ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.6.2019 | 17:33

Κοροϊδία;

Είμαι με κάποιον εδώ και 2 χρόνια, ένα άτομο που ερωτεύτηκα απ' την πρώτη στιγμή, κι εκείνος το ίδιο. Εγώ προέρχομαι από ένα οικογενειακό περιβάλλον με πολλά προβλήματα λόγω του ότι οι γονείς μου πήραν διαζύγιο όταν ήμουν μικρή, το οποίο δημιούργησε μια άσχημη κατάσταση με τσακωμούς, κλάματα και καταχρήσεις για τον ένα από τους δύο γονείς μου. Οπότε η ιδέα του γάμου και του για πάντα μου φαινόταν πάντα ένα ψέμα και θεωρούσα ότι καμία σχέση δεν κρατάει για πάντα.Ο σύντροφός μου έχει αντίθετη άποψη και μου έλεγε εξαρχής ότι είμαι η γυναίκα της ζωής του, δεν έχει ξανανιώσει έτσι και θέλει να με παντρευτεί, πράγμα το οποίο στην αρχή με τρόμαξε και παραλίγο να χωρίσουμε. Παρόλα αυτά είμαστε ακόμα μαζί και με τον καιρό, αφού μου επαναλάμβανε συχνά τέτοια λόγια, άρχισα να το σκέφτομαι και να το βλέπω σαν πιθανότητα γιατί τον αγαπώ και τον εμπιστεύομαι. Ωστόσο όταν εγώ σταμάτησα να είμαι τόσο αρνητική, άλλαξε στάση και άρχισε τα δεν ξέρω, ο καθένας κάνει τη ζωή του, θα δούμε πώς θα πάει στο μέλλον κλπ. Η γενική συμπεριφορά του απέναντί μου παραμένει η ίδια πράγμα που δείχνει ότι με αγαπάει απλά αυτή η αλλαγή στάσης με έχει προβληματίσει.Είναι κάτι που δε ζήτησα ποτέ και το ήξερε, προσπαθούσε συνέχεια να με πείσει και έλεγε μεγάλα λόγια και εντέλει αλλάζει εντελώς. Νιώθω κάπως ότι με κορόιδεψε.
6
 
 
 
 
σχόλια
Γιατί δεν το συζητάς μαζί του; Ειλικρινά, έτσι όπως τα είπες σε εμάς. Είναι κάτι που αφορά τους δυο σας, και είναι σημαντικό να το συζητήσετε από τη στιγμή που σε προβληματίζει.
Ειχα "σχεση" που τελικα διήρκεσε 2 μήνες με εναν τετοιο τυπο. Απ τον πρώτο μηνα ελεγε μεγαλες κουβέντες και αρκετά απ αυτα που ελεγε και ο δικος σου. Καποια μερα αρχισε να αλλαζει συμπεριφορά και εγινε πιο απόμακρος και με σοκαρε λεγοντας μου πως ζουσα και χωρις αυτον και δεν χρειαζεται να περναμε τοσο χρονο μαζι.... οπως καταλαβαίνεις απο κεινη τη μερα αρχισε η αντίστροφη μετρηση. Φεύγοντας απ τη ζωη μου καταλαβα πως αυτος ο άνθρωπος είχε τρομερα κομπλεξ και αναζητούσε την επιβεβαίωση απο μενα. Θα σου λεγα να μην κανεις ονειρα πια και να σταματήσεις να τον εμπιστεύεσαι. Υπαρχουν σοβαρες πιθανότητες να πληγωθεις αν αφεθείς
Όταν κάποιος στα δίνει όλα και εσύ πνίγεσαι στην ανασφάλεια, δεν είναι λογικό κάποια στιγμή να κουραστεί και ο άλλος και ίσως να αλλάξουν κάποια συναισθήματα και ο τρόπος που σε βλέπει? Δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό του ' για πάντα'. Νομίζω ότι βλέπεις πολύ εγωκεντρικά το όλο θέμα, κάτι που δεν ταιριάζει σε μιά σχέση ζωής.
Δεν λέω ότι ο άνθρωπος είναι κακόπιστος, αδύνατον να το γνωρίζω. Όμως: όταν κάποιος είναι πλούσιος στα λόγια, συχνά χωλαίνει στις πράξεις. Ισχύει και αντίστροφα νομίζω. Προσπάθησε λοιπόν να διακρίνεις καθαρά τι κρύβεται πίσω από τα λόγια. Η αλλαγή στάση που αναφέρεις, δε φαίνεται καλό σημάδι.Σε κάθε περίπτωση, μη χάνεις το κουράγιο σου. Αυτό που συνέβη στους γονείς σου, πουθενά δεν γράφει ότι θα συμβεί νομοτελειακά και σε εσένα.
Scroll to top icon