ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.11.2019 | 21:40

Θεωρείτε πως...

Θεωρείτε πως είμαι αρκετά μίζερος που αύριο θα πάω μόνος μου σε ένα λαιβ επειδή δεν βόλεψε κάποια από τις παρέες μου; Αισθάνομαι χαρά και περίεργα παράλληλα! Εμψυχώστε παιδιααααααααααααα. (ΣΤΝP)
7
 
 
 
 
σχόλια
Είναι μέχρι να κάνεις την αρχή!! Αν περίμενα τους άλλους για να κάνω αυτά που πραγματικά θέλω, τώρα δε θα είχα κάνει τίποτα... Εύχομαι να περάσεις υπέροχα, να μην αφήσεις κανένα αρνητικό συναίσθημα να σε επηρεάσει και να νιώσεις σύντομα άνετα!! Ααα και να μας πεις και πώς πέρασες, εντυπώσεις... ;)
Καμία μιζέρια. Θέλει κότσια να περνάει κάποιος καλά με τον εαυτό του, πόσο μάλλον να βγαίνει έξω χωρίς την ανάγκη πάντα να σχολιάζει και να μιλάει με άλλους. Μεγάλο μπράβο, εύχομαι να περάσεις τέλεια! Το να πηγαίνω σε live είναι από τις αγαπημένες solo ασχολίες μου :-)
Πηγαίνω συνέχεια σε live με μόνη παρέα τον εαυτούλη μου και μια χαρά περνάω...Και να νιώσεις λίγο αμήχανα τη πρώτη φορά μετά θα περάσει... Επίσης παρατήρησε υπάρχουν και άλλοι που πάνε μόνοι. Δεν είναι ντροπή.
Scroll to top icon