ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.7.2019 | 17:40

Ανθρωποι και εμεις

Κοριτσια νταξει δεν εχουμε ταξιδεψει στα καλυτερα μερη και εμεις,δεν ξερουμε πως να σας την πεσουμε άριστα,το χιουμορ μας υπαρχουν φορες που το καταλαβαινουμε μονο εμεις ,δεν μας ξερει ο καθε μπαρμαν και ο καθε πόρτας ουτε εχουμε τις πολλες κοινωνικες σχεσεις,εχουμε στιγμες αδυναμιας και αμηχανιαςαπλα λιγο ηρεμηστε με τις απαιτησεις και με την σνομπ μουτσούνα δεν θα σας κανει κακο να κουβεντιασετε μαζι μας
6
 
 
 
 
σχόλια
Γιατί περιμένεις κάποια κοπέλα να κατεβάσεις τις "απαιτήσεις" της για να είναι μαζί σου; Δηλαδή περιμένεις κάποια να σου κάνει τη χάρη και να σε προσέξει; Χρειάζεται σε αυτό να εστιάσεις και να το δουλέψεις. Χρειάζεται να νιώθεις ότι υπάρχουν κοπέλες που θα σε βλέπουν ως το ιδανικό τους ταίρι, που θα τους ταιριάζεις απόλυτα ακριβώς έτσι όπως είσαι.
Ε άμα πας και συ σα κουτορνιθι και την πέφτεις στην άλλη που έχει ινσταγκραμ με.το κώλο έξω και φωτό από Ντουμπάι τι περιμένεις? Ότι θα γουστάρει το λαϊκό παιδι από Χαϊδάρι που άντε να την πάει καμία Εύβοια τον Αύγουστο?
εκτός απο εκείνες που θαυμάζουν αυτή την κατηγορία ανδρών υπάρχουν και πολλές άλλες κοπέλες.εκτός και άν εσύ βέβαια πάς στα club και τρέχουν τα σάλια σου μόνο για τις πανέμορφες που χορεύουν στις μπάρες κλποπότε ποιός πρέπει να κατεβάσει τις απαιτήσεις του ?
Scroll to top icon