ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.1.2020 | 17:30

Τελικά η αλήθεια είναι...

...ότι περισσότερες πιθανότητες έχεις να επιβιώσεις άμα σε πυροβολήσουν στο κεφάλι, από το να κάνεις γνωριμία με άγνωστη...στην Ελλάδα τουλάχιστον. Αρχίζω να πιστεύω, ότι όλοι αυτοί που λένε ότι έχουν βγει με άγνωστες, είναι απλά παπατζήδες. Όσες φορές έχει τύχει να εντοπίσω μια άγνωστη που μου αρέσει βρίσκω μια δικαιολογία για να της μιλήσω. Του τύπου άμα έχει ένα τσιγάρο ή μια τσίχλα. Πολλές απαντάνε καταφατικά και μου δίνουν. Αλλά από κει και πέρα δεν έχει συνέχεια. Ή εγώ κάνω κάτι λάθος...ή είμαι σαν (άντε να μη πω) εμφανισιακά. Που δε νομίζω, γιατί ούτε κοιλιές έχω, ούτε καράφλες, καθαρό πρόσωπο έχω, ίσια δόντια έχω...δε νομίζω να είναι θέμα εμφάνισης, αλλά ούτε νομίζω ότι η συμπεριφορά μου είναι λάθος. Κάνω μια εισαγωγή...οπότε είναι η σειρά τους να συνεχίσουν την κουβέντα. Έτσι δεν είναι;Θα μου πεις έχουν δίκιο από μια άποψη που δεν το συνεχίζουν...που ξέρεις τι καπνό φουμάρω; Μπορεί να είμαι serial killer. Αλλά από την άλλη ο serial killer θα μπορούσε να είναι ανάμεσα και στον κοινωνικό κύκλο σου. Τι να πω...Ευχαριστώ πάντως τις κοπέλες για τα τσιγάρα και τις τσίχλες που μου έχουν δώσει κατά καιρούς. Κάτι είναι κι αυτό από το τίποτα.
9
 
 
 
 
σχόλια
Εντάξει, είναι όντως δύσκολο αλλά όχι στο βαθμό τον οποίο περιγράφεις. Παλαιότερα ήταν πολύ πιο εύκολα, παραλίγο να παντρευτώ άγνωστη σε γνωριμία κυριολεκτικά του δρόμου. Εξαρτάται την όλη συγκυρία για μία τέτοια γνωριμία.
Αν η εμφάνισή σου δεν κάνει την άλλη να μην προσέχει τι λες, που και πάλι δεν ψαρώνουν όλες, τότε απλά δεν κεντρίζεις το ενδιαφέρον. Δεν κάνεις κάποια τρομερή εντύπωση για να ψήσεις μια άγνωστη που ενδεχομένως δεν είχε σκοπό να γνωριστεί τη δεδομένη στιγμή με κάποιον να το σκεφτεί μαζί σου. Οι περισσότεροι άντρες δεν φημίζονται για τις επικοινωνιακές δεξιότητες που έχουν και έτσι είναι λογικό να μη προχωράει η φάση. Υ.Γ. Πριν κάτι αιώνες,περίμενα σε μια αποβάθρα του ΗΣΑΠ , βουρκωμένη εγώ και με απλανές βλέμμα -ιερής- αγελάδας συνάμα και ένας τύπος με ρωτάει την ώρα, του απαντάω και μετά όταν μπαίνω στο βαγόνι συνειδητοποιώ ότι είχε παντού ρολόγια και όποτε ήταν μούφα η ερώτηση και μου φάνηκε τόσο γελοίο να βρει αυτό το πρόσχημα για να μου πιάσει την κουβέντα και μετά να ρίχνει κάτι ματιές αλλά πχ του ήταν αδύνατον να δει την συναισθηματική μου φόρτιση που αν ήθελε ας χρησιμοποιούσε αυτήν μετά την ερώτηση της ώρας ή απλά ας μίλαγε σε άλλη κοπέλα που έμοιαζε σε κατάσταση πιο διαθέσιμη. Γιατί τα λέω αυτά; Γιατί συχνά λέτε για τις γυναίκες εδώ μέσα ότι αποτυγχάνετε και δεν ξέρετε ούτε που, ούτε και πως να μιλήσετε. Πολλές κοπέλες μάλιστα, μπορεί να προτιμούν να είναι μόνες από το να είναι με κάποιον που φαίνεται να μην έχει αντίληψη για τα βασικά. Ή έστω για ξεπέτα, γιατί να κάψεις τα εγκεφαλικά σου κύτταρα με 3 ώρες προετοιμασίας για ένα ραντεβού κι όχι χαζεύοντας καμιά μέτρια σειρά να περάσει η ώρα, ε; Πραγματικά, δεν είναι τόσο δύσκολο όσο το παρουσιάζουν κάποιοι, Απλά καλό είναι να έχουμε μια καλή αντίληψη γι' αρχή.
Μην στο χαλάσω, αλλά όλα αυτά που ανέφερες σαν μειονεκτήματα ακόμα και αν τα έχει κάποιος βρίσκει κοπέλα, το σοβαρό σου μειονέκτημα είναι η έλλειψη αυτοπεποίθησης ή μάλλον καλύτερη η ελλειπής προσέγγιση σε διαπροσωπικό επίπεδο
Εμένα πάντως όσοι μου έχουν ζητήσει τσιγάρο/τσίχλα δεν ένιωσα ποτέ ότι θέλουν κάτι πέρα από τσιγαρο/τσίχλα.Σκέψου το κι έτσι δηλαδή, ότι μπορεί οι άγνωστες αυτές να μην το θεωρούν ως κίνηση για μια περαιτέρω γνωριμία ούτε να έχουν κάποιο τρόπο για να ανταποδωσουν την κίνηση.
Εγώ που μόνο με άγνωστους έχω κάνει γνωριμίες;; Αλλά ποτέ κανείς δε μου ζήτησε κάτι, την έπεσαν στα ίσια ή την έπεσα εγώ. Βέβαια δεν είναι όλοι οι χαρακτήρες ίδιοι, ούτε οι κοπέλες ούτε οι άνδρες συμπεριφερονται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, απλώς ήμουν τυχερή που έπεσα στον κατάλληλο άγνωστο τελικά ;-)
Βρε άνθρωπε, δηλ εσύ πας να κάνεις γνωριμία ζητώντας τσιγάρο ή τσίχλα, δεν λες κάτι παραπάνω και αναρωτιέσαι μετά γιατί δεν ευδοκιμούν οι γνωριμίες με άγνωστες; Σοβαρά τώρα;
Scroll to top icon