ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.9.2019 | 14:13

Θα θελα...

Θα ήθελα να ήμουν πιο juicy.Να έχω ένα σώμα με καμπύλες να νιώσω γυναίκα.Εδώ και χρόνια το ίδιο σώμα,ψήλη,πολύ αδύνατη χώρις να έχω κάποιο θέμα με την υγεία μου,διαστάσεις μοντελέ χώρις να με επηρεάζει καμιά θερμίδα όσο και ότι φάω.Έχω κάνει τα πάντα για να βάλω λίγο κρέας πάνω μου αλλά τίποτα.Υπάρχει κάποια άλλη σαν εμένα?Και όχι ούτε ανορεξικιά είμαι ούτε βουλιμική.Πφφφ άλλοι θα τρελαίνονταν με κάτι τέτοιο αλλά θα προτιμούσα να ελέγχω εγώ το βάρος μου και ας έπαιρνα κιλά!
9
 
 
 
 
σχόλια
Κάνε squats και πίνε τις περισσότερες θερμίδες σου αντί να τις μασάς (supershakes με φυστικοβούτυρο, whey protein, frozen fruit, και αλεσμένη βρώμη εύκολα μπορείς να τα φτάσεις στις 600-700 θερμίδες). Και με τον καιρό ανέβαζε κιλά που κάνεις στο γυμναστήριο. Εάν μετά από 1-2 εβδομάδες δεν έχεις πάρει βάρος, ανέβασε θερμίδες και άλλο και repeat.
Το "τρωω και δεν παχαινω" οπως και το "δεν τρωω αλλα παχαινω" ανηκει στη σφαιρα της φαντασιας των ατομων αυτων, τα οποια πολλες φορες χρησιμοποιουν το πρωτο ως καυχημα και το δευτερο ως δικαιολογια.Δεν υπαρχει τρωω και δεν παχαινω για υγιη ατομα. Δεν το επιτρεπει η φυσικη και ο πρωτος θερμοδυναμικος νομος. Το φαγητο αποδιδει ενεργεια και η ενεργεια δεν μπορει να καταστραφει οπως ουτε και να δημιουργηθει, αλλα μονο να αλλαξει μορφη. Η ενεργεια απο το φαγητο (θερμιδες) μετατρεπεται απο τον μεταβολισμο σε θερμικη ενεργεια, η οποια εαν δε χρησιμοποιηθει τοτε αποθηκευεται ως λιπος.
(Με κάποιες διορθώσεις στην ανάλυση στις 4 τελευταίες γραμμές , σωστά .) Επίσης υπάρχει τρώω και δεν παχαινω , κάτι που είναι μια εξαιρετικά σπάνια γενετική πάθηση. Που η εξ δεν την έχει . Και κατά πάσα πιθανότητα το σώμα της ως μηχανή εσωτερικής καύσης έχει την απόδοση εντός των αναμενόμενων ορίων.
Εγώ είμαι έτσι. Αυτός είναι ο σωματοτυπος μας, λιγα και μικρα λιποκυτταρα, δεν μπορείς να κάνεις και πολλά. Αποδίδεται μου το και προχωρα.Κάνε ασκήσεις με βάρη, δε θα πάρεις όγκο μεν, αλλά δε θα φαίνεσαι καχεκτικη. Προσοχή στη διατροφή σου όμως. Το οτι δεν παχαινεις, δε σημαίνει ότι δεν επηρεάζει την υγεία σου η ζάχαρη και το σκουπιδοφαγητο. Μην το ρίξεις στα τηγανητά και τα γλυκά.
Οου, τυχερή είσαι. :))Μου αρέσει που θες σώμα που να παίρνει πιο εύκολα κιλά. Εγώ θα ήθελα να ήμουν λίγο πιο αδύνατη, αλλά πάλι τρώω αρκετά, οπότε με μαγικά, βάρος δεν χάνεται.
Scroll to top icon