ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.10.2019 | 09:52

Δεν είμαι αχάριστη αλλά. .

Είμαι αναπληρωτρια ειδικής αγωγης σε νησί φέτος.. βρέθηκα ξαφνικά πολύ μακριά με τις προσληψεις. Πάνω από 10 ώρες ταξίδι. Εκεί περνάω ωραία αλλά εδώ είχα το αγόρι μου τις φίλες μου και δεν νιώθω ωραία κάθε φορά που φεύγω..βουρκωνω... Πώς να αντέξω να μην τους ξαναδώ ως τα Χριστούγεννα; Εκεί μόνο μοναξιά και σχολείο .και κακή διάθεση. Άλλος ,άλλη μονος,η; Πώς το αντιμετωπίζετε βρε παιδια όλο αυτό το ξεσπιτωμα;
4
 
 
 
 
σχόλια
Σίγουρα δε θα είσαι η μόνη αναπληρώτρια στο νησί. Βρεθείτε, βρε παιδιά, κ με τους υπόλοιπους, φτιάξτε όμορφες παρεούλες να περάσει ωραία η χρονιά. Ανακαλύψτε το μέρος κ τους ανθρώπους του. Οργανώσετε απογευματινές δραστηριότητες στο σχολείο ή και εκτός... Διαβάστε, κάντε καμιά εξ αποστάσεως επιμόρφωση, ακούστε μουσική, βρείτε τον εαυτό σας!! Απολύτως σεβαστό ότι σου λείπουν οι δικοί σου άνθρωποι, αλλά αξιοποίησε το "νέο" που σου προέκυψε. Good luck!!
Εγώ δεν είμαι εκπαιδευτικός, αλλά θα σου πω για τον διπλανό μου που είναι μαθηματικός στην Αθήνα πλέον και τον είχαν στείλει στη Σίκινο. Μου έλεγε πως τα μόνα αρνητικά είναι οι ελλείψεις προϊόντων και φαρμάκων λόγω καιρού αφού δεν μπορούσαν να πάνε καράβια στο νησί και πως σε όλο το νησί όλοι πήγαιναν σε ενα καφενείο, δηλ διασκέδαση μηδέν, αν και μερικές φορές έπαιζε ποδόσφαιρο με τα παιδιά του νησιού. Από την άλλη η τότε κοπέλα του, τώρα γυναίκα του όποτε μπορούσε τον επισκεπτόταν.. Οι φωτογραφίες δε από τα ηλιοβασιλεματα και τα τοπία που μου έδειχνε δεν συγκρίνονται με την αληθινή εικόνα. Ήθελα να ορμηξω μέσα στον υπολογιστή του και να μεταφερθώ στο νησί. Να δω ότι έβλεπε εκείνος εκείνη τη στιγμή.Να σκέφτεσαι πως είναι το όνειρο σου, ο χρόνος περνάει πολύ γρήγορα και έπειτα θα το σκέφτεσαι σαν μια γλυκιά ανάμνηση. Εύχομαι σε 'σένα αλλά και σε όλους όσοι επιλέξατε αυτό το δρόμο να έχετε καλή σταδιοδρομία και να εκπληρώσετε τα όνειρα σας!!
Mια από τα ίδια μόνο που έχω ολόκληρη ταξη(δύο διαφορετικές βασικά λόγω διθέσιου) και είμαι σχεδόν σε διπλασια απόσταση από εσένα λόγω 3 διαφορετικών μέσων μεταφοράς που απαιτούνται να συγχρονιστπυν για να ταξιδέψω. Έφυγα Σεπτέμβρη και θα επιστρέψω στον τόπο μου Χριστούγεννα. Ενδιάμεσα δε γίνεται. Σκέφτομαι δύο πραγματα:Πρώτον, τι δουλειές θα έκανα, αν έκανα, εφόσον δε με καλούσαν ως αναπληρώτρια Και δεύτερον ότι ήρθα σε ένα μέρος που αλλιώς δε θα ερχόμουν ποτέ. Γενικά προσπαθω να βλέπω τα θετικά. Δε δουλεύουμε και στα κατεργα. Υπομονή λοιπόν.
Όσο για τη μοναξιά, έχω αρκετή προετοιμασία για το σχολείο και κάνω και ένα σεμινάριο (το έβδομο βασικά) για να απασχολουμαι με κάτι. Προσπαθώ να αποταμιευσω και για δεύτερο μεταπτυχιακό, αλλά δύσκολο στο άμεσο μάλλον. Θέσε και εσύ κάποιους τέτοιους στόχους, κάνε κανένα σεμινάριο η online μάθημα για ο, τι θες και όπως είπα και πιο πάνω υπομονή. Και του χρόνου πιο προσεκτική επιλογή περιοχών.
Scroll to top icon