ε ας το συνεχίσουμε ρε παιδί μου , αντί να βάλουμε καμιά κονσέρβα ξενόγλωσση σειρά" ...
Έλα κύριε Δημοκίδη γράψε ξανά για να μαζέψεις σχόλια...Να υποθέσω πως εφόσον είναι ότι χειρότερο έχεις δει τα τελευταία χρόνια στη TV, σου άρεσαν περισσότερο τα "Σφηνάκια", τα Τούρκικα, η Λαμπίρη και τα "Παρατράγουδα"...Μάλλον για αυτά είσαι εσύ και το επίπεδό σου...Α και επίσης...Το να μην κάνεις υψηλά νούμερα στην Ελλάδα εγώ το θεωρώ επιτυχία...[ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΡΗ: Δεν πολυβλέπω τηλεόραση πια. Έβαλα το ανόητο σχόλιό σου, μόνο και μόνο για να διευκρινίσω -σε όποιον δεν κσταλαβαίνει τι διαβάζει-, ότι στη στήλη Πολύ Κακές Κριτικές αναδημοσιεύω κριτικές ΑΛΛΩΝ και όχι δικές μου. Λες: "εφόσον είναι ότι χειρότερο έχεις δει τα τελευταία χρόνια στη TV...". ΔΕΝ είναι δικά μου αυτά τα λόγια είναι από την κριτική του Βήματος. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, όπως γράφω και με bold γράμματα, οι κριτικές για το Κάψε το Σενάριο είναι της Α. Λαζαρίδου και του Κοσμά Βίδου, από το Βήμα, αντίστοιχα. ]
ΜΙΑ μόνο αξιόλογη ελληνική παραγωγή έγινε φέτος στην τηλεόραση που δεν ειναι τούρκικο ή βραζιλιάνικο ή μετάφραση τους ή ο Θέμος και ο Τράγκας να προμοτάρουν τους χρυσαυγίτες... και ήταν καλοπροέραιτο και φρέσκο και νεανικό, ειναι πραγματικά απαραίτητη αυτή η επίθεση; Δεν ηταν καλογυαλισμένο σίγουρα αλλά είχε σωστές βάσεις και μπορεί να εξελιχθεί φοβερά. Αυτού του τύπου τα άρθρα και οι κακές κριτικές για κανιβαλισμό δεν βοηθάνε.
Εμένα μ'αρέσει. Και γελάω. όχι πάντα, αλλά γελάω. Μου έλειψε όταν σταμάτησε. Είναι στη γραμμή αντίστοιχης εκπομπής στη βρετανική Τιβι, όπου ναι, οι συμμετέχοντες ήταν έμπειροι στο χώρο τους. Αλλα΄και τα παιδιά μια χαρά είναι...
γινεστε κακοι χωρις λογο... εννοειται ΔΕΝ ειναι επιτυχημενα τα περισσοτερα αστεια της σειρας αλλα περισσοτερο με προσβαλουν το "Εμεις και Εμεις" και η "Τηλεμπορα" παρα το Καψε το ΣεναριοΚαι στη τελικη Παρασκευη βραδυ παιζεται αν δεν εχετε κατι καλυτερο να κανετε αλλαξτε καναλι η βγειτε μια βολταΑρη ποτε ηταν η τελευταια φορα που εκανες καποιον να γελασει; Ειναι πολυ δυσκολο ειδικα στις μερες μας οποτε lets give them a break[ΣΧΟΛΙΟ ΑΡΗ: Γούστα είναι αυτά, όμως στη στήλη ΠΟΛΥ ΚΑΚΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ μπαίνουν κριτικές ΑΛΛΩΝ και όχι δικές μου. Λίγη προσοχή στο τι διαβάζουμε :)]