ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.9.2019 | 19:09

Δεν ξαναρχονται τετοια χρονια

τοτε που μαζευομασταν στα στενα...ατελειωτω ποδοσφαιρο, κρυφτο σε ολοκληρα τετραγωνα, βολτες με τα ποδηλατα μεχρι να μας πιαστει ο κ@λος...Τοτε που μας φωναζαν οι μαναδες μας να γυρισουμε σπιτι...μες τα αιματα και τη βρωμια αλλα δεν χαμπαριαζαμε...Τοτε που μαζευοτανε ολοι κατω απο το σπιτι σου και σε φωναζανε να κατεβεις να παιξεις...δεν ειχαμε messenger...Πω ρε φιλε, τοτε δεν καταλαβαινες την αξια της στιγμης αλλα οσο περνανε τα χρονια διαπιστωνεις ποσο ωραια ηταν τοτε...
9
 
 
 
 
σχόλια
Τι λες καλέ;Πού τρομαζουμε να τα μαζέψουμε σπίτι από τις αλάνες, να τα κάνουμε ένα ρημαδομπανιο και τώρα ακόμα μουρμουρανε στα κρεβάτια τους, τι θα κάνουν αύριο... Δεν χορταίνουν παιχνίδι ποτέ αυτά.
Έλα που ήταν υπέροχα! Τα παιδικά σας χρόνια νοσταλγείτε απλώς. Έπαθα το ίδιο με τον άντρα μου τις προάλλες, που θυμήθηκε όοοοοολα τα φλώρικα προ 35ετίας κομμάτια και κούναγε και το χέρι με τα δάχτυλα σε θέση "κερασφόρος χείρ" (έχει και πνεύμα ειρωνίας ο καλός μου!)"Χαμομηλάκι;" του αντέτεινα.Δηλαδή, πού θέλω να καταλήξω, υπήρχαν και καλά σημεία στο παρελθόν, μη θυμόμαστε μόνο τα πιο γλυκανάλατα όμως. Δείχνει γεροντάματα.
Καραβαν τακτικά πηγαίνω σε λαιβ καλλιτεχνών αυτης της εποχής κ ειδους. Προσωπικα δεν το κανω για τη νοσταλγία μονο. Στ αληθεια μ αρεσουν. Κατα τα αλλα αυτα τα γλυκαναλατα ηταν η καθημερινότητα μας κ η εκφραση/"υλοποίηση" των καλων σημείων που αναφερεις. Στην τελικη ακομα κ απλη νοσταλγία να νοιώθουμε, τα γλυκαναλατα τραγουδια, τα παιχνιδια στη γειτονια κ το γαλα με χεμο θα νοσταλγησουμε (πολύ μελο? - δε βαριέσαι...).ΥΓ. Το αγαπημενο μου τραγουδι ελληνικο ever ειναι το "δικός σου για παντα" απο Ρακιντζή.
Scroll to top icon