Ο ΣΚΑΪ ανακοίνωσε τον «Πιο Αδύναμο Κρίκο», το τηλεπαιχνίδι που έγινε viral στην Κύπρο

Ο ΣΚΑΪ ανακοίνωσε τον «Πιο Αδύναμο Κρίκο», το τηλεπαιχνίδι που έγινε viral στην Κύπρο Facebook Twitter
1

Το τηλεπαιχνίδι «Πιο Αδύναμος Κρίκος» που φέτος έγινε το απόλυτο διαδικτυακό viral, στην κυπριακή εκδοχή του με τον Τάσο Τρύφωνος, έρχεται και στην Ελλάδα, όπως ανακοίνωσε ο ΣΚΑΪ επισήμως σήμερα.

Την παρουσίασή του αναλαμβάνει ο Τάσος Τρύφωνος, ο οποίος εδώ και δύο χρόνια βρίσκεται στο τιμόνι του Πιο Αδύναμου Κρίκου στην Κύπρο, και θα είναι ο πρώτος παρουσιαστής, παγκοσμίως, που θα τον παρουσιάζει ταυτόχρονα σε δύο χώρες.

 

Η ανακοίνωση του σταθμού αναφέρει:

«Καλωσορίσατε στον Πιο Αδύναμο Κρίκο».

Το παγκοσμίου φήμης παιχνίδι γνώσεων επιστρέφει στην Ελλάδα μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Την παρουσίασή του αναλαμβάνει ο Τάσος Τρύφωνος, ο οποίος εδώ και δύο χρόνια βρίσκεται στο τιμόνι του Πιο Αδύναμου Κρίκου στην Κύπρο, και θα είναι ο πρώτος παρουσιαστής, παγκοσμίως, που θα τον παρουσιάζει ταυτόχρονα σε δύο χώρες.

Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος, παραγωγής BBC, έχει μεταδοθεί σε περισσότερες από 54 χώρες σε όλο τον κόσμο. Πρόκειται για παιχνίδι γνώσεων και στρατηγικής, όπου οι παίκτες καλούνται να απαντήσουν σε ερωτήσεις γενικών γνώσεων χωρίς να σπάσουν την "αλυσίδα" κάτω από την πίεση του χρόνου αλλά και του παρουσιαστή, ο οποίος έχει έναν αντισυμβατικό ρόλο.

«Είστε έτοιμοι να παίξουμε τον Πιο Αδύναμο Κρίκο; Ρολόι!»

TV & Media
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νικόλ Κίντμαν και Σάλμα Χάγεκ «παρεξηγήθηκαν» στο κόκκινο χαλί

TV & Media / Νικόλ Κίντμαν και Σάλμα Χάγιεκ «παρεξηγήθηκαν» στο κόκκινο χαλί

Στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τον θάνατο της μητέρας της, η Κίντμαν φάνηκε να απομακρύνει απότομα και με αυστηρό ύφος το χέρι της Χάγεκ, που προσπαθούσε να την τραβήξει για φωτογραφία
LIFO NEWSROOM
«Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη» - Ο Γιώργος Λιάγκας απολογήθηκε για το ρεπορτάζ σχετικά με τον Τζορτζ Μπάλντοκ

It's Viral / «Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη» - Ο Λιάγκας απολογήθηκε για το σπίτι του Τζορτζ Μπάλντοκ

Μετά τις αντιδράσεις εναντίον του για το χυδαίο ρεπορτάζ σχετικά με την ανάλυση των χώρων και των τετραγωνικών της κατοικίας όπου βρέθηκε νεκρός ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια