ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.9.2019 | 16:09

πως γίνεται αυτό?

είμαι φοιτητής. πως γίνεται όλες οι όμορφες συμφοιτήτριές μου είτε να έχουν σχέση είτε να είνει ελεύθερες αλλά να θέλουν μόνο σεξ?
17
 
 
 
 
σχόλια
Εσύ φοιτητή δεν μας είπες, που κατατάσσεις τον εαυτό σου, στους όμορφους ή στους άσχημους; Γιατί βλέπω έχεις υψηλά στάνταρ, φαντάζομαι θα είσαι κελεπούρι...
αποσταση φιλαρακι, θελουν να περασουν καλα απλα και μονο χωρις δεσμευσεις, δεν θα ειναι για παντα εκει για σπουδες θα γυριστουν στον τοπο τους
Και στις δύο περιπτώσεις το ζήτημα δεν είναι στους άλλους. Σε σας είναι. Δίνετε την εντύπωση ότι δεν λογίζετε τον εαυτό σας ως "κελεπούρι". Άμα πουλιέσαι ως κελεπούρι, ως κελεπούρι θα σε βλέπουν κι οι άλλοι. (Φυσικά, κάνουμε ΚΑΘΕ δυνατή προσπάθεια κι από μόνοι μας και για τον εαυτό μας να βελτιωνόμαστε σε κάθε δυνατό τομέα συνεχώς.)
Οσο αναφορα το προσφορά ζητηση που ειπες και επειδη εχω αϋπνίες......Τη σημερινη εποχη ελεω instagram(οχι μονο) ναι καλα ακους οι γυναικες εχουν παρα πολλες επιλογες. Οχι αμα ειναι καλες. Εκει το πραγμα παει σε αλλα επίπεδα. Αμα ειναι στοιχειωδως καλες... Δλδ αμα ενας αντρας θα ελεγε.. Ε θα εκανα κατι μαζί της χωρις να καιγεται κιολας.Αυτο εχει ανεβασει την αυτοπεποίθηση των γυναικων και νομιζουν ότι είναι κατι παραπανω απο αυτο που πραγματικα ειναι. Δηλαδή εχουν τουπε που δεν δικαιολογείται από την εμφανιση ουτε απο την αξια τους διοτι οι περισσότερες κιολας δεν εχουν χομπι ουτε ενδιαφεροντα.(trust me if you can) Ανεβάζοντας την αυτοπεποίθηση τους δεν εχει αλλαξει αυτο που πραγματικα ειναι ομως. Αυτη εχοντας ανεβασει τα στανταρ (η μετρια λεω) ζηταει από τον αντρα πλατες, μυαλο, εμφάνιση, δουλεια, στοχους κτλ κτλ... Nothing less than everything που λεμε.... Ελα μου ομως που οι αντρες αυτοι ειναι πραγματικα λιγοι και αυτοι θα εχουν να πανε με τις καλύτερες. Αυτες ακομα θα ζητανε τον πρίγκηπα. Τον ξεχωριστο. Στο τελος και να μου το θυμηθείς.... Θα ζητανε ποιο πολυ μια σταθερη σχεση απο εναν αντρα(θα εχουν ποιο μεγαλη αναγκη συναισθηματικης καλυψης) .... Αλλα τοτε μαντεψε.... Θα εχουν παει πανω απο 35 και οι άντρες θα φλερατρουν τις νεότερες και ομορφοτερες εντός η εκτός εισαγωγικών. Που καταληγουμε..... Γυναίκες μονες που μην νομιζεις οτι θα κανουν και σεξ γτ δεν θα ελκονται απο τον νου του αλλου(οι καλοι θα φλερταρουν τις νεοτερες). Στο τελος θα λενε... Ειναι αδικο να ειμαι μονη.... Μου αξιζει το καλύτερο.... Εχω πολλα να δώσω..... Κριμα θα μεινεις μονη.... Δεν με στεναχωρει αυτο... Ισα ισα το λεω δικαιοσύνη....
Να απαντήσω λοιπόν, μιας και θέτεις μια παράμετρο που έχω διαβάσει συχνά. Πιστεύω ότι δεν είναι ότι έχει ανέβει το τουπέ ελέω instagram. Δεν νομίζω ότι όοοοοολες πια έχουν insta και μάλιστα από αυτά με τους χιλιάδες followers και την υπέρμετρη επιβεβαίωση. Αυτές που έχουν "ξεκωλέ" προφίλ ξέρουν ότι είναι το ξεκωλέ που τραβάει και παίζουν παιχνίδι εξουσίας έτσι κι αλλιώς (η εξουσία είναι που ελκύει το άτομο που παίζει, όχι το σεξ καθ'αυτό) Αυτές που δεν έχουν και τους κάνουν κομπλιμέντα οι γνωστοί κι οι γνωστές, το ξέρουν ότι υπερβάλλουν για να τις τονώσουν (και για να λάβουν κι εκείνοι κομπλιμέντα κατόπιν), αλλά την χρειάζονται την τόνωση, τους κάνει να αισθανθούν καλά με τη μέρα τους, κι έτσι συνεχίζουν το παραμύθι αν και ξέρουν ότι είναι παραμυθάκι στο βάθος. Πιστεύω ότι οι γυναίκες, ελέω ερωτικής απελευθέρωσης κι εργασιακής ισότητας, δεν είναι διατεθειμένες να συμβιβαστούν τόσο εύκολα στις σχέσεις και στο φλερτ όσο παλιά. Δηλαδή δεν διστάζουν να γίνουν και δυσάρεστες (ενίοτε κι αγενείς) επειδή θεωρούν ότι για πολλές δεκαετίες έκαναν τον βλάκα και κάποια στιγμή έπρεπε να πάρει τέλος αυτό. Αν πάει κάποιος επομένως και τους την πέσει σε ένα κλαμπ, δεν θα διστάσουν να απορρίψουν με συνοπτικές διαδικασίες αν δεν καίγονται να τον γνωρίσουν. ΔΕΝ έχει καμμία σημασία πώς είναι οι ίδιες, μπορεί να'ναι και σαν την Γεωργία Βασιλειάδου, έχουν δικαίωμα απόρριψης. Δεν είναι θέμα τουπέ πάντοτε. Νομίζω αυτό είναι που δεν γίνεται αντιληπτό. Υπάρχει η αίσθηση ότι η λιγότερο ελκυστική πρέπει ντε και καλά να "βολευτεί" με ό,τι της πασάρεται, επειδή "δευτεράντζα είναι, δεν δύναται για παραπάνω". Δεν πάει έτσι. Μπορεί για λόγους απλής αξιοπρέπειας να μην θέλει να πει ναι. Μπορεί να ελπίζει ότι θα τυφλωθεί ο άλλος από κάτι άλλο και θα την προτιμήσει (έχουν συμβεί κι αυτά). Μπορεί να έχει γενικώς παραιτηθεί. Μπορεί να είναι λεσβία, βρε παιδί μου! Πολλά μπορεί. Μια ανοιχτή ερώτηση, όπως το φλερτ, μπορεί να δεχθεί ναί, μπορεί όμως να δεχθεί και όχι. Τώρα βέβαια δημιουργείται ένα θέμα. Οι εφαρμογές και τα κοινωνικά μέσα έχουν δώσει μια τεράστια δυνατότητα "ματσαρίσματος" στους άντρες, κι οι άντρες, ακριβώς επειδή φοβούνται την απόρριψη (που παλιότερα δεν ήταν τόσο εμφατική, ούτε τόσο υποτιμητική για τον ανδρισμό τους) στρέφονται σε αυτά, με αποτέλεσμα πολλές γυναίκες να αναρωτιούνται πώς μένουν μόνες ή πώς τις αναζητούν ΜΟΝΟ από τα μέσα και ΜΟΝΟ για σεξ.Ε, κάπως έτσι γίνεται!Πώς "διορθώνεται" όλο αυτό;Με εκατέρωθεν παιδεία. Οι εποχές αλλάζουν κι εμείς μαζί τους.
Διαβασα αυτα που ειπες. Δεν εθεσα θέμα ευγενικης η μη απορριψης.... Τις περισσότερες φορες ειναι ευγενική... Το θέμα ειναι αλλο.Η απλη συνειδητοποίηση οτι δεν θα βρεις ακριβως αυτο που ψάχνεις. Δλδ δεν θα γινεις πρωταγωνιστρια σε ρομαντικη ταινια... Ουτε σου αξιζουν τα παντα κυρια μου τοσο απλα. Οσο αναφορα τα apllication γινεται μπαλα και εκεί αφου απο κοντά έχει πεσει το πράγμα . Γενικως παρατηρω πως οι γυναίκες της σημερινης εποχης ζητανε παραπανω απο αυτο που δινουν.Αποψη μου. Αν με ρωτάς πως φτιαχνει... Εεεεεε δεν φτιαχνει.
Θέτεις ένα σημαντικό παράγοντα. "δεν θα γινεις πρωταγωνιστρια σε ρομαντικη ταινια... Ουτε σου αξιζουν τα παντα κυρια μου τοσο απλα."Kαι θα συμφωνήσω στο γενικότερο νόημα. Όμως μια ολόκληρη ποπ κουλτούρα τα τελευταία 20-30 χρόνια μας έχει πιπιλίσει τον εγκέφαλο "αξίζεις", "αγάπησε τον εαυτό σου", "ζήτα τ'άστρα", "επειδή μου αξίζει" (το σλόγκαν της...λορεάλ), "είσαι μια μοναδική χιονονιφάδα" κλπ κλπ. Πώς περιμένεις χωρίς ΠΑΙΔΕΙΑ να έχει αντιστάσεις η μέση 30χρονη ας πούμε; Μια ολόκληρη ζωή αυτά της λένε. Τα έχει εγκολπώσει. Ο ρομαντισμός της είναι βγαλμένος από ταινία της Τζέην Ώστεν. Αυτόν ξέρει, αυτόν εμπιστεύεται. Πιο πέρα δεν της έδειξαν. Και δεν έψαξε. Γιατί η παιδεία δεν ευνοείται. Επιπλέον ο δικαιωματισμός έχει γίνει εργαλείο για να πουλήσει τον εαυτό του και τους εκπροσώπους του, και δυστυχώς αντί να ενδυναμώσει τις ευαίσθητες ομάδες αρχίζει και τις πατρονάρει άγρια, δίνοντάς τους μη ρεαλιστικές υποσχέσεις. Αλλά θα επιμείνω ότι το ίδιο είναι και για τους άντρες. Σας υποσχέθηκαν μια ζωή όπου θα την ζούσατε περίπου ως το sidekick του James Bond, για να μην πω ο ίδιος ο James Bond! Γκομενάρες, διακοπάρες, ποτάρες, συναρπαστικές δουλειές, κι ένα φυσίζ που περνάει τα καλλιστεία του Mr.Adonis χαλαρά."Επειδή μπορείς", "γίνει ο καλύτερος ευατός σου", "πώς να πιάσεις την καλύτερη μο@ν@ρα στα δίχτυα σου", "πιάσε ένα 6πακ με 6 λεπτά τη μέρα" κλπ κλπ. Μόνο εγώ έβλεπα τόσα χρόνια αυτά τα εμετικά άρθρα κι εξώφυλλα στα περιοδικά και τις ιστοσελίδες; Όχι. Με αυτά γαλουχήθηκε η γενιά των Millenials και κάτω. Ε, τι να περιμένεις μετά! Αυτά υποσχέθηκαν για να πουλήσουν (χιλιάδες εύκολα κλικ(, εσείς τα πιστέψατε (επειδή είχε χαθεί το μέτρο κι όλοι ήταν μες την καλή χαρά προ κρίσης) και μετά ήρθε η πραγματικότητα και σας έσπασε τα μούτρα. Θλίβομαι και συμπονώ, αλλά και τι να κάνω. Θα πάρει καιρό να ξεπεραστεί όλο αυτό...Η γενιά αυτή είναι χαμένη. Ο σώζων εαυτόν σωθήτω.
Συμφωνώ εν μέρη..... Ο αντρας κρίνετε ποιο αυστηρά.... Η γυναίκα πρεπει να εχει εναν αντρα που να της παρέχει αυτά που της αξίζουν.....Οι σημερινοι milenials ειναι και αυτοι θυματα της προπαγανδας που περιεγραψες και επιπλεον είμαστε μαλθακοι.....Στο τέλος και να μου το θυμηθεις, οι γυναικες θα βγειτε περισσοτερο χαμενες.... Θα μεινετε μονες με τις ρομαντικες κομεντι... Και εμεις θα μεινουμε μονοι με τις πορνες και τα call girl....Δεν ξέρω τη λυση..... Χμμμ ωραια τα λες προσπαθησε να είσαι ποιο αντικειμενική οσο μπορεις γτ γυναίκα εισαι μπαινεις στον πειρασμο να φτιαχνεις μια πραγματικοτητα δικη σου.... Θα σου πω κατι που ειπε η χατζηαρβελερ....Υπαρχουν 5 εγγυκλοπαιδειες για αυτά που εχουν πετυχει οι γυναίκες.... Ολες οι υπολοιπες γραφουν για αυτα που εχουν πετυχει οι αντρες... Με εκτίμηση Β.
Αντικειμενικότατη προσπαθώ να είμαι. Οφείλεις να παραδεχθείς ότι ανά την ιστορία οι γυναίκες έχουν καταπιεστεί περισσότερο, δεν είναι άποψη, είναι γεγονός. Κι αυτό εξηγεί και τις 5 εγκυκλοπαίδειες. Επίσης πηγούλα έχουμε για την ρήση της....χατζηαρβελέρ; Επίσημη, όχι τσιτάτα του Facebook, παρακαλώ. Ξέρεις, δεν πειράζει τις γυναίκες κατά πλειοψηφία αυτό που λες για να τις "πικάρεις" με τις πόρνες και τα call girls. Επειδή κατά βάθος πιστεύουν ότι οι άντρες που ξεδίνουν έτσι έχουν κάποιες άλλες δυσκολίες και επομένως δεν αποτελούν το κοινό που θα επιθυμούσαν για τον εαυτό τους, ούτως ή άλλως. Όσο για το β'πληθυντικό, εγώ κοντεύω 50 κι είμαι 20 χρόνια πολύ καλά με τον ίδιο άντρα. Μπορώ να μιλώ από καθέδρας. Δεν πτοούμαι με όλα αυτά. Εσείς κοιτάξτε, άντρες και γυναίκες, πώς θα φτιάξετε την ζωή σας. Μην την αφήνετε να χαραμίζεται με τέτοιες σαχλαμάρες. Δεν είστε αντίπαλοι, σύμμαχοι είστε σε κοινό αγώνα.
Scroll to top icon