ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.6.2019 | 03:17

Επιδειξιομανία

Είναι ένας πρώην φίλος που γνωρίζω από το Γυμνάσιο. Ήταν ένα χρόνο μεγαλύτερος αλλά στην κωμόπολη που μεγαλώσαμε ήμασταν δέκα άτομα όλα κι όλα που ακούγαμε εναλλακτική ξένη μουσική και γνωριζόμαςταν όλοι. Δεν είμαστε φίλοι εδώ και δεκαπέντε χρόνια αλλά όποτε τον πετυχαίνω κομπάζει για τα κατορθώματά του. Τα οποία είναι «κατορθώματα» που θεωρούσαμε σημαντικά όταν ήμασταν είκοσι! Ότι π.χ. γύρισε από το Primavera Sound festival της Βαρκελώνης (λες και είναι ο μόνος που έχει πάει νομίζει) και δεν κρατιέται να πάρει άδεια από τη δουλειά του πάλι για να πεταχεί στην Ανάφη. Η οποία δουλειά του είναι σε υπουργείο -φροντίζει να στο θυμίσει κάθε φορά- (λες και δεν ξέρουμε ότι τον έβαλε ο πατέρας του που είναι υψηλόβαθμος δημόσιος υπάλληλος, εκτός κι αν θεωρείται προσόν να τελειώσεις το Μαθηματικό σε 12 χρόνια ξέρω ´γω). Ότι παίζει dj στο τάδε μαγαζί στην Αθήνα μια φορά το μήνα, αν βρεθώ να περάσω (το θεωρεί σίγουρο ότι η διασκέδασή μου είναι η ίδια που ήταν πριν 15 χρονια).Λες και είναι είκοσι χρονών.Δεν απαντάω ποτέ γιατί δεν έχω όρεξη να παίξω παιχνίδια συναγωνισμού και ποιος την έχει μεγαλύτερη, αλλά μου τη δίνει λίγο που νομίζει ότι είναι καλύτερος από όλους μας χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Και για να σας προλάβω, και διακοπές έχω πάει στα νησιά όπως πολλοί άνθρωποι, και στο Primavera Sound έχω πάει πριν καν το γνωρίσει αυτός, και μια χαρά δουλειά έχω. Αυτά είναι πράγματα που δίνουν ευχαρίστηση στον καθένα μας, όχι κατορθώματα κι ευκαιρία για κομπασμό. Τι ´ναι αυτό το πράγμα;!
3
 
 
 
 
σχόλια
Κοιτα. Ο καθενας ο,τι εχει να "επιδείξει" για τη ζωη του. Ο ανθρωπος θεωρεί σπουδαίο το οτι εχει παει σ αυτο το φεστιβαλ που αναφέρεις πχ. Τον αφήνουνε να χαίρεται κ να θεωρεί οτι εκανε κατι σπουδαίο ενω παράλληλα απο μεσα μας γελάμε. Εμενα με διασκεδάζουν απίστευτα τέτοιες καταστασεις.
Scroll to top icon