ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.9.2019 | 19:05

Η αδελφή μου μας ξεμπρόστιασε

Έκανα γενέθλια για τον καλό μου και κάλεσα και την αδελφή μου σε αυτό το γλέντι. Η αδελφή μου, στα 28, είναι δύο χρόνια μεγαλύτερη από μένα, άρχισε μπροστά σε όλους να λέει για την περιουσιακή μας κατάσταση και ότι δεν έχουμε τίποτα και ότι το σπίτι όπου μένω της ανήκει γιατί η γιαγιά της το έγραψε σε συμβολαιογραφείο πριν από ένα έτος και ο σύντροφος της αδελφής μου άρχισε να με λέει κλέφτρα. Στο σημείο αυτό ο καλός μου βουβάθηκε αντί να πάρει το αμπάριζα πάνω σε όλους. Και τότε έκανα έκρηξη και είπα στην αδελφή μου ότι με ζηλεύει επειδή έχω τον καλύτερο σύντροφο παρά τη φτώχεια μου και αυτή αποκάλυψε ότι ο κολλητός της είχε σχέση μαζί του, κάτι που διέψευσε ο ίδιος, αλλά προκάλεσε στην καρδιά μου μια μεγάλη μαχαιριά. Στο τέλος έφυγα από το σπίτι και εκείνη κράτησε τα κλειδιά και είπε πως θα μένει μαζί μου μέχρι να βρω άλλο σπίτι. Ξεμπροστιαστήκαμε.
12
 
 
 
 
σχόλια
Μου θυμίζετε τα κλασσικά οικογενειακά τραπέζια, που ξεκινάνε με γέλια χαρές τραγούδια, και όσο περνάει η ώρα και ρέει και ο οίνος, αρχίζουν να πλακωνονται και να βγαίνουν τ'άπλυτα στην φορά.Η δε γειτονιά χαλαρά ποπ κορν στα μπαλκόνια.
Scroll to top icon