Τσίπρας: Παραλάβαμε άδεια ταμεία και αυτό ήταν προσχεδιασμένο

Τσίπρας: Παραλάβαμε άδεια ταμεία και αυτό ήταν προσχεδιασμένο Facebook Twitter
EUROKINISSI
2

«Παραλάβαμε άδεια ταμεία και αυτό ήταν προσχεδιασμένο», είπε ο Αλέξης Τσίπρας από την Πάτρα όπου βρίσκεται, σχολιάζοντας την διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα ο Αλέξης Τσίπρας, αναφερόμενος στην οικονομική κρίση, είπε ότι «πέραν από την μάχη που δώσαμε για να ξανακερδίσουμε την οικονομική μας κυριαρχία, παραλάβαμε άδεια ταμεία και αυτό ήταν προσχεδιασμένο από τους προηγούμενους που μας κουνάνε και το χέρι τώρα».

«Μας κουνάει το χέρι ο Σαμαράς και κάνουν μια ολόκληρη συζήτηση για το αν έπρεπε να πέσει ή να μην πέσει, οδηγούσε την χώρα με μαθηματική ακρίβεια στην καταστροφή και ο λαός ήταν σε ανθρωπιστική κρίση, γι' αυτό εμείς δεν είχαμε το δικαίωμα να παίξουμε παιχνίδια απέναντι σε αυτό το λαό και να αποστούμε της ευθύνης που ο ίδιος ο λαός μας έδινε, να πάρουμε δηλαδή την διακυβέρνηση και να δώσουμε την μάχη για να ξαναπατήσει στα πόδια του» πρόσθεσε.

Απαντώντας σε ερώτηση πολίτη κατά την διάρκεια εκδήλωσης - συζήτησης στην πλατεία Τριών Συμμάχων της Πάτρας ο Αλέξης Τσίπρας χαρακτήρισε κρίσιμες τις γεωπολιτικές εξελίξεις στην περιοχή μας, προσθέτοντας ότι «ζούμε σε μία εύθραυστη και άστατη περιοχή, ενώ δεν έχουμε από την ανατολή γείτονες που έχουν πάντοτε καλές διαθέσεις». Παράλληλα, σημείωσε ότι «με την πολιτική μας αναβαθμίσαμε την γεωπολιτική δυναμική της χώρας».

Απαντώντας σε άλλη ερώτηση, είπε ότι «οι συναλλαγές κάτω από το τραπέζι που βάζουν το ζήτημα των ομογενών ισότιμο με την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας ή την αλλαγή του Συντάγματος, οι ανίερες δηλαδή συμμαχίες με την δεξιά του κ. Μητσοτάκη, θα πληρωθούν από όποιον το επιχειρήσει».

Σχετικά με το άνοιγμα του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι «απευθύνεται σε όλους», τονίζοντας ταυτόχρονα, ότι «δεν έχουμε την λογική εφόδου απέναντι σε άλλες δυνάμεις».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

Πολιτική / Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

«Αναγκάζομαι να προσφύγω στη Δικαιοσύνη διότι παραδέχθηκε ότι άσκησε bullying εναντίον μου, αποδίδοντας τη συμπεριφορά του στην προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος» λέει η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
«Παραλάβαμε άδεια ταμεία και αυτό ήταν προσχεδιασμένο από τους προηγούμενους που μας κουνάνε και το χέρι τώρα» Πηγή: www.lifo.grΚατ' αρχήν, αν ήταν γεμάτα τα ταμεία, γιατί να εξέλεγε ο λαός εσάς κ. Τσίπρα ;Κανονικά πρέπει να τους ευγνωμονείτε και να αφήσετε τις δικαιολογίες ότι τάχα δεν το ξέρατε "παίζοντας" το θύμα, ενώ είστε "ΒΑΡΑΤΕ ΜΕ ΚΙ ΑΣ ΚΛΑΙΩ". Αφού ως γνωστόν, "εργαλειοποιήσατε" την μη εκλογή ΠτΔ, για να μας "σώσετε".Δεύτερον, αυτό το "μας κουνάνε και το χέρι τώρα" το παρεξηγήσατε.Είναι χαιρετισμός, σας λένε "γεια σας Αλέξη, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ και καλή διαμονή στα έδρανα της Αντιπολίτευσης" (αντί να κουνάνε π.χ. το κεφάλι ή το πόδι, που θα σήμαινε κάτι άλλο...).Αν ήθελαν να σας επιπλήξουν - που τόση ευαισθησία και ιδιαίτερη εμμονή έχετε σε αυτό ...-, θα σας κούναγαν ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ. Αυτό κάνουν όλοι οι υπόλοιποι Έλληνες.Τρίτον, λέτε, "εμείς δεν είχαμε το δικαίωμα να παίξουμε παιχνίδια απέναντι σε αυτό το λαό ..."Βεβαίως, αλίμονο, με τον Γιάνη επί 6 μήνες κάνατε "παιχνίδι" ; Όχι βέβαια...Καλά το πάτε, εμείς σας κουνάμε το χέρι.Στις επόμενες εκλογές να ανέβετε στα ορεινά και στις μεθεπόμενες σπίτι σας.