ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.1.2020 | 03:24

Οι τέλειοι γονείς

Συγγνώμη για το σεντόνι ,όσοι βαριέστε απλά προσπεράστε .Οι γονείς μου πάντα μου συμπεριφεροντουσαν σαν παράσιτο , σαν κάτι που ήταν απαραίτητο μόνο για να προσέχει κ να φροντίζει τον μικρό μονάκριβο γιο του σπιτιού .Ο αδερφός μου έχει αυτοκίνητο που κοστίζει όσο ένα διαμερισμα από τα 17 του .Δεν έχει δουλέψει ποτε στην ζωή του και είναι στα 30 τώρα .Δεν έχει κάνει ποτε σχέση γιατί ποτε καμία δεν ήταν αρκετά καλή για την μαμά μου Έχει μείνει χωρίς φίλους γιατί η μαμά μου τον έπεισε ότι όλοι τον ζηλεύουν κ θέλουν το κακο του .Δεν έχει κάνει ποτε ούτε μισο ταξίδι .Δεν έχει πάει ποτε διακοπές με φίλους η κοπέλα .Δεν τον άφησε καν να πάει 5ημερη με το σχολείο γιατί «η μαμά ξέρει και η μαμά λέει ότι καλύτερα να σου πάρουμε αμάξι»Εγώ από την άλλη ,δουλειά από τα 16 μου , ατέλειωτες ώρες δουλειάς παράλληλα με σπουδές , σπουδές οι οποίες έμειναν πίσω γιατί έπρεπε να τρέχω (σημειώσεις,σκονάκια κλπ ) να φροντίζω να περνάει τα μαθήματα ο αδερφός μου χωρίς να κοπιάσει . Αμαξάκι πηρα ένα με 2000 ευρώ . Αυτό μπόρεσα ,αυτό εκανα .Ο αδερφός μου έβγαινε από το γυμνάσιο ότι ώρες ήθελε κ πήγαινε όπου ήθελε .Εγώ πάντα έβγαινα μόνο για 2 ώρες 7 με 9 στα κρυφά και όποτε με έπιαναν να λέω ψεματα έπεφτε ξύλο .Μετά στο λύκειο ήθελα απλά να βγαίνω όπως όλα τα παιδιά , γυρνούσα κ έπεφτε ξύλο όχι μόνο από τον πατέρα μου αλλά κ από την μάνα μου .Μετά στις σπουδές μας τα ιδια . Τα κανόνισε όλα η μαμά να είναι τα αδέρφια μαζί για να ξεσκατιζει κάποιος τον μπουλη .Και φτάνουμε στο σήμερα , σε αυτό το σημείο να σας πω ότι αυτοί οι άνθρωποι με έχουν διώξει από το σπίτι , με έχουν στείλει στο νοσοκομείο ,μου έχουν ρημάξει την ψυχή και ακόμα κ τώρα λοιπον που είμαι ανεξάρτητη οικονομικά πήγα στο πατρικό μου για τις γιορτές με τα παιδιά μου κ επειδή ο αδερφός μου ήθελε την απόλυτη ηρεμία για να κοιμηθεί , η μάνα μου μετά από απίστευτες φωνές κ φασαρίες με πέταξε στον καναπέ με 2 μικρά μωρά , με αποτέλεσμα να κοιμηθώ στο πάτωμα κ την επόμενη ημέρα είχα να κάνω μια μικροεπέμβαση κ φυσικα ούτε αυτό σεβάστηκε . Δεν λυπάμαι λοιπον που δεν είπαμε χρόνια πολλά . Δεν λυπάμαι που δεν μιλήσαμε στην αλλαγή του χρόνου . Δεν λυπάμαι για όλα τα χρόνια που έχασα . Σήμερα ξύπνησα και για πρώτη φορά στην ζωή μου ενιωσα ελεύθερη ! Σας μπλοκαρα από παντού , social media , τηλέφωνα και πραγματικα πλέον δεν με ενδιαφερει αν ζείτε η αν πεθάνατε . Μου πήρε μια ολόκληρη ζωή να καταλάβω ποσό τοξικά άτομα είστε , μια θεότρελη χειριστική μάνα που τρώει αργά κ βασανίστηκα τον γιο της και ένας αγριάνθρωπος πατέρας που έχει νεύρα με την ιδια την ζωή . Δεν λυπάμαι πια .Το πως φέρθηκατε όμως στα παιδάκια μου δεν θα σας το συγχωρήσω ποτε .Σας ευχαριστώ που μου δείξατε πως δεν πρέπει να είναι οι γονείς .
2
 
 
 
 
σχόλια
Ένα μεγάλο μπράβο που έσπασες μόνη σου τις αλυσίδες και ελευθερώθηκες. Είσαι παράδειγμα προς μίμηση. Οι δικοί σου έχουν πολλά και μεγάλα προβλήματα και καμία διάθεση προσπάθειας για επίλυση. Κάνεις πολύ καλά που απομακρύνθηκες εντελώς, άσε το πίσω σαν εφιάλτη και προχώρα μπροστά με αγάπη για τα παιδάκια σου. Κάθε καλή τύχη σου εύχομαι!
Scroll to top icon